2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Marcinak is simán kibújt egyszerre az alsó kettő, addig nem is volt vele gond. Meg sem érezte/éreztük, de utána... Akkor utána produkálta a tüneteket, utána fájt neki (pedig az okosok szerint akkor már nem szabadna fájnia).
Most meg (ha tényleg megint a fogai a bűnösök) már akkor fáj, amikor még semmi jele magának a fognak.
Én sem tudom....
Jaj szegény Marci, nem lehet könnyű Nektek sem!
Szegény babák, úgy látszik szinte mindenkinél egyszerre jön most.
Szegény Bea, majd hozzászokik és alszik napközben Marcival :)
Köszi Lányok, megnyugodtam. Én is abból gondoltam hogy ez nem nátha, mert tegnapelőtt voltunk a dokinál és akkor azt mondta -miután meghallgatta Gabuci mellkasát- hogy tiszta a tüdeje. Nála meg tegnap kezdődött ez az orrfolyás. :S
Csak most azt nem értem, hogy az egyik foga már teljesen kint van, mármint a hegye, akkor most mi ez, lehet a másik jön? De az elsőnél nem is volt semmi gond, annál nem volt sem orrfolyás, sem más. Azután kezdődött minden miután kibújt a hegye.
Jaj, most olyan hülyének érzem magam, hisz nem első gyerek, de Peti már olyan rég volt ilyen kicsi, neki anno gond nélkül bújt ki az első kettő és nem volt orrfolyása sem...
Anitah, szerint Gabuci tünetei a fogzás miatt vannak, Marcinak is ez volt, és most is hasonlókat produkál :-/
Nekünk is mást mond a dokinő meg a védőnő. A védőnő egy kicsit edzettebb, egy csomó mindent könnyedebben vesz, ami azért szimpi a dokinő meg totál az ellenkezőjét mondja, inkább óvatosabb, ami meg azért szimpi, mert nem vesz semmit félvállról. Most legyen okos az ember. Arra hallgatok, mikor melyik álláspont a szimpatikusabb :-) egyébként fogalmam sincs kinek lehet igaza...
Sziasztok!
Monstro, olvastam hogy Szaszának is folyik a nózija, ez lehet a fogzástól? Mert tegnap óta Gabucinak is folyik kicsit. Este mikor meg le akartam szívni alig jött belőle valami.
Fredaszter, nem semmi egy csaj lehet akivel sétálsz. Oké, legyen meg a napirend, de ilyen óramű pontossággal? És mi történik ha 3 után 5 perccel eszik a kicsi? :)
Nálunk sincs ilyen szigorú napirend, ahogy jön. Bár általában hasonló időben történnek a dolgok, mint pl. a tízórai, ami néha csúszik, ez attól függ mikor ébred Gabuci, mert reggelenként szopi van.
Szofi: éjszakai alvás és négykézlábra állás ügyben nálunk is ugyanaz a helyzet mint Lénánál. Egyformán halad a két gyerkőc:-)))
Nem semmi ez az ellenőr tényleg szenyó volt, babával a hasadon igazán lehetett volna megértőbb is.
Sziasztok!
Annaluca csak óvatosan a sánti lábaddal:)
Ma én is korán keltem, jön a védőnő nemsokára és összepakolásztam a tegnap esti romokat. Még hajat is kéne mosnom.
Sziasztok!
Tegnap végre lemehettünk sétálni, mert nem esett! de egy kicsit siettünk hazafelé, mert egy újabb hatalmas felhő látszott az égen!de nagyon jól esett, mert szombat óta nem voltunk kint!
Fredaster: nálunk sincs napirend, bár általában három és fél vagy négy óránként eszünk. az esti evés az fix, nyolckor fürcsi, utána vacsi és alvás
Annaluca: a kapálózás nálunk is nagyon megy:-)
Szép napot!
Ma nagyon fürge voltam (már amennyire a sántikálós lábam engedi). Elmosogattam, gázt sikáltam, söprögettem. Sőt az állatokat is megetettem (kutya-macska-halak).
Ma du. átnézzük a barátnőm gyerkőceinek a kinőtt ruháit, így lesz nagy túrka, mivel egy egész szoba tele van dobozokkal, zsákokkal.
Anitha Gabuci baba igazi kis tornász!Nagyon ügyessen emelgeti magát.:)
És hogy mindig letudod fotózni...Ügyi vagy.Nállunk Boti ha nem látja senki akkor mindent csinál.De amint előkerül a telefon(hogy lefotózzam)vagy elkezdjük csalni hogy miket csináljon.Akkor semmi.Meg se moccan csak vigyorog ránk.Mintha azt mondaná hogy bibibi úgy se csinálok semmit...
Na nagyából elolvasgattalak titeket.
De jó Nektek hogy mentek sétálgatni.Egyenlőre a mi holnapi napunk katasztrófának ígérkezik.:(
Nekünk sincs igazán beállított evés időnk.Amikor Boti meg éhezik kap enni.Ha szomjas akkor inni.Ő is van hogy 30 perc után felébred és úgy csinál mintha órákat aludt volna.11 14 és 18 órakkor szokott kidőlni.Az hogy mikor mennyit alszik sokmindentől függ.ha mászkálunk akkor sokat ha itthon vagyunk akkor kevesebbet.De amikor oda bújok hozzá,cici a szájban akkor órákat képes aludni.:)
Olyankor olyan nyugalom sugárzik róla.Imádom nézni.:)
Anitah, nálunk mindenki az utifű szirupot issza, nagyon finom. Nagyon ügyesen feltornázta magát Gabuci! Legközelebb nem figyelsz, majd a csilláron hintázást próbálja ki :)
Bencének jó hintázást! Látom gyorsan gyarapodik a család! Nálunk is született xifó, már kb 2 hetes.
Nálunk sincs percre pontos napirend csak nagyjából. Talán a 4 órás uzsi van mindíg azonos időben, de a többi?!
A ti babáitok is szoktak hanyatt fekve kézzel-lábbal kapálózni? Dávid rengetegszer teszi. Néha olyan gyorsan, hogy elmosódik a szemem előtt a keze. Kár, hogy nincs hanyatt fekvős maratoni futás, tuti befutó lenne :))
Sára dettó uez... Sikerült mindkettőnknek megfázni, de nekem nem gond, viszont szegénykémnek óránként kell szívni az orrát mert nem kap levegőt:( Már harmadszor próbálom lerakni, talán most sikerült. Viszont Bálint ma 19:15-kor kidőlt (remélem Ő nem lesz beteg), így tudom Sárát ringatni... Tettem fel négykézlábazó képet (sikerült elkapni a pillanatot:)
Mikor mentek és hova?, mert nem volt időm visszaolvasni...
Fredaszter ez a napirend a csajnál tényleg nem semmi:) Nálunk is az van mint nálatok, hogy még ide-oda be szoktam szaladni és Léna soha nem sír ha csúszik a kaja:)
Az alvás nálunk teljesen változó. Tegnap pl. sokat aludt napközben, ma meg délelőtt egy órát és késő délután egyet.