2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nem.tudom,de.amit.kaptam.listát,hogy.mi.kell.a.babának,azon.nem.volt.hintőpor,csak.ruha.meg.pelenka,cumisüveg.
Semiképpen nem lett volna Józsi:))
Levente lett volna.
Köszi!!!:))
azért csak nem!Olvastam naplókba, hogy nem szabad drága márkákat vinni, mert hiába használod csak 2x a fürdetőt, nem adják vissza :S Tényleg durva, főleg úgy, hogy 100 ezreket kérnek el egy szülésért
Szia!
Szerintem a jóga túl nehéz ekkora pocakkal úgy, ha előtte nem csináltad. Torna jó, csak ne csinálj olyan gyakorlatot amit nem szabad :)
Ó, a Fővárosi Önkormányzat kórházaiban remek a helyzet... A Jánosban pl. semmit nem tudnak adni a babának, még hintőport is vinni kell. Csak azt nem tudom, hogy aki nem jár szülésfelkészítőre, annak ezt honnan kellene tudnia. Vagy azok majd használják azokét, akik visznek mindent???
Gratulálok.hogy.minden.rendben:)
Az igen, nem kapkodják el. Nem értem ezt a rendszert, komolyan mondom. Melyik kórház ez?
Én.a.33.hétre.kaptam.időpontot,annyian.vannak.előttem:(
Mindenkinek megvan a maga nyűgje... Az alvás - úgy tűnik - közös probléma. :)
24-25.hét körül, ha jól emlékszem, ami nagyjából egybeesett a keményedésekkel, amitől nagyon megijedtünk. Azóta pihenni kell, és ebbe nem fér bele a torna.
Ahogy.a.többiek.is.írták,nekem.is.fáj.a.derekam,csípőm,gerincem...Az.ágyban.az.egyik.oldalról.a.másikra.történő.átfordulás.pedig.néha.lehetetlen.műveletnek.tűnik:D
Reméljük.minden.elmúlik.majd.a.babyk.érkezése.után:)))
Szép.estét.mindenkinek!:)
Megpróbálom.visszaolvasni,a.mai.napi.eseményeket...
Hány hetesen kezdtél volna neki , és miért tiltott le a doki ?
Én vettem dvd-t,és jógára is nagyon készültem, de ont akkor, amikor elkezdhettem volna, akkor letiltott a dokim.
Sziasztok!
Van valami különbség a bimbóvédő és a bimbóápoló krém között? Pl. egy germastan mennyiben más, mint egy avent?
Tejfokozás: szerintem én előre nem veszek semmit, legfeljebb akkor, ha már látom, hogy kevés a tejci.
Sziasztok ! Ti jártok valamilyen tornára, esetleg jógára? Vagy valaki otthon egyedül csinálja? És meddig lehet elkezdeni ? Torna vagy inkább jóga? Véleményetek ?
Gratula kisnunisnak!!!:DDDD
:DDDDDD gratula a tuti puncihoz :) Örülök, hogy rendben van Zsuzsika (és hogy nem lett Józsi ;))))
Nekem Garmastan volt, nagyon jó, egy nap alatt rendbehozott, igaz, nem is volt nagyon csúnya.
Viszont ha adhatok egy jótanácsot, nem először: nézzetek utána a helyes mellretételnek, és gyakoroljatok otthon, még szülés előtt, mert ha jól van mellretéve a baba, soha nem fordul elő semmiféle fájdalom, gyulladás. Ezt én saját bőrömön tapasztaltam. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy a kórházban vki normálisan elmagyarázná neki. Nekem pl. kiábrándító ttapasztalataim voltak: az volt a szoptatási segítség, hogy megjelent egy nő, és szó nélkül betömte a cicimet a gyerek szájába, majd távozott.
A LLL honlapjáról vagy a Suttogóból jól meg lehet tanulni.
Lányok! Megvolt az Uh:)
100%,hogy kislányunk lesz:)) Ott a bizonyíték a naplómban:)
Minden rendben, Zsuzsika jól van!
:-) Nagyon rendes volt tőle.:-) Írjál neki nyugodtan listát, de csak olyant írj bele amit rá mersz bízni.:-)
Azt hiszem kicsit eldőlök én is (meg nemsokára kezdődik a Sonadoras:D) majd 4 után még jövök...
További ajánlott fórumok: