2010 júniusi babák (beszélgetés)
Örülök, hogy már jobban vagytok!
Örülök, hogy megoldódott az árvízügy! :)
Mondjuk a ruhák eléggé össze-vissza vannak számozva, van, amiből még simán jó ránk a 62-es, másból pedig az 1 évesnek való épp jó, pedig 1 hónapja 72 cm-t mértek. :) Egy pár harisnya, amig 56-62-es, még mindig jó, ha nem nagy is Csongira. :)
Öltözni mi is utálunk, főleg a pulcsikkal, bodykkal, amikor az ujját kell bedugni, bár mostanában jobb a helyzet. Azt pedig már megtanulta, ha az overállt adom rá, akkor megyünk vhova, akkor nem sír. De ezt is kinövik hamar, remélem! Janka mikor nőtte ki kb? Gondolom akkor meg az jön, hoyg ezt nem akarják felvenni, inkább azt... :D
Gratulálok a fogacskához! Úgy látszik, már csak az én lányom fogatlan.Lehet, Ő előbb a járásra koncentrál ;D Nem baj, addig sem harap(legalább is nem foggal)
Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, úgy néz ki beválik, mert már tegnap sem volt lázas. Délutánra piros kiütések lettek szegényemen. Azt mondta a doki néni, hogy ez a három napos vírusos láz. :( Most már majd csak elmúlik.
A levetkőzés Jankának is jobban megy még mindig :D Igen, ez már 74-es, eléggé bő, így sikerülhetett neki. Úgy tűnik a ruhamérettel lehetett baj, mert mostanában nincs árvíz.:) Hétvégén akartam venni ruhákat, de előtte elővettem ami van és arra jutottam, hogy nem olyan sok különbség van a 74 és a 80 között. Felső ruhából legalábbis. Van egy határ 80-as body, igaz, hogy rövid ujjú, de majd veszünk föl hozzá hosszú ujjú pólót. Annak pedig egy picit föl kell hajtani az ujját. Nem is baj, ha nagy, legalább hamarabb rá tudom adni, úgyis utál öltözködni.
Nem jön össze,sajnálom elvinni múlt héten nyűgösködött a foga miatt,úgy gondoltam ez már nem hiányzik neki.De muszáj lesz...
Áá, még nem túl fotogén, annyira picike. De kint van, és ez a lényeg. :)
Köszönjük szépen! Nagyon meglepett vele a kicsi lány :).
Köszi, elvagyunk, ma este nagyon nyüszi. És Panninak van már fülbevalója? :)
És milyen szép Apukája kezében!! :) Az a szúrós izé nem látszik a képen! :)
Gratulaaa Zsófikának, de nagy kislány már! :)
Gyógyulj meg hamar Janka! Jobbulást kívánok!
Sziasztok! Ide is eljutottam végre. :)
Képzeljétek, nőtt valami szúrós izé az ínyünkre.. :)) Annyira hihetetlen! :)
Hát majd lesz valahogy.Ma nem volt nyűgös,csak keveset evett,majd eszik,ha éhes lesz:)Csongi jól van?
Már majdnem elmúlt egy hét, nem? A felén már túl vagytok!
Hát a foga sehol:( Az első kettő is úgy jött,hogy vagy két hétig voltak jobb,meg nyűgösebb napok.Enni nem nagyon akar.Ma sétáltunk egy nagyot más babás anyukákkal,nagyon jó ez a jó idő,kár,hogy elmúlik:(
Cumisüvegből csak a tejet/tápit kapja, a teát, gyümilevet, vizet csőrös pohárból adom.
Hogy van Pancsi, új foga bújik már? Merre voltatok napközben? :)
Kriszti jobbulást nektek:(
Igen,cumisüvegből issza a teát.Csongi iszik már belőle?
Pedig úgy tűnik hidegebb jön, vége a jó időnek. :(
Nálunk a játszótéren nem volt sok gyerek, és beültettem Csongit a hintába, kicsit palintáztunk, persze 2 kézzel fogtam, hátát tartottam, hasánál is, meg ez olyan modern hinta, van a lába között is függőleges rész, nehogy kiessen, nem mint a mi fiatalkorunkban, a kopott, szálkás fahinták... :) Édes volt, nagyon tetszett neki, nézte a szaladgáló gyerekeket, vigyorgott, rugózott. :)
Atya gatya, de ügyes! :D Akkor már csak a felöltözést kell elsajátítania, és önállóan fog öltözködni, egy gonddal kevesebb. ;)
De hogy tudta kihúzni, ez már 74-es body? Segített az átázáson a nagyobb ruci?
A harisnyával nem boldogult ezért az egyik kezét kihúzta a hosszú ujjú body egyik ujjából:DD
Mostanra untam meg és harisnyát kapott.Elégedetlen, mert hiába cibálja, de egyenlőre próbálkozik :)
Köszi, én is remélem, bár elég kis kótyagos csórikám :(
Ne is mond! Péntek óta nem voltunk lent.:( Csak nézem a sok gyereket a játszótéren az ablakból:((
Szegény, ez nagyon rossz, de legalább megtudtad és most már tudsz rá figyelni.
Szerencsére Csongi nem tudja levenni a zokniját, csak max elhagyja a sportzoknit tolatás közben. :)
És ha harisnyát adsz rá, és bodyt? Azt talán még nem tudja levenni. :)
További ajánlott fórumok: