Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
18728. annelly (válaszként erre: 18723. - Timihugi)
2009. aug. 23. 13:02
Vagy olyan típus, hogy nem hisztizik (Anya nagy örömére).
18727. annelly (válaszként erre: 18722. - Annelly)
2009. aug. 23. 13:01
Rosszul sejtettem, bocsika, teljesen azt hittem, hogy ma van szombat, nem tudom miért. Ez estben jó regenerálódást.
18726. annelly (válaszként erre: 18725. - Timihugi)
2009. aug. 23. 13:00
Igen muszáj néhány dolgot engedni. megvannak azok a fiókok amiket lehet, és amiket nem. fontos iratok és számlák tabu, de nem is kíváncsi rá, mert van másik fiók amit kiberhelhet. ha egyiket sem engedném, van olyan gyanúm, hogy randomra csak kipróbálná, és félő, hogy az sem úszná meg, amit nem szabadna. Van még egy apró trükköm, amivel mindig le lehet kötni: a bugyis és zoknis fiókokban tartok pár szép színes csíkos zoknit, amit ide-oda elrejtek. Így amikor rájön a fiókberhelés, akkor nem az egészet fogja széthordani a lakás kül. pontjaiba, hanem max egyet-kettőt, mert rámolás közben ráakad a kincsre (ja nem gomolyítom össze), és akkor a fiók tartalma közvetlenül ott marad:)
18725. timihugi (válaszként erre: 18719. - Pici04)
2009. aug. 23. 12:22

:-)) Hihi...én már a tanúja is voltam:-).

Végülis, a bugyipakolászással bajt nem tud csinálni...és különben meg olyan édesek, hogy az embernek csak mosolyogni támad kedve:-).

18724. timihugi (válaszként erre: 18714. - Mókicaaaa)
2009. aug. 23. 12:11

Köszi Móki:-)! Már én is azt hittem, sosem lesz aktív.

Remélem, nagyon jól sikerült a lagzi, így utólag is nagy gratula az egy szem bátyódnak:-)!

Biztos nagyon csinik voltatok, majd képeket remélem látunk a naplódban:-).

Jó pihenést mára, biztos van mit!

18723. timihugi (válaszként erre: 18712. - Annelly)
2009. aug. 23. 12:07

Sziasztok! Nelly, Vuck, elég rémisztően hangzik, ahogy leírjátok. Nálunk szerencsére (még!) nincs ilyen. Szokott sírni, ha valami nem az Ő kedve szerint van, de általában hamar megnyugszik, a figyelemelterelés általában bejön. De Berci sírása olyankor is inkább keservesnek mondható. Hát, kíváncsi leszek, nálunk hogy jelentkezik majd elő a dackorszak.

Ja! Ha nagyon mérges, elhajítja, ami a kezében van (úgy méregből), vagy odacsapja. Na, akkor látszik, hogy kis méregzsák;-).

Lehet, hogy a csajoknál látványosabb az akarat?:-)

18722. annelly
2009. aug. 23. 11:19
Móki ha jól sejtem ma lesz a nagy nap, érezzétek jól magatokat. Puszi
18721. annelly (válaszként erre: 18719. - Pici04)
2009. aug. 22. 19:44
Biztos próbál "felöltözni", látja, hogy mi is mindig a fejünkbe húzzuk a felsőt, meg az övébe is, neki még nagyon egyforma a te bugyid és az ő trikója.... arról nem beszélve, hogy az kéznél van a rejtélyes fiókban, amit az 500. ujjodacsípés után is érdekes húzogatni:) Az ilyesmit én is engedem, hogy kipakolja, semmi baja se lesz, de annak nem nagyon örülök, amikor a szennyest kipakolja, és szanaszét hever a lakásban, meg ölelgeti, meg félig magára veszi. és persze berakja a mosógépbe:)
18720. annelly (válaszként erre: 18717. - Pici04)
2009. aug. 22. 19:40
Zsófi nem dobbant, hanem toporzékol, gondolhatod, hogy mi sem szoktunk megállni, egy helyben mérgesen topogni és üvölteni, ha nem az van, amit mi akarunk:D
18719. Pici04
2009. aug. 22. 15:13
Jut eszembe!Igazi ferfibol van Marcus:mostanaban a kedven foglalatossaga,hogy a fiokombol kiszedegeti a bugyijaimat es lobogtatja öket,neha a fejere is probalja huzni.Apaeival bezzeg ezt nem csinalja....
18718. Pici04
2009. aug. 22. 15:11
Szep napot Mindenkinek Lanyok!
18717. Pici04 (válaszként erre: 18715. - Annelly)
2009. aug. 22. 15:10

Szio Nelly!

Hiszti ügyben nem aggodj.Elmulik.Talan.;D

Na,de komolyan,szerintem ez csak egy korszak.Marcus komolyan tud a labaval is dobbantani akar.:D

Pedig komolyan mondom nem latta senkitöl,de ha cirkusz van,akkor bizony csinalja.

18716. Pici04 (válaszként erre: 18714. - Mókicaaaa)
2009. aug. 22. 15:08

Erezzetek jol Magatokat es gratulacio a Batyadeknak Moki!

Beszamoloval jövök am!Tenyleg.;)

18715. annelly
2009. aug. 22. 10:35
Néha mikor kicsit ráérek, olyan beszélhetnékem támad, de sajnos már nincs az a nagy traccsparti errefelé, mindenki megnézi egyszer-kétszer naponta, ha van valami válaszol, aztán jóvan. most is itt bogarászok a neten, ha valaki itt lenne, vagy többen, milyen jót lehetne dumcsizni. Persze tudom én, hogy mindenki elfoglalt, sokszor én sem tolom ide a képes felem napokig, de most úgy döntöttem kipanaszkodom magam...
18714. Mókicaaaa
2009. aug. 21. 20:37

Szijjasztok!

Először is Timcsikém gratulákok a cikkhez, azt hittem már lecsúsztam róla, már olyan régóta vártam...

Nelly el tudom képzelni a szitut, szerencsére kukac csak szimplán hisztizik, ennyire nem szokott eldurvulni...

Vuck örülök, hogy jól van a Nagyfiú...Csillu te is gyere majd egy kicsit beszámolni...úgy ahogy Picitől is várjuk ám...:-)

Jövő héttől egy kicsit többet tudok már én is itt lenni, mert ez a hét nyüzsis volt az esküvő miatti szervezkedés miatt...

Holnap gondoljatok rám, egy szem Bátyusom esküvője lesz, én meg a tanú személyében csücsülök majd a széken...milyen furcsa lesz majd most a másik oldalon állni? Nekünk 26.-án lesz a 3. évfordulónk...

Pusszancs Mindenkinek!

18713. vuck (válaszként erre: 18712. - Annelly)
2009. aug. 21. 18:45
reméljük. :-)) egyébként a Doktor néni könyvében olvastam, hogy az ilyen alkalmakkor ki kell zökkenteni. erre jó a fújás, és később a pohár víz. persze a legjobb az lenne, ha kinőnék minél hamarabb... ;-)
18712. annelly (válaszként erre: 18710. - Vuck)
2009. aug. 21. 08:41
Hát nemtom, én nem szeretnék odáig eljutni, hogy edzett leszek.... viszont úgy látszik a pofon nemcsak azért volt hatékony mert vett levegőt a végén, hanem a kedvét is szegte, mert azóta nem csinálta, pedig már szinte minden napos volt. Eleinte még ha felkaptam és megráztam cseppet akkor vett, most már nem...de jajj nagyon szörnyű látvány ahogy lilul a feje. Most fejben megpróbálok felkészülni, hogy legközelebb ne bántsam, eljátszom magamban, hogy szemközt öntöm egy kis hideg vízzel, tettem be egy poharat a fürdőbe, hátha a nagy készülődésre rácáfol...
18711. Lili13
2009. aug. 21. 04:03

Sziasztok, sajnos en is csak olvasni jarok.. megy a jaras es a sikitozas ezerrel...

Ja, ha van par percetek van egy szep dal a naplomban, en csak most bukkantam ra es egy weboldal gyerekdalokkal es animacioval, amit estenkent nezunk (persze olvasunk is)

18710. vuck (válaszként erre: 18708. - Annelly)
2009. aug. 20. 22:23
tudom miről beszélsz :-) rossz nézni. azt hiszed, hogy már sose vesz levegőt. még szerencse, hogy nem így "működünk". pont mesélte a férjem, hogy mikor a balcsin nyaraltunk a strandon is volt egy kisgyerek, az is így sírt. már megijedt, annyi ideig nem vett levegőt, de a szülők edzettebbek voltak. ha ez vigasztal minket, nem egyedi eset...
18709. annelly (válaszként erre: 18707. - Pici04)
2009. aug. 20. 22:14
A türelmed határát...na az nálunk is megy...:D
18708. annelly (válaszként erre: 18706. - Vuck)
2009. aug. 20. 22:13
Ezt el kell képzelni, nem csak hogy nem vesz levegőt egy darabig, tudom, hogy a gyerekek sokáig bírják, de lilul már a feje, olyankor szoktam kétségbe esni...
18707. Pici04
2009. aug. 20. 11:44

Sziasztok!

Hetvegen jönnek a kepek!Tenyleg.;)

Megvagyunk,de Apa nincs itthon es Marcus fogzik es hatarokat is tapogat,de rendesen.

18706. vuck
2009. aug. 20. 10:59

sziasztok, mi is jól vagyunk! boldi meggyógyult, hétfőn kapja a bárányhimlő-ellen az oltást.

remélem mindenki jól van!

Annelly: az én fiam is levegővétel nélkül sír, én meg szoktam fújni az arcát. bár ő ha fáj valamije, akkor is így sír. nem szeretem én se.

18705. annelly
2009. aug. 19. 19:49

Sziasztok!

Nekünk elromlott a gépünk, aztán pont mentünk el itthonról, így nem volt idő szerelőt hívni már a múlt héten, így csak tegnap lett netünk. Hétvégén lent voltunk apukámnál, akinek egy csomó állata van, és nagyon élveztük. Képek sajna nem készültek, mert nem vittünk gépet, de annyira nagy baj nem történt, pontosan emléxünk rá, máskor is megyünk még, majd készítünk akkor. Zsófinak úgy érzem kezdd kicsi lenni a lakás, olyan lett mint a szélvész, beronagálja két perc alatt, és ha elekzdd unatkozni, akkor aztán a rosszalkodás jön. Minden pillnatban nem köthetem le, hiszen dolgom is van, így meg megy a rosszalkodás, aztán ha szólok érte vagy korlátozni merem, a hiszti. Csak pár napja jött rá, de úgy tud tombolni és toporzékolni, hogy hajajj. Néha még azt is megjátsza, hogy nem vesz levegőt. Na ettől kivagyok. Velem múltkor a fürdőben csinálta, és miután a rázás fejreállítás nem használt gyorsan beraktam a fejét a csap alá, vizet rá, egyből kapott levegőt. Ma megint eljátszotta, csak hallom, hogy az apja már ordít, hogy vegyen levegőt, hirtelen nem tudtam mit csinálni lehúztam neki egy pofont, pedig nem vagyok a verés híve, és nem is szoktuk bántani, de most hirtelen nem jutott eszembe jobb, természetesen egyből kapott levegőt, de nagyon bánt, hogy megütöttem. Mondjuk inkább nézzem az ujjlenyomatomat egy élő gyereken, mint hogy megfulladjon, de akkor is rossz érzés.

18704. szofi28 (válaszként erre: 18702. - Mókicaaaa)
2009. aug. 19. 14:52
Szasztok, bocsi az eltűnésért, a 4 napban igyekszem aktívabb lenni, és megpróbálom behozni a lemaradást, úgy mint nyaralás beszámoló, stb..., csak kiscit nehezen tudom magam utolérni. szóval visszaolvasok, és írok is majd! Nem azért nem jövök, mert nem vagytok eszemben, csak kissé aktívabb lett a Hercegnő, így ritkábban tudok jönni.:(
18703. csillu77
2009. aug. 18. 22:14

Sziasztok! Megjöttünk a gyerekekkel a Balatonról már 10 napja, zajlik az élet, a hétvégén vendégeink voltak. Holnap elkísérjük apát Bp-re és az egyik kollegájánál csövezünk vasárnapig. Igyekszünk kellemes, emlékezetes programokat csinálni, bár problémás, mert el is szeretnénk kerülni a nagy tömeget...

Mindenkinek kellemes napokat kívánunk!

18702. Mókicaaaa
2009. aug. 18. 21:05
Hallihóóóóóóó! Emberkék tessék egy kicsit aktívabbnak lenni...mi újság? Szofi, azóta is várom, hogy jössz egy kicsit mesélni a nyaralásról...
18701. time
2009. aug. 17. 21:22

Köszönjük a köszöntéseket! Bizony, lezárult a lista. :) Megvolt a szülinapi buli is sok kispajtással, nagyon jól sikerült.

Bumbu, kitartást a felújításhoz!!!

Martone, ez a nyaralás így tényleg eseménydús volt.

Pici, Timi, várjuk a beszámolókat, képeket! :)

18700. Mókicaaaa (válaszként erre: 18699. - Timihugi)
2009. aug. 17. 21:04
örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!! Majd kérjük a beszámolót! Pici tőled is!
18699. timihugi
2009. aug. 17. 15:09

Sziasztok Csajok! Csak egy gyors bejelentkezés, mert még nincs nálam a gépem, mivel egy napot még itt töltünk Ktarcsán. Ma éjszaka 1 órakor megéreztünk, nagyon klassz 4 npot töltöttünk el Piciékkel. Igaz, a fáradalmakat még ki kell itthon pihenni, de tényleg jól éreztük magunkat, jó volt személyesen is megismerni egymást. A icsik nagyon jól elvoltak gymás mellett, és a nagyok is gen hamar megtalálták a közös hangot:-). Rengeteg kép készült, amjd teszek fel később én s képeket, és persze egy kis beszámolót is.

Néha belegondolok, hogy milyen jó lenne megismerni egymást személyesen is...sokkal átfogóbb kép alakul ki természetesen a másikról, mint így, csak virtuálisan.

Nem volt nehéz visszaolvasnom, de ennek kicsit örülök is, nem maradtam le semmmiről:-).

Kisbetegeknek jobbulást!

Holnap otthon kipakolok, mosok pár fordulót, bébikézek...meg bébikézek;-), aztán remélem este ideérek.

Legyen szép napotok!

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook