2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
huuu
az tényleg jó sok...
majd mennek a fórumos lányok látogatni..:D
persze a lényeg hogy neked "jó" legyen, mert a piciknek is akkor jó...
főleg ha nem természetes szülést vártok...
nem?
Persze kár is lenne ilyenen összeveszni:))))
nem vagyunk egyformák ...
az biztos hogy nincs ráció a dolgokban...
és ez kicsit bosszantó...
bár lehet hogy ha mi milliomosok lennénk akkor ez az egész tök nem érdekelne...:DDDD
Sziasztok Lányok!
Viki! Gratulálok a babákhoz!! Csodálatos érzés lehet. Én meg is őrültem volna,ha azt mondja a doki, hogy hárman vannak:)) Főleg azért, mert a negyediken lakunk, lift nincs és el sem tudom képzelni hogy vinném 3 picivel a fiamat az oviba.. Szerintem sehogy..
Egyből szép,nagycsaládotok lesz:))
Igen, Dunaújvárosban vették észre. És akkor mondták, hogy Pesten kellene szülni és akkor fel is kerestem egy pesti dokit akihez már korábban is jártam.
Most úgy csinálom, hogy ilyen apróbb vizsgálatokra mint méhszáj vizsgálat, arra itt helyben megyek el. A fontosabb uh-okat Pesten csinálták. Most itt figyelnek és majd küldenek Pestre.
na mondjuk receptért sosem adnék pénzt...
amugy elhiszem, meg hallom hogy milyen a keresetük, de ha belegondolsz...(és ezzel egy EÜ-t nem szeretnék megbántani) de amelyik nem ment életet, vagy ilyesmi akkor miért keressen több százezret, amikor a többi 2kezi munkás (akik nélkül mondjuk nehezebb lenne az életünk) meg minimálbérért gürcöl...
a lényeg hogy kicsit igazságtalannak tartom ezeket a dolgokat...
Igen az lemaradt.:-)
Igazad van, szerintem is nagyon jól keresnek. Múltkor azt számoltuk a párommal, hogy a dokim heti egy délutánt van magánba, és hát több százezret bekasszíroz csak ez alatt az egy nap alatt és általában egy hónapban van belőle 4 alkalom, na meg a kórházi fizuja és akkor a szülések. Biztos, hogy jól keresnek.
Na ez nem én vagyok. Nem hívnám fel ok nélkül a dokit az tuti.
De ezt nem értem, hogy miért nem adja meg a számát. Neten ha rákeresel a dokidra akkor nem találsz olyan oldalt ahol ki lenne írva?
Az enyémnek még a magánrendelés helyén is ki van írva. Sőt még az asszisztenséét is tudom.
A keményedés bizonyos mértékig normális szerencsére.
Hát az a véleményem ,mivel az én dokim nem mondott arát majd a szülés után meglátom, hogy mennyit adok. De nálunk is van olyan doki aki megmondja mennyit kér érte, de az már a legelső alkalommal közli.
Persze, értem,amit mondasz, és egyet is értek vele. Azt nem tudom felfogni, hogy miért kell pl. egy receptfelírásért több ezer forintokat adni.
A fizetésük egyébként kriminális, az urológién volt olyan orvos, aki 80 000 forintot kapott.
Nem azt mondom, hogy állandóan hívogatni kell a dokit, vizont ha kérdésem van, akkor szeretem, ha választ is kapok rá. Szerencsére a múltkori eset kapcsán kiderült, hogy a dokim is elvárja, hogy hívjam. És akkor hogy tudod elérni?
A keményedések miatt azért nem kell túlzottan aggódni, Nálad egyébként is valószínűleg más a helyzet, mint azoknál, akiknek csak egy babájuk lesz. Egyszerűen oda kell figyelni. Én múltkor odáig jutottam, hogy a 25-26. héten pár percenként keményedett a hasam, és éreztem, hogy az már nem normális.
Én is fizetnék, ha úgy érzem, hogy megérdemli.
De ne csak a markát tartsa, hanem tegyen is valamit.
Azért szülök Pesten (SOTE I.) mert ők tuti koraszülöttek lesznek és Dunaújvárosban nincs koraszülött intenzív ellátás.