2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy kicsit benéztem hozzátok.
Gratulálok mindekinek a pocaklakóhoz :-)))
És jó babavárást.
Tavaj még énis csak pocaklakó váró voltam,ma meg már édesanya!
2009.06.17. szültem
Sok sikert!
Oszibarack!
nekem nagy kiborulásaim vannak, olyankor bőgök, mint egy idióta, majd ez átcsap röhögésbe.. kész tébolyda..
Wombat, ne izgulj, mindenkin máshogy és máskor jönnek elő a tünetek. majd a 6.,7.héttől indulnak be úgy igazán :-)
Naiv, most már biztosan nem lesz probléma!pihenj sokat.hihetetlen hogy már láttad a dobogó szivecskéjét!!!!!:-D
Ancsi, nekünk pont egy napra írja!!! nekem is jún.25-öt ír:-) gratu! a párod gondolom nagyon örül, hogy szülinapjára babát kap :-)
nekünk szinte az összes ünnep június-júliusban van. jún.20.az öcsém szülinapja, júliusban a férjem szülinapja, az öccséé, az enyém, névnapok, és házassági évforduló... :-S
Pancs, el sem hiszem, hogy ilyen felelőtlenek a "nyugaton". jól tetted, hogy magándokihoz mész, majd írd meg, hogy mi volt az uh-n!ja és mikor mész?
nekem magándokim van, de nagyon lelkiismeretes. sajnos rossz dokik mindenhol előfordulnak, ez ellen nem tudunk mit tenni... :-S
nekem nincsenek éhségrohamaim, és igazából kívánós sem vagyok még.
viszont ma reggel úgy megszédültem, hogy meg kellett támasztanom az azstalt :-)
mg egy erősebb émelygésem is volt.
Orsi, ez hihetetlen!!! de látod! megérezted te ezt! nem hiába mentél egy 3.orvoshoz is!!
Orsi:Sajnos nem,sőt ma mikor töröltem magam,1-szer véres volt a papír.Teljesen kibuktam.:(Már alig várom,hogy holnap menjünk a dokihoz.Rossz előérzetem van.Miért menne ugyan simán minden????!!!:(
Te,hány hetes vagy?
Geooo:Köszönöm!Én is gratulálok neked!Menzesz szerint most 5 hetes és egy napos vagyok.Nekem a teszt már rég kimutatta,de az én ciklusom 24-26 napos.
Elhiszem,hogy Te is nagyon várod az uh-ot!
Szerintem mindannyian minél előbb szeretnénk látni a picúrkánkat!
Remélem minden rendben lesz mindenkinél!!!!
Őszibarack:Sajnálom,sajnos tudom min mentél keresztül.Röhejes ami veled történt,bár az én esetem sem volt jobb.Én több mint 1 hónapig feküdtem a kórházban,mert egyik orvos ezt mondta,a másik meg mást.Végül a sarkamra álltam,mert már idegileg kivoltam,és akkor műtöttek meg.:(
Wombat:Köszi!
Én is gratulálok neked!Nekem sincs más tünetem,a mellem is csak ma kezdett feszülni kicsit.Ennyi.Hányni soha nem hánytam.:)
Minden jót lányok,vigyázzatok magatokra!!!
Naiv,
Te Szerbiából írsz? :)
Sajna ez nem csak a Finnekre jellemző...
Jó pár évvel ezelőtt feküdtem együtt egy lánnyal, akinek elhalt a terhessége, és Angliából haza kellett utaznia, hogy elvegyék.
Ott is azt mondták az orvosok majd a természet elintézi.
Itt meg üvöltözött vele az orvos, hogy hullamérgezést kaphat...
Angliában sem foglalkoznak a terhesekkel a 12. hétig... Általában külföldön nem, csak Mo.-ra jellemző.
Sziasztok!
Milyen jó olvasni,a kismamák beszélgetéseit!Sajnos,a környezetemben nincs senki,aki szintén várandós lenne,és a sorstársaktól nincs megértőbb ember:-)
Június 3.ára van a kitűzött idő,a második babámat várom,már van egy 7éves kislányom.Szivesen beszélgetnék kismamákkal,akár itt a fórumon,akár msn-en.
Üdvözlök mindenkit és sok egészséget !!!
vátozó orvosok vannak ki jobb és rendesebb és ki nem...
bár én még nem voltam magán dokinál de egy ismerősömet kezelte egy és nagyon korrekt volt vele.megműtötte és közölte vele hogy sajnos egyenlőre az ő szerepe bezárult..csak lombikkal lehet kisbabája legalábbis először aztán ki tudja..
és nem írt neki gyogyikat meg nem küldte ide meg oda nem vizsgálgatta...
rendi volt
Szia naiv.
Hát nagyon sajnállak,de az a lényeg,hogy a kicsi rendben van... Vigyázz magadra nagyon...
Én juniús 10.-re vagyok kíírva ma töltöttem a 7.hetet.
Koszi szepen, nagyon kedves vagy! Biztos nem minden orvos ilyen, csak en fogtam ki. :) Valszeg legkozelebb ugyis mast kapok (tudtommal itt nincs valasztott orvos, de egyelore meg csak ismerkedek a rendszerrel). Az biztos, hogy maganorvost nem fogok tudni finanszirozni vegig, de azert jo, hogy neha-neha mas is ramnez...
Koszi a vigasztalast! :)
jaj pancs..remélem minden rendben lesz és azért elkeserítő hogy külföldön is vannak ilyen orvosok akiket semmi nem érdekel....
talán jól is tetted és teszed ha magándokioz mész és ő végre foglalkozik veled úgy ahogy kell...
én mindenesetre drukkolok nagyon neked:-)
Sziasztok Kismamik!
Drukkoljatok legyszi, ma bejelentkeztem UH-ra egy magandokihoz, mert ugy erzem, az allando parazassal tobbet artok a 12. hetig, mint egy-ket extra UH. Itt (Finnorszag) sajnos csak a 12. heten vizsgalnak meg alapbol UH-gal. S hiaba volt eddig ket vetelesem, s volt nemi verzesem most is, meg 1 napra sem engednek haza. Pedig az elmult 3 evben nem voltam osszesen (!) egy hetet betegszabin! A doki azt mondta, hogy a termeszet megoldja a dolgokat :((( es ugyse segit, ha otthon maradok. Erre kertem, hogy nezzunk egy hormonszintet legalabb, hogy nem attol van-e a verezgetes, no, erre a valasza az volt, hogy semmi nem indokolja, hisz nem tudjuk, hogy az elozo ket eset ezert tortent-e. Csak eppen azt nem veszi szamitasba, hogy SOHA nem is neztek!!! :( Kikeszit ez a finn egeszsegugyi rendszer!
No, bocs a nyafogasert, csak ki kellett ontenem a lelkem! Remelem, hogy a maganorvosnal tobb szerencsevel jarok, de az igazan lenyeges csak az, hogy minden rendben legyen a picivel!!!
Szep delutant kivanok Mindannyiotoknak!
jaj de jó hogy minden rendben van naiv...akkor tessék is betartani az orvos utasításait szigorúan....
vigyázz magatokra.
Sziasztok!!
Vasárnap bevitt a férjecském a korházba mert barnáztam és ma engedtek ki!!Csakis teljes ágynyugalom csak tusolni enni meg wc-re kelhatek fel!!Kaptam egy inyekciót még vasárnap meg hétfő óta folsav meg magzatőrző tabletta!!Ma láttam a picurt és szépen dobog a szivecskéje is!!Tehát mostmár jól vagyunk!!
Üdv az ujjaknak!!
6hetes vagyok a szülés dátuma pedig junius 15