2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Na igyekszem visszatértni, véget ért az egy hét szigorú fekvésem. Szerencsére a baba úgy tűnik, hogy jól van, én viszont ramatyul. Ledöntött valami nátha a lábamról, de ennyire még soha nem sikerült neki:-((( Ugyebár gyógyszert nem szedhetek, erősen nem merek orrotfújni, így tegnap már előkaptam a lányom orrszívóját:-((( Még nem sikerült visszaolvasni, de remélem, hogy mindenki jól van.
Sziasztok!
most tudtam visszaolvasni... :(
Csillu, rettenetesen sajnálom, de nagyon bízom benne, hogy ma a másik doktornő mond valami jót, valami bíztatót. Tiszta szívemből szorítok értetek.
Otis és Réka! nagyon örülök, hogy minden oké a kis pocaklakókkal.
Borsi Neked nagyon drukkolok! :)
jajj most már egyre jobban izgulok, pedig még 8-at kell aludni... majd csak 12-én este megyek uh-ra
Otis!!!
Gratulálok én is!!!
SZIASZTOK!!!
Minden renben hála az égnek.Láthattam és Dobbogott a pici szíve.Annyira jó érzés volt.azt mondta nem vagyok annyi idős,mint papíron.Kb. 6hetes vagyok,de én is ezt számoltam.Hurrá...Ma meg holnap leltár van nálunk, de velem madarat lehetne fogatni.
Jó reggelt!
Köszi mindenkinek a drukkot! Rettenetesen izgultunk, hogy mi lesz... de annyira édes a kis bogyóka! :))) Kapaszkodik rendesen, meg ficánkol!
nem sikerült valami jól a fotó róla, sokkal jobbat láttam a nézegetés közben, mint amit végül kattintott a doki. Én láttam a fejecskéjét, az állkapcsát, cuki volt! :)))
Sziasztok!
Holnap elutazunk versenyre a csapatommal és hétfőn jövünk majd haza. Addig is mindenki vigyázzon magára és jövő héten csupa jó hírt szeretnék itt olvasgatni:)
puszi
Dyna84: augusztus 30.
Callista: szeptember 2. Femibion (Veszprém)
Meli: szeptember 8. Gravida
Pözümi: szeptember 8. (Budapest, 2. ker)
Reka0717: szeptember 8. Elevit+Magneb6
Csillu: szeptember 10. Gravida+MagneB6 3*1, Utrogestan 3*1
Kombar: szeptember 12. Hipp Natal
Anitram001: szeptember 16.
Borsi: szeptember 19. Gravida, Duphaston 2x1
Moki: szeptember 20. Gravida (Bp. , IV. ker. )
Otis: szeptember 23. Femibion + 2x2 Magne B6 + 1000mg C-vitamin + Duphaston 2x1 (Dunaújváros)
Szeleburdi: szeptember 24. Elevit
Hisztikirálynő: szeptember 27. Gravida
Imo: szeptember 28. Elevit+Magne B6 (Zalaegerszeg)
Szilvaaa: szept. 30. (Budapest, XIII. ker.)
Szia!
Ez nagyszerű hír, gratulálok hozzá!!!
Szia!
Hivatalosan tehát utolsó mensitől számolva már a betöltött hetek száma: 9. de ténylegesen olyan 6-7 hetes lehetek, mert későn fogant, valamikor december végén, ezt tudom biztosra.
Otis! Szia!
Ez nagyon jó hír, gratula Nektek!
Dyna84: augusztus 30.
Callista: szeptember 2. Femibion (Veszprém)
Meli: szeptember 8. Gravida
Pözümi: szeptember 8. (Budapest, 2. ker)
Reka0717: szeptember 8. Elevit+Magneb6
Csillu: szeptember 10. Gravida+MagneB6 3*1, Utrogestan 3*1
Kombar: szeptember 12. Hipp Natal
Anitram001: szeptember 16.
Borsi: szeptember 19. Gravida, Duphaston 2x1
Moki: szeptember 20. Gravida (Bp. , IV. ker. )
Otis: szeptember 23. Femibion + 2x2 Magne B6 + 1000mg C-vitamin + Duphaston 2x1 (Dunaújváros)
Szeleburdi: szeptember 24. Elevit
Hisztikirálynő: szeptember 27. Gravida
Imo: szeptember 28. Elevit+Magne B6 (Zalaegerszeg)
Szilvaaa: szept. 30.
sziasztok! hazajöttem! :)
13mm-re nőtt a babónk, nincs semmi baj, a kis vérrel nem kell törődnöm, és már nincs nyoma sem egyébként. Végül szept 23-ra írt ki. Kaptam papírkát, és 4 hetem van, hogy felkeressem a védőnénit, aztán vissza kell mennem :)))
Na ne mááááááár, feljövök a fórumra és ennyi rosszhír :( Mindjárt rosszat mondok....
Csillu nagyon-nagyon sajnálom, ami történt, kitartást kívánok Neked/Nektek a jövőre nézve!! Azért kíváncsi vagyok mit mond a másik orvos.
Hisztikirálynő: nagyon sokat pihizz ebben a 2 hétben és próbálj minél kevesebbet nyugtalankodni (ha ez lehetséges), nyugtató zenét hallgatni, akár meditálni, olvasni, regényt írni :) picit elterelni a gondolataidat stb. és mindenképpen pozitívan gondolkodni!!! Ehhez kívánok Neked először kitartást. Jah ha kell még sziesztás ötlet, akkor mondok még hihi :)
Otis: Te nem ma voltál UH-n? Mintha azt írtad volna. Írd meg, mi volt! A pici vér pedig nem jelenti egyből azt, hogy baj van, előfordulhat!
Nálam semmi kül, nálam is inkább esti rosszullétek vannak.
Én is múltkor elszörnyülködtem,hogy mennyire drága,dehát normális esetben egy évben egyszer megyünk,terhesen meg megér annyit,mert benne bízom.
Mennem kell Savanya,átadom a gépet apának!Vigyázz magadra!
6000-t kért az akkori vizsgálatra, ami volt kb. 3-4 perc. Jó az órabére!
A hüvelyi azt hiszem 10000, a genetikai talán 10000, a második 13000.
4D-s 10000 valamennnyi, 3000 a DVD, 1000 talán a kép.
Amikor megnéztem elszörnyülködtem, arra is gondoltam váltok, de az az igazság, hogy benne megbízom, mert amikor műtött akkor is normális volt, na meg utána is.
Úgyhogy maradok nála míg bírom anyagilag.
Nem mindenhol csinálnak csak hüvelyit a 12.hétig.Az első alkalommal nekem is az volt,de a kisfiamnál nem kellett ilyen gyakran mennem,csak a 10-11.héten másodszor és akkor már hasi uh volt,nem hüvelyi.Most a 7.hét és 5 napon leszek holnap,így leget,hogy lesz ez is,az is.
Mennyibe kerül nála egy vizsgálat?
Nem próbáltam, de most nem is akarom, ha összejön a babó akkor majd naon-naon örülök, ha nem akkor folytatjuk a próbálkozást, persz a mellett, hogy szomi leszek.
Nekem a dokim átköltözött új helyre, amikor megvizsgált csak hasi UHt csinált, és nem is láttam, hogy abba a helyiségbe lehetőség lenne másra.Meglepődtem, mert ti meg azt írtátok, hogy hüvelyit csinálnak 12 hétig. Bár biztos orvosa válogatja. Picit fel is idegesített, mert drágább lett nála minden...
Én magán dokihoz járok,az V.ker-be.Nála szültem és szeretek hozzá járni,illetve nekem az is fontos,hogy nő.
Nem próbáltad még az ovu mikroszkópot?
Nekem biztos később lesz szerintem, bár nem vágom, mert mindig összevissza jön meg, ill. jött meg!Igaz nagyjából beállt 33-35 napra.
Te magándokihoz jársz vagy nem?