2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Húgom sem fogadott, és végül is nem is hiányzott neki, viszont ha megint szülne, akkor fogadna. Az a kérdés, hogy mennyire nyugtat meg, ha többet van veled a szülésznő. Valószínűleg úgy is elvégzik a dolgukat, ha nem fogadod fel őket előre.
Bent van a naplómban, de mindjárt bemásolom ide is. Pontosan, ez a három.:)
Én is olvastam, több helyen is. Viszont természetesen nem emlékszem arra, hogy hol. Azt nem is tudom, hogy vegyek-előre valamilyen kencét, és ha igen, akkor milyet.
Ugyan, én egészen másokat mérek otthon, mint a doki, vagy a védőnéni.
A biztos az, ami éhgyomorra, reggel, ruha nélkül van, azon, amin mindig is mérted magad. Engem hol cipővel, hol anélkül mérnek. Másrészt mostmár kell 2 felső is és farmer, ami ugye nehezebb a lenge szoknyánál.
Tiszta fals az egész.
Engem nem tud szerencsére miért szidni. 5 kg ruhaváltással együtt, ha megjegyzést tenne, akkor biztosan visszaszólnék.
Nekem is ez a bajom, hogy már most kellene. A sógornőm pl. tudom, hogy nem fogadott és nem is hiányzott neki.
Azon gondolkoztam, hogy vajon mostantól számítva hányszor fogok vele találkozni, ha felkérés lesz. És lesz-e az egy olyan viszony, hogy megbízzak és hallgassak rá. Vagy azt egy idegennel szemben is tudom produkálni. Na ezzel nem vagyok tisztában.
Viszont lemaradtam az előbb és nagyon örülnék neki, ha megosztanátok velem a szülés előttre vonatkozó praktikákat.
Teák, meg bogyók, meg gátmasszázs?
Azt olvastam, hogy a mellbimbit érdemes már előtte is kenegetni óvatosan, hogy a bőr jobban bírja a szoptatást.
Húú...elfeledkeztem a védőnőről :D
Még egyszer le kell hozzá mennem, hogy a 4 alkalom meglegyen.
Azóta már heti 150-200 g-ot simán lehízott.
Nekem szólt az orvos, hogy a fekvés miatt ne vigyem túlzásba az étkezést. Lassan én fogok fogyni, ő meg csak növöget.
Pont ezt szerettem volna kérdezni. Egyébként szerintem nem veszítesz túlzottan sokat.
Én eddig háromszor voltam, de nagyon gondolkodom rajta, hogy a maradék kettőre elmenjek-e. A császárés a gyerekágy lesz a téma, illetve a szoptatásés az újszülött. Mindkettőről van régebbi jegyzetem, de ahogy néztem, ugyanazokat mondja el a nő most is. Emiatt nem megyek be a kórházba, nem ülök 2órát egy fűtetlen teremben, tömegben. Egy előadás érdekelne, amit a koraszülött osztály vezetője tart arról, hogy mit kell tenni, ha megszólal a légzésfigyelő. De ezt szerintem megkérdezhetem más orvostólis.
Jaj, nagyon sajnálom.:-( Ez olyan szomorú és ezt olyan nehéz lehet feldolgozni.:-(
De igen a Ti babátok rendben lesz.:-) Nem is szabad másra gondolni. A férjed pedig aggódjon csak helyetted is, mert neked már nem szabad. De ő is inkább arra gondoljon, hogy egészséges kisbabátok lesz.:-)
Ez a saját döntésed, de ez nem jelent semmit. Ezek szerint mindenkiben megbízik, vagy senkit sem szeret.
Nálunk azt mondták - az 1. felkészítőn -, hogy mindenkinek van kedvence, de ez nem jelenti azt, hogy mással nem dolgoznak szívesen.
A lényeg, hogy a férjed jól van.:))
Olyan nagyon korán már nem jöhet, persze maradjon még bent néhány hetet.
Tényleg, a 4D-n nálunk is voltsúlybecslés, a 27.héten voltunk, és akkor 813 grammot saccoltak.
:-) Ez egy jó kérdés, de biztos van rá megoldás.:-)
Különben meg találtál már gyerekdokit?
Férjecském jól van. Az autónk kevésbbé :))
Alapjában véve nekünk is csak azt nézik. A 29. héten a 4D-n saccoltak súlyt (1,1 kg). Gondolom azóta már nőtt.
Én csak azon izgulok, hogy ne jöjjön nagyon korán.
Jaa...így könnyű :DD
Nekem csak ajánlott kettő hölgyet, amikor rákérdeztem, azt mondta keressem fel őket, ha úgy gondolom.
Ok, köszönöm.
Valahol olvastam, hogy két féle árnikát érdemes venni (9 és 30 ch), és az egyiket szülés előtt, a másikat pedig utána kell szedni. Viszont nem jut ezembe, hogy hol olvastam. Pffff.
Ezzel én is így vagyok. :) Majdnem minden megvan, de kell még egy-két apróság.
Ezek szerint egészen jól álltok. :)
Nem tudom, hogy mekkora a baba, a dokim csak fej és combcsont méretet szokott írni, ráadásul utoljára egy hónapja voltam ultrahangon. A rúgások erőssége és pozíciója alapján viszont úgy gondolom, hogy nem vagyunk már kicsik. :)
Férjed hogy van?
Szia, jó pihenést!
Lehet nekem is ezt kellen tennem...hajnali 4-kor még szenvedtem.
Ezek szerint ti fogadtok szülésznőt?
Én még mindig bizonytalan vagyok...