2010 júniusi babák (beszélgetés)
:))) Hát igen, már bizonyított! ;)
A párom főnökének is 2 lánya van, szerinte fiút sokkal nehezebb csinálni! :D
Remélem én férjemnek is sikerül;)
Azt hiszem az én uram tudja a tuti módszert :DD
Persze, játékbabát a lányoknak :DD Én egyenlőre nem tudnám elképzelni, de mindenkit érhet meglepi. :) Minden esetre igyekszünk mindent megtenni a meglepetés ellen ;D
Hát majd meglátjuk,ha lesz kertiparty majd meghívunk Titeket is;)
Tök jó, ilyen ügyesek a családban a pasik! :) És akkor azonnal költöztök is? Pancsi szülinapi zsúrját már a kertben tartjátok? :)
Halad lassacskán,mert férjem apuval meg apósommal csinálnak mindent amit meg tudnak,hogy spóroljunk:)Nyárra kész lesz úgy néz ki.
Nem trükköztünk semmit,örültünk,hogy összejött 10 hónap után:D Így sikerült;)Mondjuk ha már kihordom meg pláne megszülöm,tuti nem adom sehova akármi lesz:DD
Na igen, akkor Nektek sem lesz túl könnyű. :(
És hogy halad az építkezés? Mikorra lesz kész? Anyós hajtja az embereket, dirigál továbbra is? :)
Hehe, ha fiú lesz, max. visszaadod a nőgyógyásznak! :D Amikor Csongi sokat sírt, mondta neki apája, h visszaadja! :)
Jujj, úgy irigyellek Titeket! :) Barátnőmet is, Ő nagyon fiús csaj, és fiút is akart, na, erre 2 lánya lett. Én meg lányt akartam, és tessék... :)
Van vmi módszeretek a biztos lányra? :))
Ne is mondd mi meg felvettük a hitelt a házra:(
Ja, és nem csak az a baj, hogy biztos nem sikerül kiscsajt összehozni, hanem hogy ebben a pici lakásban hárman is alig férünk. :)) Ja, és majd meglátjuk a GYED-ből mennyire tudunk megélni, hiába kapom a maxot, azért az a rezsin kívül sokmindenre biztos nem lesz elég.. :)
Én nagyon lányt szerettem volna,másodikra is azt szeretnék:D Azért ha fiú lesz egye fene jó lesz az is;)
Köszi! :) Hát igen, a fogakra szinte mindent rá lehet fogni, de már ideje, hogy kibújjanak, szóval valószínű amiatt nyűgösködnek. :-/
Kriszti, Ti is szeretnétek még babát? :)
Én nem bántam volna, ha ikreim lettek volna. :) PErsze nem tudom hoyg boldogultam volna, rém nehéz lehet 2 picivel! Még ha van közöttük pár év, akkor is, nemhogy egyszerre. :)
Én még szeretnék egy kislányt, naggggyon-naggggyon! És az a baj, hogy Apájának családjában sok a pasi. :( Persze Csongi is úgy készült, hoyg lány lesz, aztán mégis nyeles lett. De el nem cserélném már! :)
Na még csak az hiányozna,egy is elég volt egyszerre az első hetekben:DD Ti hányat szeretnétek?
Lehet a második, harmadik egyszerre jön, és ikrek lesznek. :)
Hehe,ez jó:D Reggel pedig szopik szépen nyugodtan,lehet akkor marad ez az egy szopi csak.Este azért megkínálom,ha nem kell kap tápit aztán kész.Mindig azzal vigasztalom magam,hogy nem baj,lesz második babám aztán fogok megint szoptatni,hogy akkor majd mivel vigasztalom magam azt még nem találtam ki,mert harmadik nem lesz:D
Pontosan így van nálunk is :( Nem baj, ez is jó szerintem, hogy eddig szopott. Aztán még nem mondtam le teljesen a dologról. Azt szoktam mondani neki, hogy ha majd meggondolja magát, már késő lesz :)
Hurrá Csongi baba fogas lett:)
De amikor este nem akar szopizni,kínálom tápival azt meg megissza:( Így jártunk Kriszti,szépen elválasztják magukat:)
Gratulálok a fogacskához! Úgy néz ki, már csak nekünk nincs. Az én lányom anélkül is tiszta nyűg. Lehet aztán, hogy Őt is a foga bántja, csak még nem jött ki. Tegnap borzasztóan nyűglődött egész délután.
Mi a barátnőm 3 hónappal fiatalabb Nóri lányával raktuk össze őket, nagyon aranyos volt az én Nórim, mert négykézláb melléállt és nagyon nézegette. Minden áron meg akarta fogdosni :)
Felénk a bárányhimlő a divat, meg mindenki köhög és taknyos. Éppen ezért nem kezdte Janka januárba az ovit. Nem baj, mire Nóri is ovis lesz és mennem kell dolgozni, addigra majd jól megerősödik, mert minden félén átesik/vagy nem.
Én is örülnék! Nóri már most sem nagyon akar :( Persze, lehet nem is nagyon van mit, de tegnap este is és reggel is folyton hasra fordult, úgy kellett visszafordítgatni. Szóval, lehet, már csak én erőlködöm.
Képzeljétek, ma reggelre recés lett az alsó ínye a kisbabámnak! Olyan nyafis ma, bizti fáj szegénynek! :(
Ajjajj, Csonginak konkurenciája van! :D
Mi is összeengedtük Csongit egyszer a fél hónappal fiatalabb sétálótársunkkal, de akkor csak feküdtek a hátukon, még nem voltak aktívak. Azért Csongi megfogta Dani kezét, édes volt. :)
Évi, nem lehet, hoyg nem éhes? Ha Csonginak 160-180 ml gabonapépet adok este, akkor utána alig szopizik, tele lesz a pocakja.
És mi lesz majd az oviban?! Rémtörténeteket is hallani, hogy hiányzk a fél ovi kanyaró miatt, meg ilyenek. :)
Kriszti, majdnem 1 év, az nagyon szép! Örülnék, ha mi is tudnánk addig szopizni.
További ajánlott fórumok: