2010 júniusi babák (beszélgetés)
Igen, nappalra most a narancssárga Pampers-t használom (Sleep and Play).
Sokfélét próbáltunk már (Liberót is), de nekünk is a Pampers volt a favorit a 3-as méretben, ezért most teljesen kétségbe vagyok esve. Méretben még most is jónak tűnik, de az nem lehet véletlen, hogy már a 3. alkalommal leszünk pisisek reggelre. Akkor szerintem kipróbálom a 4-est, hátha abba belefér az az 5 l pisi, amit a lányom termel egy éjszaka alatt :)
Te másmilyet adsz a csajszira éjjel, mint nappal?
Igen, akkor ti is a Midi-t használjátok. Hány kiló most Panni?
Szerintem az a 3-as, az elején van ráírva. NEkünk az már 7 kiló körül szűknek tűnt, pedig nem vastag a pasim. :)
A 3-as méretből nekünk is a Pampers volt a legjobb, csak a fehér, abban hálószerűség volt, és megfogta a kakit, kevésbé folyt ki. De most 7,4 kg-val a 4-est használjuk, és a Libero sokkal jobbnak tűnik, mint a 4-es Pampers.
Szerintem vegyél egy MAxit, próbáld ki, előbb-utóbb úgyis belenő :) Én mindegyik méretből tettem el pár db-ot, mert már jobb volt a nagyobb.
Én ugyanezt használom,de nekünk nem ázik át,a méretet így nem tudom,4-9 kiló azt hiszem.
Lányok, ti milyen pelenkát használtok éjszakára? Nekünk eddig a Pampers Active Baby vált be, de újabban reggelre pisisek leszünk a deréktájon. Vagy lehet, hogy már a Maxi-t (7 kg-tól) kéne használnom a Midi helyett a 6,5 kg-os "nagylányra" :)? Szerintetek?
Mi is nemsokára fürdetünk.
Vagyis én is,nem te is hehe;)
Te is:) Megyek Pannit lefektetni aztán jövök:)
Lehet értetlen vagyok, de hogyan kerestek egymásra?
Köszi! :) Igen, már a születésétől kezdve hasonlít Apájára. :)
Viszont a párodról nincs fent kép! :(
Facebookon is majd kereslek, de most sajna mennem kell, vár a sétálótársam. :)
Később re :)
Jók a képeid! Tiszta apja ez a Csongi, így elsőre :)
Bár elég ritkán Iwiw-ezek mostanság, nincs is fent új kép. Facebook-on nem vagy?
Ne hülyéskedj.. Már miért lenne baj? :)
Na ja, régen nem paráztak annyit az anyukák, nem volt Internet sem. :))
Tettem bele 1 krumplit, és pipicicit is. :)
De a romokat még nem takarítottam el a konyhában... :)
Viszont megtaláltatalak iwiwen :) A legrövidebb út az nincs meg, ahányszor módosítják, mindig vacakabb lesz az iwiw.
Nálunk ez megoszlik. Más dolgokban, mint pl. a súly- ill. mozgásfejlődés, meg én vagyok a parásabb. Talán nem kellett volna annyit utánaolvasnom :))
Örülök, hogy ízlett neked :)) Tettél bele főtt krumplit is?
Nagyon finom lett a cékla! :) Azért hagytam Csonginak is. :P
Nálunk ez pont fordítva van. :)
További ajánlott fórumok: