2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szia Alexa!
Ennyire extremen azert nem tul sürün van szerencsere,de most 4 fogacska egyszerre menetelt.
2kibujt hetvegen,a masik 2-böl vmelyik meg szerintem most.
Ha lesz merszem,akkor megnezem.
Szio Cash!
A fogacskaja volt az oka hetvegen is.Azota csak tegnap napközben potolta az alvast Marcus.
Aaaaaaaa,fogacskak.......
Fajhat nekik rendesen.
Olyan szél van, hogy nem merek kimenni a tanyára, pedig nagyon szerettem volna lovazni. De Rékának se lenne jó, meg a pacik is nyugtalanok nagy szélben. Odakinn meg mindig erősebben fúj, mint a városban.
Jobb híjján folytatom a vasalást, még van egy kosárral (tegnap egyet már eltüntettem).
Kaptunk egy csomó ruhát Rékának egy kedves ismerőstől (6 vagy 7 nagy doboz volt) azokat átválogattam, ami most jó, azokat tegnap óta mosom-vasalom, a többit méret és évszak szerint szortíroztam, bedobozoltam, ráírtam, micsoda, mekkora, hogy tudjam, mikor kell felbontanom. Jó kis meló volt, de megérte, csodás cuccokat kaptunk. A fiúruhákat odaadtam barátnőm kisfiának (azért néhány különlegesen szépet megtartottam, hátha lesz kisfiam is:-) ), erre ők is kaptak valahonnan, ő meg odaadta a lányruhákat. Most azt hiszem, itt az ideje új szekrényt venni Réka szobájába. Nem férnek a cuccai. :-))
Szia Pici!
Biztos a fogacskája..:( Jó lenne már túl lenni rajta, igaz?!
Ilyenkor nappal azért pótolja az éjszakai kimaradást Marcus?
Bazsa is 10-től reggel 9-10-ig, éjfélkor és hajnalban, no meg 7-kor van cici.
Nappal sem panaszkodhatom, kétszer két óra, szerintem jajj nekem majd ha oviba járunk, nem fogom tudni felkelteni..;)
Lulu nagyon a babakocsihoz van szokva, látod Bazsa meg már csak ha nagyon-nagyon álmos, mint pl. hétvégén amikor vendégségben voltunk. Pedig néha nagyon jól jönne ha séta közben is aludna hosszan..
Délután beteszem a receptet!:)
Nálatok milyen az idő, mert nálunk abszolút nem alkalmas sétához, olyan szél fúj..:(
Sziasztok!
Szep reggelt Mindenkinek!
Izgalmas ejszakan vagyunk tul.
Marcus fel 2-kor visitasba kezdett es nem nyugodott meg igazan sehogy.Atvittük hozzank es ott nem tul nyugodtan,de fel 7-ig aludt.Amugy 11-kor aludt el.
Azt hiszem a meg menetelöben levö 2 fogacska hatasa volt ez.
Meg nem engedett ma benezni a szajaba.
Sziasztok!
Cash: Lulu este 9-10 körül (inkább 10) alszik el, 1-2szer ébred, de átlag 9ig alszik reggel! Számomra inkább a nappalok a durvák, alig alszik, azt is főleg babakocsiban, így csak este van időm jönni.
Ti hogy álltok, ja igen olvastam a naplódban, Bazsa már elég szépen "beállt".:)
A süit majd én is megkuksizom!;)
Szép napot Mindenkinek!
Felteszem a gasztroblogba, de el is küldöm.:) Ott kép is lesz róla.:)
Nálatok is gáz az idő??
Szuper lett, kinder paradiso-t készítettem, és totál, mint a bolti..:))
Mi fogkefével nyomulunk, és van rá való törlőkendő, de azt nálunk sem nagyon hagyja, neki is nagyon érzékeny most, azt sem tudom megnézni, hogy áttört-e már a felső kettő, mert álmában is elrántja a fejét..
Jó éjt Mindenkinek!:)
Móki, hogy állsz cicfronton??
Sziasztok, na végre én is ideértem, remélem mindenkinek jól telt a hosszúhétvége!
Látom pangás volt, de legalább nem kell olyan sokat visszaolvasnom!
Mókica, én tisztítom, van többfajta fogkefénk is, de mostanában nem nagyon engedi, hogy kinyissam a száját, valszi nagyon érzékeny az ínye és nem szeretné, ha bármi is hozzáérne.
Na az jó kis program lesz!:)
Nálunk süt a nap, de a szél..:((
Mi is kint szoktunk enni a kertben a fák alatt.:)
Én nem vasalok éppen, mert a szárítóból forrón veszem ki, így viszont rögtön hajtogatni kell, mert aztán jajj milyenek lesznek..
Viszont sütést tervezek Bazsával, remélem összejön!:)
Puszi Nektek, és érezzétek jól magatokat!:)
Nálunk eddig klassz idő volt, Rékát kinn ebédeltettem a kertben, de az előbb elkezdett borulni, meg feltámadt a szél. Bejöttünk, erre megint süt a nap. Jellemző.
Nemsokára elsétálunk apája munkahelyéig, elorozzuk az autót, bevásárolunk, aztán elmegyünk egy barátnőmékhez, akinek Réka-korú kisfia van (naplómban a képek között ő is szerepel). Szoktuk néha összeterelni a kölköket.
Ha már így összejöttünk, meg, hogy gyarapítsam a friss hsz-okat, itt köszönöm meg amit írtál!:)
Társastánc.. majd meglátjuk..:)) Valami hangszer az tuti!!!:)
Mit csináltok??
Nálunk nagyon bolond szél fúj..:((