2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szio Vuck!
Jobbulast Boldinak,remelem hamar jobban lesz.
Tenyleg olyan durva az az oltas?Az melyik pontosan?Mindjart megnezem,hogy nalunk van-e egyaltalan 15 honapos.
Igen, dicserni kell Öket mindig.
Bevallom ,most a költözesi stesszben nem figyeltünk annyira a bilizesre,illetve nem ugy ,mint korabban.Marcus idönkent mondja mar,hogy "ö-ö-ööö"
Ez nalunk a kaksi,de ha minket lat a wc-n,Neki az is ö-ö-ööö.:)
Móki: hát nyaralás előtt elvittük strandolni, de összeszedett valami hasmenéses vírust. meggyógyultunk, elmentünk nyaralni. balatongyörökön pihenünk, mióta élek, van ott egy nyaralónk. tavaly érthető okokból nem voltunk, most nem lehetett visszatartani. a hat órás autóút nem kellett volna, de a gyerek jól bírta. ma reggelre megint lázas lett, most torokgyulladásnak néz ki. szerencsére nincs láza most, a múltkori hűtőfürdő elég volt. (ja, egyébként állítólag a tizenöthónapos emlékeztető oltás után durván belázasodnak. ez még előttünk van.)
láttam írtatok a bilizésről. nekem még olyan korainak tűnik, de az egyik kismamtársam kislánya három héttel idősebb boldinál és szépen megy neki...
Ja,nem csempezett volt a fal,hanem olajos festekes.Eleg durva szagok lehettek egy idö utan....
A fiukat tenyleg hamar erdekli a kukac tema,Marcus mostanaban fedezte "igazan" fel.
Nelly!Ti mar nagyon jol haladtok bilizes temaban:3-4 naponta baleset?
Mi ott tartunk,hogy Marcus mostanaban vette elö a bilit,hogy akkor most akcio van,de pont lekestük.
Igaz,hogy Ö naponta többször kakil.
Még a hóba hagyján. Ha beleírja a nevét az nem gáz, de ha a szomszéd kislány kézírásával:D
de a falra.... öcsémék versenyeztek az oviban, hogy ki bír messzebre...hihetetlen hogy a férfiakat és férfipalántákat már ilyen fiatalon is a szerszámmal kapcsolatos dolgok kötik le:D
Meg mintat "rajzolni" a falra.Apa ezt csinalta gyerekkoraban.
Meg hasonlo vicces dolgokat.
Ja,a legujabb,hogy Marcus allva pisil,ami azt jelenti,hogy persze a bili melle megy.
Szerintem latta Apatol es elleste a technikat.:D
A mienk meg raadasul mindig belecsuszott a kagyloba....
Nem hasznaljuk.:)
Köszi jol vagyunk,igaz tombol az örlöfog növesztes.
Ma meg setebol hazafele akkorat esett a jardan Marcus,hogy meg sirni is elfelejtett,pedig hatalmas volt.
Szerintem megijedt , ez a kokötö elkezdett rohanni az utra es megbotlott.
Amugy meg van nehany kartonunk,de ezt meg eltüntetem holnapig,ha jönnek Timiek.:D