2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Laura is "tatá"-nak hívja a babakocsit!:(
a kis játékbabkocsija, meg "tati".:)
van itthon minden, tegnap vettem fornetti pogit is, kínáltam többféle étellel nasival, de ma még nem kért semmit.
tegnap legalább egy kis pogit meg parizert evett.
hmmmm... én még nem is ebédeltem...
igaz, mivel 10-kor letünk végleg, így csak fél 12-kor jutottam oda, hogy reggelizzek, most már kezdek éhes lenni...
igen, igen, nem tudom, hogy a fogak csinálhatnak-e iyen magas lázat, de én is reménykedem, hogy Marcust csak ez bántja.
La ura amúgy még sohasem volt ennyire beteg, sőt beteg sem volt egyáltalán, láza is csak 2-szer... furcsa is volt, hogy orvoshoz kell vinni.
Szia Móki, ráéreztél mikor kell írni:D
Nem tudom sajna ebben jártas nem vagyok, de talán Marcus megússza a fogakkal, elvégra 4 jön, ha egyszer felszökik 39 fölé, az még lehet belefér...
Majd próbálkozom azzal is, eddig még mindenre, amivel kínálni akartam, az volt a válasza, hogy "neeem"!
egyelőre csak a vízet issza a tejcin kívül.
Szijjasztok!
Csajok nekem anno azt mondta a dokinő, hogy 39 fokos lázat a fogacsi nem csinál...Gergőnek is akkor volt a hasi fertőzése...nem lehet valami iylesmi a háttérben?
Hát étvágya az nincs, sokat szopizik (már amennyire kap levegőt szegény), enni amúgy sem eszik sokat, de most még a kukoricapuffancsot sem kívánja amiből amúgy töménytelen mennyiséget tud enni.:(
Most sikerült elaltatnom, remélem lejjebb megy kicsit, ha nem fürdő, plusz újabb kúp!:(
Amúgy köszi a tanácsokat, Nelly!
Az gáz, ha egyáltalán nem megy le! Legalább nappal fürdesd sokszor, hátha lehúzná valamelyest, meg ha van fejpántja vizes ruhát rögzíthetsz a homlokára...
Van amúgy étvágya, vagy szinte semmit sem eszik? Jobbulást neki, ez nagyon dúrván hangzik... Sajnálom szegényt, és még nem is igazán érti, hogy mi történik vele.
Sziasztok, Marcusnak én is jobbulást kívánok, és kitartást a 4 fogacskához.
Éjjel én is gondolkodtam a hűtőfürdőn, mert Laurának megint 39 felett volt a láza, de nagyon fáradt voltam, ő is reszketett, így kapott egy kúpot, azzal bírta reggelig, majd egy újabb kúp. Most már gyakorlatilag 3 napja nem megy le a láza, remélem az antibiotikum holnapra hoz már valami változást!
Látom, nem sziporkázik senki...:D
Most épp kipakolta a fehérneműs fiókot, szana-szét hevernek a cuccok a hálóba, majd a nyakába akasztotta az egyik melltartómat, és azzal rohangál....:D nem lehet elvenni tőle, mert megsértődik, ha meg megdícsérem, hogy milyen szép, akkor felemeli és a fejéhez dörgöli a kosarakat:D