2010 júniusi babák (beszélgetés)
Olvastam a naplódban, jobbulást Jankának! Olyan kis elesettek tudnak lenni ilyenkor. :( De ha már játszott vasárnap, akkor talán kifelé megy belőle!
Szegényke, akkor jól érezted az előjeleket, azért lehetett nyűgös! :( Láza is volt, kap gyogyókat? Nórit tudod védeni valahogy, vagy ilyenkor jobb, ha átesik rajta?
Sziasztok! Végre ide értem, csak Jankám péntek óta beteg és nagyon gáz hétvégénk volt. Visszaolvasok.
Tényleg, Kriszti, Mesi, hoyg álltok a fogakkal? Vagyis Nóri, Zsófi? :)
És hát ugye itt a TAVAAAASZ! :) Tízórai után lemegyünk sétálni, olyan szép idő van!! :)
Azon filózom, hogy a hintába mikor lehet beültetni? Ok, hogy üldögél már, de még nincs annyira képben szerintem, hogy erősen kapaszkodjon.
Ja, meg ugye felveri Apáját éjjel, ha hagyom sírni, szegénykém így is fél 6-kor kelt. Mondjuk mi is, de visszaaludtunk.
Na, megpróbáltam cumit dugni a szájába, hát még keservesebben sírt, és mivel méricskélés volt este-reggel, nem adtam mást inni neki. :) De ha nem mérem, kipróbálom a teát. Te cumisüvegből adod Panninak a teát?
Ha Pancsi is ennyit eszik, akkor tök jól megbecsülted! :D
Hogy legyen vmi halvány gőzöm, mennyit iszik. :) Most 305 grammal volt több a reggeli szopi után, mint az esti előtt. Mondjuk nem volt olyan sok tejcsim, este nem feszült a cicim, nem ittam vasárnap eleget szerintem, de majd ma este is lemérem. :) És ebben nincs benne, ha párolog a pisi, vagy elégeti a nagy horkolásban. :D
Kuka vagy,ezért vagyunk itt;)
Hát ja szerintem nem azért kel mert éhes,hiszen eszik szépen.Próbáld ki,hogy ha felébred nem veszed ki megszoptatni,csak adsz pár korty teát vagy cumit(ha cumizik).Pancsit úgy szoktattam rá,hogy aludjon,hogy ha megébredt cumi a szájba,ha az nem volt jó akkor jött a tea,és ha az se akkor biztosan tudtam,hogy éhes és kivettem megszoptatni,de sokszor már a cuminál visszaaludt;)Mindig próbáltam visszaaltatni anélkül,hogy kivegyem,és egyszercsak nem ébredt már meg.
Hát nem tudom:DDD Minek méred?:D
És Mesivel és Krisztivel mi lehet, ezer éve nem írtak! :( Tele van a fórum az én problémáimmal, bocsi. :(
És hát itthon vagyok 2-3 évig Vele, más dolgom sincs szinte. :) Kolleganőmnek babája is kel éjjelente, pedig már 1 éves is elmúlt, vannak gyerekek, akikkel nem lehet mit tenni talán. :( Szerintem amúgy amikor felébred, nem tudja magát visszaaltatni, és azért sír fel. Szopizás közben megnyugszik, és bealszik.
És mit tanácsolt a dokid, amikor Pancsi felkelt éjjelente? Mi pont azért kaptuk a tejpépet este, hátha eltömíti a pocakját, de nem igazán segít. :( Ha van vmi ötletetek, hoyg aludhatja át az éjszakát, akkor szívesen fogadnám, nem vmi pihentető így az élet. Mondjuk mindenkinek van vmi "baja", Csongi szépen eszik, kezd mozogni is, nem az élen jár, de nincs vele problémánk, így az alvás marad. :)
De a pisivel együtt mérem, pelenkában! :) Vagy az elpárologhat reggelre? :(
Hiába méred sztem reggel meg este,ha közben úfyis pisil;)Tojás nem lett végül;)
Hát azt csak úgy gondolom,hogy 300ml a két szopi:D Nem mérem nincs mérlegem.Egyszer a dokinál kellett szoptatnom,mert panaszkodtam neki,hogy Pancsi elkezdett éjjel kelni,hátha éhes és akkor ott 150-et szopizott egyszerre pár perc alatt,azért gondolom annyit csak szopizik most is egyszerre.Neked nem furcsa,hogy Csongi lassan 8 hónapos és még mindig kel enni éjszaka többször is?
Hát igen, teljesen kész voltam tegnap... :(
Viszont Csongi mindig megnevettet, annyira jó, hoyg van, úgy imádom! :) Mostanában gyakran csinál vmi újat, mindig ámulunk rajta. A legújabb, hogy egyedül fogja a cumisüveget amíg szopizik, nincs is rajta fül, csak úgy natúrban. :)
Úgy alakult ki, hogy vacsira fürcsi előtt kap tejpépet, és fürcsi után elalvás előtt szopizik. És a reggeli is szopi, és éjjel is kel kétszer, néha egyszer vagy háromszor enni. De ha hazamegyünk, lemérem lefekvés előtt, és felkelés után, hogy mennyit evett, mert gőzöm sincs, hány milit szopizik. Te honnan tudod, hoyg kb. 300 ml, lemérted Pannit, vagy lefejted a tejcit?
Azt a nem HA-s tejberizspépet nem adom egyelőre, inkább csinálok HA tápival sima rizsből turmixolva. Ti kipróbáltátok a gyümirizst? És végül a tojássárgát megkóstoltátok, vagy vársz vele? :)
Hát mennyi tejcsit iszik vagy hányszor szopizik még? Úgy tudom napi 500 ml tej kell még 1 éves korig.Szóval Pancsi 2x szopizik azt úgy gondolom a kettő egyeütt lehet max 300ml,meg a 2x 100-120 tápi úgy kb.fél liter.
Na jesszusom csak ez hiányzott a parádra:(((
Évi, de jó, hogy leírtad a kajameneteteket! :) Csongi kicsit többet eszik ebédre és vacsira, viszont mostanában nem kap utána tápit. Lehet kéne adnom? Áááá, kész vagyok... :(((((
Nemrég vittem ki anyósékat a pu-ra, egész jól telt a nap Velük, bár sokat nem pihentem. :) Viszont most tudatosult bennem, hogy anyós tejallergiás, csak laktózmentes tejet ihat, de csak 40 éves korában jött ki, szóval innentől Csongi is veszélyeztetett, eddig azt hittem, hogy nincs semmi allergia a családban. :( Majd beszélek a gyerekorvossal is, lehet nem is baj, hogy HA tápit írt fel. Viszont már adtam vacsira nem HA-s tejberizspépet, remélem nem tettem vele semmi rosszat, teljesen kivagyok... :(
Bizti fini lehet az banános túrós cucc! :) Most kicsit megint össze vagyok zavarodva, nem érdemes a neten olvasgatni, mert csak elbizonytalanítanak, hogy mindenhol mást írnak. :(
Olyat is olvastam csajok, hogy ha most nem vagyunk elég elővigyázatosak, lehet nem azonnal jön ki a babákon az ellergia, hanem több év múlva. :(
Sajnos tényleg nem sok haszna volt, pedig reménykedtem, mert amikor mondta a problémáját a kismama, Ő ajánlotta, hoyg kimegy hozzájuk beszélni, ebből azt gondoltam, hoyg tud vmi okosságot. :)
Amúgy azt hallottam, hogy vacsira is lehet főzit adni, szóval bizti nem baj, ha Zsófi is azt kap. A titkos csokizás előtt nem baj, ha eszik vmi zöldéget is. :)
Jóéjt,apa kezdjen el neked saját gépre spórolni;)
Na ma úgy tűnik, hogy Apa nem hagy fórumozni.. :)
Pont akartalak kérni, hogy írd le, hogy mikor és kb. mennyit esztek. Úgyhogy köszi, kitaláltad a gondolataimat :). Az én kákabélű csajom azért jóval kevesebbet eszik, mint ti. De se baj. Holnap jövök, jó éjt Nektek!
Reggel csak szopi,ami ugy ki tudja mennyi.Tízóraira gyümi,de nem olyan sok,egy alma fél banán mondjuk több nem megy le,ezután 90-100 ml tápi,ebédre a zöldség-husi mikor mennyi nem tudom nem mérem,ha aventes pohárból eszik ott látom olyan 150 kb. egy órával ebéd után megint kb 100 ml táp, uszira tejpép,120 ml vízből amit ugye a héten többször nem evett meg,vacsira megint szopi.
Bocsi vagyok, csak Apával beszélgettünk.
De Pancsika tápszerezik a szopi mellett, és emellett sokat is eszik..
További ajánlott fórumok: