2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Hát ez a kérdés nagyon érdekes. Majd ha megyek holnap a szülésfelkészítőre rákérdezek.:-) Max nem mondanak rá semmit.:-)
Hát én sem akarok így drága dolgokat venni, de azért legyen olyan ami használ is neki.
Nekem azt az ötletet adták még, hogy mindenre amit beviszek írjam rá legalább a saját nevemet.
hm, lehet elolvastam ezt a 3 hónapot :D
:OOO Nem uszodában???
Hanem???:D
Én azt hittem...
igen, de szerintem ezeken az úszásokon nincs sok baba és nem is uszodában van. de én is utána fogok majd járni :)
ÓÓÓÓ én is olyan szívesen vinném úszni, de ha sor kerül rá Apa fogja vinni mert nekem víziszonyom van:((
Szia! Üdv neked itt nálunk.:-) Milyen jó hírünk van, hogy még ajánlanak is bennünket.:-)
Mesélj milyen 3 kisbabát várni egyszerre? Mit szóltatok hozzá mikor kiderült? Hogy álltok a készülődéssel?
ez a kérdés nem nagyon jött össze... :D
Én azt olvastam, hogy a 3. hónaptól javasolják és a búvár reflexük 6-7 hónapig van meg nekik. Addig nem fulladnak meg a vízben.:-) De azt ajánlották, hogy ha kíváncsi vagyok rá, akkor úgy nézzem meg először, hogy tetszeni fog-e neki, hogy egy pohár vizet mikor fürdik öntsek óvatosan le a fején, és az elején becsukja félig a szemét, de utána kinyitja és tetszeni fog neki. Ha minden nap ezt megcsinálom akkor babaúszáskor nem lesz gondom azzal, hogy a víz alá kell mennie.
hogyhogy a 29.hétben vagy, ha dec. elejére várod? Elöbb megcsászároznak?
Szia! Üdv nálunk és nagyon-nagyon gratula...
Kisfiuk? kislányok???
Spontán estél teherbe, így lettek hármasikrek?
Megértelek, nekünk "csak" egy babánk lesz, de az ő ellátása is soknak tűnik így minden tapasztalat nélkül.
Utána fogok nézni, hogy mikortól javasolják, de az az igazság, hogy amíg nincsen vége a taknyos, influenzás időszaknak, addig nem nagyon vinném közösségbe, pláne nem vízbe.
Köszönöm, jól bírom. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy még itthon lehetek (most vagyok a 29. hétben). Az biztos, hogy kevés időm lesz agyalni meg aggódni. De azért félek ettől a túlzott monotonítástól (etetés, pelenkázás, etetés...) Nálunk a két mama nagy segítség lesz. Én sokat szeretnék majd velük sétálni, hátha az segít, hogy addig sem otthon vagyok (persze sétálni se tudok majd egyedül :)
az első 3 hónapba szeretnék 1x elmenni úszásra, akkor még reflexből lubickolnak állítólag, nagyon érdekel ez :)
lehet azért majd kipróbáljuk a jógát is :)
Mindegy, gyorsan hazajövünk majd, itthon pedig már nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkoznom. Most sem kellene, csak valahogy az igazságérzetem túl erős.
lopd el unokahugid és írass az ő nevére ;) :DDD
egyébként tényleg az!!!
Nem ejtenéd le, addigra, mire mehetnél, megerősödik a karod. :) És szerintem nagyon jót tesz a mamának és a babának is. A babaúszást is beprogramoztam már, de azt majd csak májustól.
jujj, hatalmas gratula a babákhoz, de szuper :)))) hát szerintem neked nem lesz időd befordulni 3 baba mellett :S Lesz állandó segítséged?
Üdv közöttünk!
Húha, hármasikrek? Fiúk, lányok? Hogy bírod?
Neked nem lesz időd befordulni.;)))
arra se mennék, néztem, tuti elejteném a fiam, gyenge vagyok ahhoz :D Egyébként biztos nagyon jó a mamának meg a babának is :) baba úszásra mennék szívesen, csak az meg nagyon drága :(
Gyógyszertárit nem nagyon tudok vinni, mert ezek nem gyógyszertári cuccok, kivéve a hintőpor. Azt meg ugye nem lehet feliratni addig, amíg Barni meg nem születik. Nonszensz, vehetem támogatás nélkül. A popsitörlő dm-es, a pelenka libero, a popsikrém nivea. Majd kiderül, hogy hogy is van ez, feltételezem, hogy kénytelenek a sajátot használni, legalább akkor, amikor kiadják a gyereket.
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok, egy ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt. Én december elejére várom a hármasikreimet :)
Nagyon sokat gondolkoztam már én is ezen a befordulós témán, de még nem jutottam semmire :)
Hát, én biztos gyógyszertárit és dm márkát vinnék. nem hinném, hogy azt adják amit beviszel. dokidtól nem kérdezted, hogy csinálják?
Na igen, első alkalommal én is elcsodálkoztam, hogy mennyire megerőltető tud lenni, és komolyabb izomlázat tud okozni, mint egy durva aerobik. Viszont sokkal kellemesebb, és nagyon hasznos. Én baba-mama jógára szeretnék majd járni.
Szerintem nem feltétlenül kell becsavarodni szülés után. Persze, termelődnek a hormonok ezerrel, sokat vagyunk "egyedül", minden megváltozik, természetes, hogy nehéz az első időszak. Nem kell előre ezzel foglalkozni, mert ha erre programozzuk az agyunkat, akkor nagyobb valószínűséggel lépnek fel ezek a problémák.
Akkor el is hiszem, hogy hiányzik :) én pár éve próbáltam ki a jógát, mert gondoltam kellemes, relaxációs, nyújtós nyugis torna, de nem, a jóga baromi kemény :) nekem most nem hinném, hogy menne
Nem biztos, hogy nem adják vissza, és arra is van példa, hogy el sem kérik. Nem nagyon akarok ezzel foglalkozni, ha megtartják, legyenek vele boldogok. Tényleg csak az az elgondolkodtató, hogy aki nem visz magával, annak a gyerekét mivel ápolják.
Ez a köldökcsonk ápoló hintőpor, másra én sem fogom használni.
Naponta 3x5 darabot. Nekem általában egyszeri adag is segít.
Rosszat viszont nem akartam venni. Ha odaadják másnak, akkor toll a fülükbe. Arra lennék kíváncsi, hogy ugye beviszik a cuccokat a csecsemő osztályra, vajon amikor nekem kell pelenkáznom bent,akkor visszaadják?
További ajánlott fórumok: