2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Már azt hittem, elvesztél...jó, hogy megkerültél:-).
Bumbuval mi van? Tudja valaki? Bár lehet, hogy most költöznek.
Szofi, Te is fújd ki magad, aztán gyere!
Legalább már írtál a naplódba:-).
Berci nyomott egy entert;-).
De nekem a fehér szarvasok is nagyon tetszettek, igaz, azok nem a hegyekben voltak.
Szia! De jó, hogy látlak itt:-)!
Nálunk a kanalazás még nem annyira érdekli Bercit, már próbáltam, de úgy látszik, kicsit kényelmes a királyfi, inkább csak nyitogatja a száját;-).
Emmacica viszont nagyon ügyes! Remélem, már sokkal jobban van!
Tényleg gyönyörű helyeken jártunk, fönt, a hegyekben.
Köszönjük szépen...szerintem is...szerintem is:-))!
Remélem Ági szerint is;-)!
Még nem írt lebaltázó privit;-D.
Ledobálás nálunk is akkor kezdődik, ha már tele a poci. De akkor már elkezd játszani is, nem koncentrál a kajára. Így sokszor kiszámítható, éha már sikerül megelőznöm:-).
De nem szoktam semmit csinálni, minthogy elmondom neki, ha már nem éhes, akkor mondja, hogy nem-nem, de nem dobáljuk le az ételt.
Ha meg csak játékból teszi, akkor meg elmúlik előbb-utóbb, de akkor is gondolom elmondod neki, hogy a kaja nem játék, nem szabad ledobálni.
Már látom is, ahogy visszavigyorog, mert Nekik ugye mókás a helyzet;-).
Néztem a naplódat, és láttam, hogy borvacsora volt...így már mindjárt más:-). Igaz, hogy nem szokványos.
Azért örülök, hogy egyetértettél egy jó kis marhapörivel;-)!
Csinik voltatok, nekem leginkább az egyszerű, de alkalomhoz illő frizud tetszett:-).
És hogy Te milyen magas vagy! Vagy csak a párod nem olyan magas? Gergőke meg olyan kis édesaprócska:-)).
Sziasztok, vagyok, csak közben rengeteg tenni valóm akadt, meg apája itthon volt, így amikor nem játszottunk a babával, akkor bitorolta a gépet:(, nem baj, most én következek:)
Gombát én már a kezdetén is ettem, az ugyanis rengeteg fehérjét tartalmaz, és semmi bja nem lesz tőle. Gyereknek 8 hónaposan adtam belőle, úgy hogy ilyen májas-gombás ragu volt, imádta, semmi baja nincs tőle. Arra az egyre ügyelek, hogy bevizsgált legyen, amúgy minden fajtát lehet adni. A rókagombáért nem rajong, az kesernyés egy picit, főleg turmixolva. Bár én mostmár semmit sem turmixolok, gyorsan átszaladok rajta villával, ha olyan.
Dobálózás nálunk is van, azt hiszem a lecsóról még képet is tettem fel, hogy 3 m-es körzetben minden olyan lett. Én nem csináltam semmit, van amikor mondom, hogy Anya eteti a babát, mert most nem érünk rá, sok a munka, vagy megyünk vhova, megtanulta elfogadni (kénytelen volt), amikor ráérünk, akkor hagyom, had egyen, majd összetakarítom, de elmondom neki, hogy nézdd anyáék milyen ügyesen ettek, nem szórták szét, neked is meg kell tanulni majd ilyen ügyesen enni. A nagylányok így szokták. Egyenlőre magasról potyogtat rá, de bízom benne, hogy idővel ez változni fog. De ha pl vagyunk vhol olyan ügyesen eszik, szót fogad, hogy semmit se ken össze. Még a krémest is megtudjuk úgy enni, hogy 1 szalvéta elég neki a szájára...
Pici, én még nem adtam gombát, várok még vele. Pedig mi sokat eszünk. :) Fagyasztani, úgy tudom, lehet, de én nem szoktam és nem is szeretem úgy igazán. Szerintem gombánál jobb a szárítás, vagy a konzervgomba, ha minden kötél szakad.
Gyors fognövesztést Marcusnak!!!
Móki, ledobálás nálunk is van. :( Általában tényleg annak a jele, hogy elég volt.
Ki hogy áll az önálló kanalazással? Mi próbálgatjuk és olyan édesen igyekszik Emma. :) Tegnap lenyűgözte vele a Nagymamáját.
Timi, szépek a képek, nagyon!!! S a táj, az elmondhatatlanul!
Moki: ha hajigalni kezd, az nalunk azt jelenti, hogy az enyem gyermek mar nem ehes, megkerdezem keszen van-e es mar veszi is le magarol a partedlit.. ha megis ehes, majd szol utana:)
Olvasok en mindent, csak sok a melo es a borsolevesem is ejfel fele lett keszen...
Mókikám, nagyon helyes az ifjú pár:-)!
De tegyél valami közelebbi fotót magatokról is, hadd dicsérjem a fodrász és a kozmetikus, meg a varrónő kezét;-).
Jujj...nem semmi étlap! De én hiányolok valami hagyományosat (igazi magyarosat) is róla. De ez csak az én ízlésem. Utálom pl., ha egy hétországra szóló fogadáson csak tengeri herkentyűk vannak. Megeszem, némelyik még ízlik is, de nekem kell az "ismert" íz is.
Remélem, Neked, és a násznépnek azért a fogára való volt;-).
Kipihented már magad?
Ja! A fagyasztással én még vigyázok...fpleg a gombával. De elvileg azt is lehet...mert nem sok különbséget látok pl. meggy v. gomba fagyasztásában.
De biztos a csajok is mondanak valamit, aztán majd meglátod.
Kitartááááás!!!!
Szió! Én már adtam gombásat Bercinek, kb. 2 hónapja. Semmi baja nem volt tőle. Elvileg 1 éves kortól mindent lehet...tudod:-). kIVÉVE BOGYÓSOK, MÉZ és társai...esetleg tej, aki később akarja kezdeni (én is kb másfél éves korától).
Picike nagyon fogzik...sajnálom, hogy mindketten megszenveditek:-(. Csak azt kívánhatom, mielőbb legyen vége.
Egyedül meg sokkal nehezebb...pont kijutott a jóból Neked. De minden rossz után jó következik:-).
Telefon? Guberáltál már egyet a pinyóban?;-D
Sziasztok Lanyok!
Latom senki nem volt.
Lenne egy kerdesem,illetve kettö.
Gombas etelt,mikortol lehet adni?
A masik,meg az,hogy nekünk le lehet-e gombas etelt fagyasztani?
Ha vki tud segiteni az irjon legyszives.
Köszönöm.
En itt vagyok,csak eleg kemeny napjaink es tegnaprol mara virradora ejszakank is volt.
Marcus fogat növeszt.Szünet nelkül....
Apa meg csütörtök estig megint nincs itthon.
Ajaaaaaajjjj!
Az ejszakank az folyamatos ebredesekböl allt,majd 5-kor siras ebredes.Apa akkor kezdett keszülödni az utra,igy Marcus mellettem aludt meg reggelig.
Most adtam Neki Nurofent,hatha nem szenved annyira majd.
Ez tök jó! Nálunk is így van. Sok mindent szabad, de vannak "tilos" dolgok. Valahol azt olvastam, hogy a lakást is úgy érdemes elrendezni, hogy kb. 1/3 tilos és 2/3 szabad. Persze, ez nem szentírás, de nekünk is bejön. Ezzel is lehet csökkenteni a hisztik esélyét:-).
Akkor úgy tűnik, egy kis szerencsém van:-).
De még nem tudjuk, mit hoz a jövő...;-D