2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szijjasztok!
Martone remélem minden rendben a lurkókkal, rátok férne mostmár egy kis nyugi...hogy van a kiskutyus? Ő is utazott?
Pici örülök, hogy ott vannak Timcsiék, azért majd képeket, élménybeszámolót kérünk ám!!!
Bumbu!
Hát el tudom képzelni, hogy majd szétvetett az ideg..engem is szétvetne...hát sajnos mi nem tudjuk mennyire voltunk hatásosak, majd csak megint a fűtési időszakkkal jön elő, amikor nem lehet annyit szellőztetni, teljesen biztos nem tudtunk megszabadulni tőle...:-(
Nellykém hogy vagy? fehér időszakod megkezdődött? :-)
Sziasztok!!!
Bocsi lanyok, hogy eltuntem de nagyon sok a teendo a napokban.Tegnap vegre megkaptuk a kulcsokat az uj hazhoz.Majdnem dobtam egy hatast mikor melo utan elmentem megnezni.Maga a lakas jo ,tagas de PENESZES.......ahhhhhhhhh..Most kutatok a neten,hogy mi a leghatekonyabb modszer mielott festunk.Romhalmaz az egesz haz.Nekunk kell festeni,szonyeget/padlot lerakni.a konyhabutort sem csereltek ki.Hetfon megyunk alairni a szerzodest akkor azert lesz egy-ket szavam.A minimum, hogy adjanak egy kis penzbeli tamogatast ehhez a sok ujitando dologhoz.Az ugynoksegtol sikerult meg egy hetet kicsikarni itt.Igy hetfohoz egy hetre kell leadni a kulcsot.Kemeny het lesz.Ott helyrepofozni mindent,itt kitakaritani a lakst es kozben dolgozom is.Na mindegy majdcsak lesz valahogy.
Emma kicsi lanynak nagyon boldog szuletesnapot utolag is.
Azert majd probalok jelentkezni ahogy tudok.
Moki:nektek amugy sikerult valami megoldast talalni a peneszre?Ha igen ird meg legysziiiiiiii.Pusz.
Betti+David
Ja, azt elfelejtettem hogy Csenge is megy már! Még nem 100%-os, de már elég jól bírja a göröngyösebb talajt is. Ha az ujjamat foghatja úgy persze nagy vagány... akkor már rögtön szalad. De egyedül még nem. Szépen mászik ahogy szokott, aztán gondol egyet feláll magától kapaszkodás nélkül már és szépen megy a dolgára... ha lehuppan, újra indul... semmi gáz ;)
És nyolc foga van.. se több se kevesebb... de az legalább szép szabályos ;)
Sziasztok!
Látom nagyon le vagyok maradva...
Hát egy éves lett a listánk utolsó kislánykája is! Isten éltesse a kis Emmát! Most már mind túl vagyunk rajta... ez után már éveket számolunk ;)
Nem tudtam csak nagyjából végigolvasni.. már álmos vagyok és nincs energiám... Bocsi!
Bendi meggyógyult, el is mentünk Anyuékhoz fűzfőre hétvégén. Aztán odafelé úton először megáltunk mert Csenge visított és éhen akart halni... aztán 2-3x mert eldobta a cumiját... aztán mikor végre vissza az útra... akkor meg Bendi jött rá hogy neki pisilni kell...
aztán a pisilés után mikor már majdnem Fűzfőn voltunk, Bendi összehányta magát meg az ülését mire félreálltam megint és kikaptam az út szélén a fűbe már csak a vége jutott...
jól meg is ijedtem hogy már megint valami lesz...
De aztán nem lett baj. Normaflort kapott mindkettő 2 napig és semmi nem lett. Aztán mikor 4 napja voltunk Anyuéknál, Csengén egyre több piros pötty lett.. Gondoltam bárányhimlő...
Elvittem a dokihoz aki az én gyerekorvosom volt ott annó... nem bárányhimlő, megnyugtatott csak valszeg a helyi szúnyogok...
Aztán megnyugodva még 2-3 napot nyaraltunk és most szerda óta itthon vagyunk.
Szóval eseménydús az elmúlt időszak...
Remélem egyelőre nem jön semmi újabb... :(
Most jól vagyunk mid.
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Mi is vagyunk am es hajnaltol 3 fövel többen lettünk:itt vannak latogatoban Berciek.Igy "elöben" is latva nagyon aranyos Kisfiu es nagyon mmosolygos.
Marcus bemutatta neki a terepet es mar egesz magabiztosan közlekedik Ö is.
A jatekokon neha kisebb vita van,de nem veszes.
Hát igen, ez így általában is veszélyes.
Délután úgy gondoltam, hogy folytatom, de aztán a gyerekek közbeszóltak.
Boldog szülinapot kívánok Davidnek és Emmának!
Köszi a kérdést! Nagyon jól sikerült a szülinap! :) Tegnap a családdal ünnepeltünk, hétvégén lesz a babazsúr! A naplómba tettem fel tortamázas képeket!
Ez volt az eddigi legteljesebben átélt "születésnapom". :)
Móki, tényleg egyszerre vörösüdünk:)
Olvastam a cikket a naplódban, hát mit ne mondjak. Jó sok gyerek rácáfol erre, arról nem is beszélve, hogy 3 éves koráig várni.... türelmesen...
Bocs lányok, de ledobott a net, aztán a rövidebb utat választottam.
Amúgy Boldinak jobbulást, tényleg nem lehet vmi jó a helyzet, de remélhetőleg hamar kigyógyul.
Nem szedek semmit, eddig ugye hormonnal nem akartam terhelni a szervezetem, mert szoptattam. Most nem tudom, hogy kéne-e. Sajnos van egy kis rossz tapasztalatom az antibébi bogyókról. Még anno mikor elkezdtem szedni a ciklus beállítására, aztán maradt mert jött a szex korszak, szóval 7 évig szedtem, és utánna annyira elvékonyodott a méhnyálkahártyám, hogy másfél évbe telt mire normális mensim lett.
szép éjszakát nektek.
én is megyek...
Remelhetöleg,most sokaig nem lesz semmi baja.:)
En most elköszönök,.mert kicsit faradt vagyok.
Nektek is nyugodt,jo es lehetöleg laz nelküli ejszakat kivanok!
Puszi
Huuu,Szegenyke!
Felebred ilyenkor sürün?
Megneztem,nalunk is van es akkor.
Annyival kesöbb jön a laz? Baccus!Az nem igazan vidam helyzet.
Nalunk Marcus szerencsere a legelsö oltasnal lazasodott be.(BCG nalunk nincs )
Szeritem is azert reagalnak igy ,mert tölünk tanultak.Olyan aranyosak!
Tenyleg!Gondolom,most megnyugodtal Baba ügyben.
Szedsz amugy vmit?