2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
:DDD
De ezek olyan aranyos dolgok...
Amikor Apa ilyeneket "segít" én mindig megdícsérem meg megköszönöm, aztán szép csendben nekilátok újra...:DDDD
De nem szólok mert annyira igyekszik...:DD
Egyetértek Moncsával.:-)
Jó pihenést!
Szerintem érdemes előre megvenni (bár még én sem vettem) mert Te könnyebben megtalálod mint apa...:DDDD
Legalábbis ránk ez a jellemző...:DDDD
Jó pihit neked!!
Azt hiszem ennem kell valamit, feljött a savam, meg lejárt a fekvésen kívüli időm is...
Holnap majd benézek még.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Én a patikában kérdezem majd meg, de a GArmastan az biztos ilyen.
Nem csak hámosítania kell, hanem gyull. csökkenteni is...szerintem az a tuti, ha tudja mind a kettőt
Hát én nagyon gondolkodom rajta, mert az enyém már így is sokszor érzékeny, így hát nem tudom.
Na meg ha igen akkor milyet érdemes venni?
:-DDDDDD
Hát ez így van. Már most elfog a röhögő görcs ha rágondolok (még jó, hogy egyedül vagyok itthon).:-D
Nem tudom akkor mi lenne. Szerintem még rosszabb.:-D
Én tisztára ellene vagyok a bogyóknak egyébként,de majd utána járok, hogy mi mire jó...köszönöm!
Gátmasszázs szerintem kétséges méhszájnál - mint nálam - szerintem nem annyira tuti ötlet.
Hogy a férjem csinálja, az meg most kizárt...szegényt így is letiltották, nem hiszem, hogy nem szenvedne, ha még ilyenek is szóba jönnének :D
amikor már szopizik akkor lehet kenegetni, csak előre nem...
amugy sokak szerint az anyatej a legjobb "kence" a cicire...
Végül is...van benne valami.
Azért én beszerzek egy tubussal (Garmastan), hogyha bármit észlelek, akkor azonnal kezelni tudjam.
Ti vesztek bimbivédőt?
:DDDDD Komolyan én el sem tudom képzelni hogy én beterpesztek apa meg ügyködik...
szerintem annyira vicces lenne:DDDD
a kamillától meg a napi többszöri melegvitől most kicsit elviselhetöbb...
de ha a doki megvizsgál....
szerintem sírtam volna tuti...
ahhoz azért nagyon érzékeny...
Kíváncsi leszek beválik-e nálad a tea. Ha hamar szülsz majd ráfogjuk.:-) Ha nem akkor is.:-)
A gátmasszázzsal egyetértek veled. Nálunk is ez a helyzet. Magamnak nem tudom, a párom meg nem biztos, hogy ezt csinálná minden nap....:-D
jaa
a cicit meg én azt hallottam nem szabad se kenegetni se dörzsölgetni
a kenegetéstől felpuhul a bimbi és hipp-hopp kisebesedik ha elkezd szopizni a baba, főleg hogy az első babásoknak pár nap mire rendesen cicire tudják tenni a babót és nem "harapdál"...
Olvastam, hogy nm mentél dokihoz. Ejnye.;) Egyébként megértem.
Viszont tényleg lehet, hogy jobb, ha emiatt nem nagyon nyúlkálsz azon a tájékon.
a teát én majd most fogom elkezdeni... (én vagyok a fórum kísérleti egere:DDDD)
A gátmasszázst én is hallottam hogy jó, de ahogy kell úgy magamnak nem hiszem hogy menne, apával is beszéltünk róla... Hát nem tudom, vagy röhögés lenne belőle, vagy.... vagy nem:DDD
Amugy nekem most lehet nem lenne kellemes a popókám miatt...
A homeos bogyeszokban a többiek nagyon jóK!!!!:DDD
CaulophyllumCH 30:
36. héten heti 1x5 golyócska
37. héten heti 2x5 golyócska
28. héten heti 3x5 golyócska
39. héten heti 4x5 golyócska
40. héten heti 5x5 golyócska
41. héten napi 1x5 golyócska
CimicifugaCH30: csak akkor kell szedni, ha fájások kezdődnek és rendszeressé válnak.
ArnicaCH30: szülés utáni korai gyermekágyban sérülések, horzsolások gyógyulását segíti, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatású.
Gát előkészítése:
Gátmasszázs olaj:a hüvelybe 1-1, 5 cm mélyen az olajat bemasszírozni U alakban 2x 3x majd a hüvelyt széthúzni. Naponta 1x (DM-ben kapható)
Méregtelenítés:
Málnalevél tea: Naponta fogyasztani 1/2-1 liter ízesíteni igény szerint lehet. Nem csak méregtelenítő, lazító hatása is van.
Annyit termeltek míg elmentem ebédelni.:-D
Védőnő: Hát ezek a védőnők mindenhol másképp csinálják. Én úgy tudom, hogy nekem kell hozzá mennem 4-szer és neki is kell hozzám jönnie 4-szer. Amire az ő válasza az volt, hogy ő csak 3-szor jön. Már volt egyszer megnézte, hogy élünk, majd a 36. hét után jön megint, meg még egyszer ha meglesz a baba.
Szülésznő: Én nem fogadok azért mert velem lesz a párom. És csak ő tud olyan lelki támaszt nyújtani amit más nem. Akkor meg szerintem felesleges, hogy legyen szülésznőm is.