2010 júniusi babák (beszélgetés)
Ez esetben nektek is a héten dukál a puszi :D
Szegény, mikor ha nem pénteken. :( Talán Panadolt lehet bevenni.
sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
betörött a fogam közepe, és a talpam közepéig hatolt a fájdalom, mit szedhetek??????????? se a dokinő, se a védőnő nem elérhető
megőrülök, hogy mér' ver az ég????,:(((((((((
Panni 7-én volt 7 hónapos.
Én is az ivással kínlódok. Ha egy nap megiszik 30 mili vizet, akkor sokat mondok. Doki néni mondta, mehet a joghurt. Eddig nem volt uzsonna, kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.
Hát az szerintem minden kaja együtt,annyit nem bírnának meginni.
Zsófinak meg tegnap volt? Pont akartam kérdezni:D Akkor neki is puszi;)
Elmaradt az úszás a héten,úgyhogy jövő hétig ki kell bírnod:D Fogacska meg sehol,hasmenés meg a nyűglődés pedig abbamaradt.
Megkaptuk az oltást, szerencsére nem volt semmi gond. Méretkeztünk is 7800g és 67cm a kishölgy :D
Nóri forogni próbál és rugdos. Már volt olyan, hogy kakis lett a lába.:) Nóri a köldökét szokta néha elkapni, egész pirosra képes karmolni.
Halihó, én is itt vagyok! Köszönjük a köszöntést, én is kívánok boldogot Zsófinak tegnapra és Csonginak mára.
Tényleg, Mesi, miket csinál Zsófi? Úgy látom, hogy Ő jár látótávolságra Csongi előtt, aki már úgy rugózik, ahogy a videódon a csajszid! :)
Jaja, és megkérdeztem a védőnőnket a piálásról, szerinte a picik folyadék szükséglete 125-145 ml/kg/nap. Már csak az nem világos, hoyg ebben benne van-e a főzelék, és a gyümipép is, de remélem, mert 1 liter folyadék elég sok lenne egy babának szerintem. Legalább is Csonginak. :)
Kriszti, megkaptátok az oltást? Remélem nem viselte meg Nórit!
Beszéltem a szemésszel, akit ajánlottál, kedden megyünk vizsgálatra, kicsit izgulok!
Mesi, és pelenkázás közben nem forog Zsófi? :) Az már durvább, ha nyakig kakis, nyúlkál, és forog, nem? :)
Hú, nem tudom hogy vagytok a csajszikkal, de Csonginak néha odatéved a keze a kukijához, és akkorát markol bele, hogy szívbajt kapok. Nehogy szegénykém eunuch legyen! :)
Köszi Évi! :) Hogy vagytok? Jön az új fogacska, látsz már vmit? Nekünk az a pötty nem nőtt, stagnálunk. Tényleg, sikerült fotót készíteni Pancsiról az usziban? :)
Hahó, mi is megvagyunk! Voltam bent dolgozni, és továbbképzésen is, azért nem jöttem. Anyum kivett szabit, vigyázott Csongira, aki annyira jól viselkedett mindkét nap, hoyg csillagos ötöst kapott. :) Összeismerkedett a Ligetben séta közben egy kismamával, akivel telefonszámot cseréltek, 1 nappal idősebb a fia Csonginál. :) Társaságot intéz nekünk. :D
Úgy tűnik 7végén is bemegyek, nagyon szar a helyzet.. :-/
Nórinak és Csonginak boldog 8.hónapos szülinapot:DDD
Hát kibírtam,étteremben voltunk kajálni.Ott anyósomnak nem volt lehetősége kibontakozni:D Pancsi is veszedelmesen viselkedik mostanában,arra gondoltam lehet ez a hülye időjárás egyszer melegfront aztán hideg:( Mikor a pocakomban volt is nagyon rugdosott olyankor:D Zsófi hogy halad a mászással?
Itt vagyok, ragyogok :D
Tegnap Zsófi elég rendesen leszívta az energiámat...nagyon hisztis volt, és ez egyáltalán nem szokása. Az etetése is kész tortúra volt, pedig már az is kezdett normalizálódni. Lehet még egy fog lesz? Bár ma már semmi gondunk nem volt, úgyhogy passzolok :)
Azért engem is érdekelne, hogy hol vagytok Lányok? Évi, milyen volt a szülinapi zsúr? :)
Köszi,majd sutyiba légzőgyakorlatokat végzek:DD
Jól vagyunk, úgy néz ki kimászunk a betegségből. Még pöttyös, de már nem lázas.Most arra gyúrok, hogy Nóri ne legyen beteg, mert csütörtökön időpontunk van oltásra. Mi is voltunk sétálni,de már nem volt olyan jó idő mint tegnap. Kitartást az anyósodhoz,majd gondolok rád :)
Hát tőlem semmit:D Majd férjem vesz neki valamit nem is érdekel.Ha meg nem,nekem úgy is jó.
Hú, te szegény, gondolom alig várod :) Mit kap ajándékba?
Nálunk az árvízhelyzetet pelenkacsere oldotta meg. :)
Igen, néha elég viccesek tudnak lenni a méretezések a babaruháknál. Ránk is jó még egy csomó 62-es ruci (néhányon még az is fel van tüntetve, hogy 0-3 hós korig :)), de vannak 74-es bodyk, amik legfeljebb felsőnek (vagy topnak:)) lennének jók.
Az öltözést Zsófi nem utálja, csak én, mert baromi nehéz úgy feladni rá a ruhákat, hogy folyton hasra fordul.
Hogy vagytok csajok kinél mi újság? Mi ma megint nagyot sétáltunk,maradhatna ez a jó idő.Holnap van anyósom szülinapja,megyünk köszönteni:S Szurkoljatok,hogy túléljem:D
Köszönjük! Az a legjobb az egészben, hogy nem is igazán szenvedtünk vele. Talán észre sem vettem volna, hogy fogasok lettünk, ha nem vizsgálom meg közelebbről az ínyét. Zsófinak is nagyon szokatlan még, folyton az ínyén van a nyelve vagy valamelyik ujja. :)
Örülök,hogy jobban vagytok:)
További ajánlott fórumok: