2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nagyon szépek a nevek.:-)
Tényleg több vizsgálaton kell részt venned, mint annak akinek csak egy babája lesz?
Nem is terveztétek a babát? Hát akkor jó kis meglepetés lett, hogy három is lesz egyszerre.:-)
Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz.:-) Csak így tovább!:-)
:DDDD
Jól van na...:DDD
De nekem a NYALT vízről a hullámmedence jutott eszembe...
Barátnőmmel mindig a szélére szoktunk ülni ahol ugy NYALDOSNAK a hullámok...
:DDDDDDDDDDDDDDD
Viki, gratula!
Gondolom, a dokik tolonganak bent, amikor vizsgálatokra mész, nem sűrűn láthatnak ilyet!
Vicces, de valamiért én nagyon féltem, hogy ikrek lesznek, az első terhességem diagnosztizálásánál az első kérdésem az volt, hogy ugye egy van? Úgyhogy csatlakozom Vinikéhez!
Megvan a szekrény vagy még csak ma választatok?
Azért rendes az Apósodéktól, hogy segítenének.:-)
Csodálom az optimizmusod,és kívánom,hogy mindig maradjon is meg!:))) Így is kell hozzáállni,nem parázni mindenen,mint én!:)))
Nagyon szépek a nevek!:)
Medencében elvagyok,ha tudom gogy mindenhol egyformán mély a víz...
A természetes (vagy NYALT víiz:DDDD) már keményebb dió...
a tavalyi balcsis nyaralás ugy kezdődött hogy mikor mentünk be a vizbe szorítottam apa kezét és derékig érőben már potyogtak a könnyeim...
de aztán 2-3 nap mulva már mellig érőbe is bementem és ott ugrabugráltam...
de tovább nem birok menni...
Szia Viki !
Hát gratula a három babához ! Gondolom mivel többen vannak így kisebbek is . Mekkorák lehetnek így 29 hét környékén ? Gondolom elég sűrűn kell orvoshoz menned..
:DDDDDD
a NYALT víz nagyon izgi lehet...
:DDDDDDDDDDDD
Először tényleg nagyon megijedtünk, főleg hogy még csak 26 éves vagyok és nem terveztünk babát :) de ahogy az ember lenyugszik, úgy rájön, hogy nagyon sok előnye van.
Nekem nics testvérem és nagyon örülök, hogy ők így együtt fognak felnőni. Anyukámnak nagyon nehezen jöttem össze, hetedik baba vagyok, aki végre összejött és úgy örülök, hogy idős éveire adhatok neki három unokát és megnyugodhat, hogy nem fenyeget ilyen veszély, mint ahogy ő járt.
A lány Lara lesz, a fiúk pedig Áron és Zalán.
Szerintem azért ez a szüleik hibája is, legalábbis én biztosan bent maradtam volna egy-két órán.
Komplexusod ne legyen, nem tehetsz róla, hogy nem mész vízbe. Én sem mennék valószínűleg. Nálam a búvárkodással ez a helyzet, a nyalt vízi merülésen (a tanfolyam végén) feladtam, mivel nem éreztem volna magam biztonságban a víz alatt. Bárhol bármennyit úszom, de a víz alatt 10-20 méterrel egészen más a helyzet.
Hát nem irigyellek. Én is egyszer majdnem belefulladtam a Balcsiba, de azért szeretek úszkálni, meg minden....:-)
Annyira se szeretsz vízbe menni, hogy mondjuk a derekadig ér a víz?
Milyen lehet,mikor 3 baba mocorog odabent?
Nekem egy is képes olyan bulit csinálni,hogy hullámzik az egész hasam!:)))
Viszont rögtön nagycsaládosok lesztek!:DDDDDDDDD
Húú, ez akkor sem semmi.:-) De legalább egyszerre nőnek fel a babák, és lesz kivel játszaniuk. De azért ebből a szempontból nekem bőven elég az az egy is aki a pocimban van.:-)
Vinikével egyetértek. Tuti elájultam volna, ha a doki azt mondja, hogy nem egy baba van, hanem kettő, dehogy három. De különben nagyon tetszenek az iker babák, a párom családjában vannak ikrek, reméltem azért a miénkből csak egy lesz.:-)
Gondolom a babák azért kisebbek, mint azok akik egyedül vannak a pociban. De azért megszülni három babát nem lesz semmi. Párod bent lesz veled?
úúú hát az se semmi...
de amugy ez szerintem egy tök borzasztó dolog, egy az egybe kisebbségi komplexusom van azért mert nem tudok uszni..
és éppen ezért szeretném ha Noel minél hamarabb megtanulna...
bár ha elképzelem hogy pár év mulva a balcsin elmegy egyet uszni apával...
én valószínüleg a parton fogok bőgni amég ki nem jönnek (öcsémmel is ez volt)