2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Megnéztem Bence naplóját, gratula a 2. kis fogacskához! A hintáról tegyél majd fel képet, biztos nagyon élvezi.
Láttam az egyik képen, hogy hungarocel puzzeles lapok"-on játszik Bence. Nekünk is van, de mégsem használtuk (meg anyuék vették és csak 8 db-ot vettek, ami kevés), mert erről a konkrét márkáról, ami nekünk van, van vmi írva egy honlapon, hogy ártalmas kémiailag (nem fejtették ki bővebben, csak hogy szemet irritálhatja), meg hogy a kicsi részeket megeheti a baba. Bár ha azt nézem, hogy ha a földön vannak a lapok, akkor nem lehet belőle a kis részeket kivenni....?? Nálatok hogy vizsgázott? Amúgy tök jó dolognak tartanám, mert könnyen tisztítható + jobban hőszigetel, mint egy sima szőnyeg...
fejtem bele tejet ésmegmelegítettem hátha....
Vsak néz rám hogy mit akarok.Pedig valahogy belekell nyomnom.Nincs mese.
Talán ha szomjas lesz...
Nálam ez a 3 vált be: hipp, nestlé, univer...mást nem veszek, mert azokban már van hozzáadott cukor, sőőőőt van amiben hozzáadott só is (!)
A DM márkáját, a babylove-ost sem tartom rossznak, legalábbis a tájékoztató füzet áttanulmányozása óta, amit küldtek.
Szia!
Miújság a kis Botival?? Semmilyen üveges bébikajában nem lehet manapság már megbízni? Pedig azt hinné az ember, hogy azokat nagyon gondosan megvizsgálják. :( Én főzök Janikának, de attól függetlenül eszik néha konzervet is, mert pl. a borsó héját nem tudom házilag leszedni, meg a sütőtök a kedvence és annak most nincs szezonja.
De ezentúl olyan bébikaját veszek csak, ami 4 hós kortól van és majd magam turmixolom bele a husikát....a zöldségekben csak nincs semmi rossz.
Írj ám a kislegényről, hogy bírja megenni a gyógyszert, meg hogy jobban van-e már.
Na mi elszaladunk a boltba. Bálint 13 órától aludt, most ébredezik.:-)
Majd még jövünk!
Az tényleg elég édes. Szerintem az univer a legjobb bébikaja, tényleg olyanok az ízei mint a "rendes" zöldségnek,gyüminek. Nekünk pl. a Hipp nem jött be:(
Jobbulást Szandinak!
szegénykéim:(( JObbulást Botinak!! Én is szívszédülést kaptam volna az biztos....mi nem eszünk kecskemétit, egy üveggel van itthon azt is gyorsan kidobom.... a sárgabarack babakekszeset meg én ettem meg:)Sztem túl édes..
Az orrra még mindig folyik, de ha szívom nem jön belőle semmi:(( így nemszívom többet,csak törölgetem:)
Szegény Boti! Jobbulást neki!
Léna eszik Kecskemétit de eddig semmi baja nem volt tőle. Pont ma vettem olyan almaszószós csirkét is. Remélem annak nincs baja!
Ne izgulj - könnyű ezt mondanom - az eredmény miatt, biztosan nem lesz gond!
Az én hentesem is aranyos akihez járok.Még nem kaptam tőlle büdös húst.
Az biztos hogy annál jobb mint amit Te termelsz meg nincs!
Hát nem tudom.De Ő nem akarja meginni.Arragondoltam fejekm egy kis tejet mellé...
Hát igen az élő pipinél nincs jobb.De én itt honnan vegyek élőt.Na mindegy inkább megveszem a mellehúsát és megárolom zöldségekkel turmixolom.Én többé tuti nem veszek üvegeset.
Ráadásul valami isszonyú löttyöt kell,kéne megitatnom vele.Hipp ORS beleszagoltam....
Pfúúúú Szegény babám..
nálunk sincs, de a y..t...-ról tudsz letölteni:-)
Marci él-hal érte:-)))