2010 júniusi babák (beszélgetés)
Hát sztem már elég idős,meg ha nem dől el miért ne ülhetne.Ha etetőszékben van hátradöntve onnan felhúzza magát?
Na, ezt akartam is kérdezni, hoyg felülteted Pannit játszani? Tegnap este odaültettem Csongit a fája mellé, és úgy maradt, kicsit imbolygott, de sokáig játszott ülve, tök cuki volt, Apája elhűlt, hoyg milyen ügyes. De azt hiszi szerintem, hogy hasizomból kell felülni, hátonfekvésből úgy próbálgatja. Csak nem tudom, hogy mennyire erőltessem ezt az ülést, ha még nem tud felülni magától.
Nem aggódok,meg igazából inkább apája a parás,az idegesített engem is.Különben is ülni meg tud,az is valami.Úgy szeret igazán játszani,csak ugye ha eldől még nem tud egyedül felülni fekvő helyzetből:D
Mi is kaptuk a kekszet kisbabás barátoktól, akik próbálták. :) Lehet én nem vettem volna neki ilyen korán. :)
Hát akkor nagyon ügyes, tudja Ő, csak nem akarja!! :) Már nem aggódsz ezen, ugye? Csak a füllyukasztáson! :P
Nagyon jól elvan körberakom játékokkal,persze kicsit távolabb,hogy azért mozdulnia kelljen értük.Hasra fordul meg nyújtózik értük,kúszni is kicsit sikerü,amikor eléri meg vissza hátra és úgy játszogat tovább.Ez van;)
Na látod én kekszet még nem adtam,pedig már eszembe jutott,csak annyi mindent veszek neki mindig a kekszet meg elfelejtem...
Mélyhűtött cuccból,krumplival.Tojássárgáját már lehet;)Csak elsőre nem akartam két új cuccot adni egyszerre.
És a hátán mit csinál? Elég érdekes még úgy? Én levettem a játszószőnyegéről már azt a keresztbe boltívet, amin játékok lógtak, úgysem foglalkozott nagyon velük.
Jóétvágyat akkor! :) Mi egy órája tízóraiztunk, most szunyál egyet. Elővezsek egy adag sütőtököt a mélyhűtőből, azt régen kapott.
Viszont pár napja adtam uzsira 2 db babakekszet, tápiba belemorzsoltam, ízlett neki! (A keksz nekem is) :)
De jó, spenótot én is kipróbálnám! Hogy csináltad, levélből, vagy mélyhűtött cuccból? Elküldöd a receptet pls? A brokkolitól nem volt jól a pocija, ezért nem ártana más zöldet is ennie.
Jesszus pepi, tojássárgáját?!?!?!?!?! :)))))
Úú, nekünk Apája mindig korábban kel, mint mi, még hétvégén is. :)
Még amikor közöttünk feküdt esténként, és Dávid aludni akart volna, akkor piszkálta a hátát, ütögette a vállát. :P
Persze akkor simán hasra fordul érte,aztán azonnal vissza a hátára...
Még nem ebédelt,most fog.Hát nem is tudom már miket evett mostanában...spenótót,cukkinit,tejbegrízt...semmi megbotránkoztató.Mondjuk szombaton megint spenót lesz,és most már kap bele tojássárgáját is;D
Húú, de hunci csajszi ez a Pancsi! :))
És ha olyan távol teszed tőle a piszkálnivaló játékát, hogy ösztönözze forgásra? :)
Mi volt ma az ebéd? :) Nem újítottál vmit mostanában, amin megbotránkozhatok? :D
Pancsi is alvás helyett cincálja ezeket;) Amikor veszem ki a kiságyból is elkapja a baldachint,és húzza magával:DD Mindig jár a feje és nézeget,hogy mit lehetne piszkálni. Reggeli után ha apa még itthon van és alszik,be szoktam mellé fektetni,még le se rakom nyúl apa takarója felé és húzza le róla:D
Gondolom! :) Még Csongidőszámításunk előtt teleltünk pár napot Hévízen, annyira klassz, amikor a meleg tó gőzölög, és a levegő meg hideg! :)
:)) Hát Csongi még nem jött rá, hogy le lehet tépni, meg alábújni, nem egy rosszcsont gyerek. :) Baldachinunk meg nincsen, úgyhogy a játékain a cimkét szokta szopogatni, ha felkel, vagy a takaróját, de persze rendetlenséget csinál az ágyban. Mondjuk csak akkor teszem a kiságyba, ha aludni kellene.
Pedig olyan jó ilyen hidegben beülni a meleg vízbe;)
Jaja, gondolom, hoyg nagyon viccesen néz ki! :) Á, most úgy néz ki, hoyg nem nagyon fogunk menni. :-/ Talán tavasszal.
Én is betűrtem,Pancsi sokat dolgozott rajta,de nem tudta kiszedni,azóta a baldachint tépi:DDD
Nézem a képeid itt,látom nálatok is be van gyűrve a rácsvédő a matrac alá:DDD
Ok,majd jövő héten,aztán felrakom fb-ra;) Vicces ám:D Ti nem fogtok járni?
Évi, fotózd már le Pancsikát úszós harci díszben! :)
Hát a pisit ki tudja,sztem tuti belepisil mindegyik baba a vízbe;) Kaki nem volt még meg ott kellett vennünk egy úszónadrágot,csak abban úszhat,abból elvileg nem tud kijönni,gumis a szára is.
Nem,mert tegnap úsztunk nem voltunk boltban,ma ha megyünk sétálni veszek.
Annyira cukker lehet, amikor érdekes fejet vág! :)) Tényleg, és nincsenek balesetek (pisi, kaki)?
Hát ilyen kis ficánkolós Zsófi? :) Remélem a Normaflore-tól megjön az étvágya, nem csak a titkos csokikra bukik majd! :)
Csonginak is adtam, amikor antibiotikumot kapott, édes volt, egyedül itta a csőrös poharából. Eleinte azt hitte csak játék, megrágcsálta a csőrét, aztán csodálkozott, hogy a szájába folyt vmi lötyi. :)
További ajánlott fórumok: