2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Nálunk is csupa víz minden. Ma is esett az eső a változatosság kedvéért.
Nekem is jó volt kicsit kikapcsolódni felnőtt emberek között.
Végre aludtunk egy jót, 12-14-ig alukáltunk:) esett az eső, úgyhogy a tervezett fűnyírás ma elmarad szerintem hacsak ki nem süt a nap és fel nem szárad minden, de erre már kevés esély van, igaz már tisztul az ég, de olyan gyorsan nem szárad semmi. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a kerti partin:)
Ja és ma is sütöttem meggyest, mert a tegnapiból mi egy darabot sem ettünk. DDD
Szia!
Szetény Regi megszenved a fogakkal rendesen.
Én is sütöttem tegnap meggyes lepényt és sajtos rudat, mert mentünk kertipartira.
Nagyon jó volt, és Meli este 9-ig bírta, akkor kezdett el ásítozni. Addig futkosot két kisfiúval és incselkedett a felnöttekkel. Kiszurt magának egy srácot, és azzal szórakozott egész délután és este.
Helló Mindenkinek:) Most is jó szar éjszakánk volt, ismét forgolódott és nyöszörgött Regim:( na csak kint lesznek már azok a fogacskák:) Kivel mi újság van?
Ismét ment egy kis dzsem főzés, most lesz még egy kis meggyes pite is, igaz tegnap este is sütöttem de az már elfogyott:DDD véletlen vendégeink voltak, Regi keresztapjáék ugrottak be látogatóba, most mentek el, most megcsinálom gyorsan a sütit aztán megyünk ki a kertbe:)
Szegény Regi, jól megszenved a fogakkal.
Én ma csak ribizliből csináltam dzsemet, a meggy ment a fagyóba, és sütit sütöttem belőle.
Nálunk most borult br, pedig mennénk kerti partyra.
Evit elvittékl anyuék Veszprémbe az állatkertbe, és pár napot ott nyaral majd anyuéknál.
Helló:) jó szar éjszakánk volt, Regim egész éjjel vergődött, forgolódott, alig aludtam valamit vele együtt... ezek a hülye fogak már kikészítenek, utálom, hogy szegénykém kílódik velük. Na majd délután alszunk egy jót, most elmegyünk meggyezni, aztán befőzzük és szundi:) amúgy elég fos idő van, be van borulva:(
Szép álmokat!
Aztán jót ne halljak rólatok! DDD
Ezen már én is gondolkodtam jó sokat.És mikor elmondom apának, kiröhög, hogy még álmodni sem tudok egy jót!
Na megyek mert apa hívogat:) jó éjt, holnap folytatjuk:DDD
Na ugyanez volt nálam is, csak annyi különbséggel, hogy kaptam valami szurit és mondta a csaj, hogy még kell kapnom belőle:DDDDDDD pedig nem is gondolkozom egyenlőre kistestvéren... Én nem tudom miért álmodhatunk ilyeneket...
Na az jó hír, hogy baba, de hogy egyszerre 2 vagyis 4 !!!!
Igazi rémálom volt gondolom.
ne tudd meg én is hányszor álmodom azr, hogy megyek szülni, de még hasam sincs és nem is tudtam hogy terhes lennék. És azon agyalok, hogyan lesz a gyerekenk ruhája, és ágya, stb.
Szerinted normális vagyok?
Nem is meséltem milyen szar álmom volt egyik nap:DDD képzeld ott álltam a műtő előtt, hogy császározni fognak, amikor a doki megmutatta az uh-s képet, hát én két gyereket láttam rajta, mondta is, jaaaa nem mondtam??? ikrek lesznek:DDD én meg elkezdtem kapkodni, ikrek??? úristen én ezt nem akarom, és apa sem tudja, hogy ketten vannak... aztán jött egy nővérke és közölte velem, hogy kaptam valami szurit azért lettem terhes és ebből majd ha megszültem kell kapnom mégegyet, azaz minimum 4 gyerek:DDD szinte sírva keltem fel vazze:DDDDDDDD
Regikém is alszik negyed kilenc óta:) azért ülök itt nyugiban:D apa mellett szundikál, apa meg nézi a tv-t:)
Na mostmár főleg rábízom holnaptól a fürdetést:))) erőt adtál hozzá:DDDDDDD
Meli már alszik! Evi számítógépezik, internetezik a saját szobájában.
Nálunk apáé a megtisztelő feladat, hogy este megfürdesse a lányát. És teljes letargiába esik, amikor délutános, és nem tudja ő fürdetni a ksilányát.
Aha, nekem is elég lassú. Melike mit csinál? Ma jöttem rá, hogy unom már az esti fürdetéseket, holnap rábízom Apára:DDD néha kéne egy kis kikapcsolódás:)
Neked is lassú a hoxa most? Mert nekem piszkosul le van lassulva, de csak ez az oldal.
Már én is nagyon unom ezt a sok esőt.
Nekem már éjelre sem hiányzik, mert tiszta sár itt nálunk minden.
Igen együt dzsemezünk,és magozzuk a meggyet. Majd jót dumáluink közben, oké? DDDD
Remélem holnap sütni fog a napocska és csak éjjel fog esni egy kicsit:) csak azért, hogy ne kelljen locsolni:DDD na akkor holnap "együtt" dzsemezünk:D
Köszi már jól vagyunk!
REmélem jó ideig elkerülik a göthök a házunk tájékát is. DDD
N én is így jártam ma. Tudtam hogy valmit kell venni a boltba, de nem jutott eszembe. Na mikor hazaértünk egyből be is ugrott.Dzsemfix. PEdig kell venni, mert anyuék ma hozták a ribizlit, és Zoli holnap megy leszedni a meggyet.
Itt is kicsit memutatta magát a napocska már.
Ideért a napocska, fél nyolctól sütöget kicsit:) voltam megint Regimmel meggyezni, csak dzsemfixet felejtettem el venni:) úgyhogy reggel ismét meggyet szedünk és útba ejtjük a boltot is:) Jól vagytok? teljesen meggyógyultatok már?
Küldeném én, de nem itt van! Jól elcsavargott a napocska. DDDD
Itt is egész nap esik meg dörög meg mindenféle. Banyus! Küldd vissza a napocskámat:DDDDDDD
Az szé lehetett és egyben félelmetes is.
csodás egy időjárásunk van az tuti.
pl. ma nálunk egész délelőtt lógott az eső lába, és dél óta folyamatosan szakad, vagyis ömlik az eső. Ezt villámlás és dörgés kiséri.
Nahhh felhívhattál volna a nagy átutazásod alatt legalább ihattál volna egy fincsi kávét:DDD 8 hónap alatt húzták fel a t..cot... nem szeretem amúgy mert szerintem drága, a mai napig is az au..-ba járok, csak végszükség esetén megyek ide... Te hogy-hogy dolgozol már? visszamentél a régi helyedre?
Hú csajok,ma útközben voltam ragyogó napsütésben,viharban,jégesőben,láttam szivárványt is,s mindez 40 perc leforgása alatt..Félelmetes volt..
Igen:((
A szerda meg a csütörtök egész napos meló,érts 12-13 óra..Ilyenkor már tiszta készen vagyok..De nem panaszkodom,örülök,h van és hogy ilyen van:))
Ráadásul Gyémánt már két napja szórakoztat hajnali 2 és 4 között..
Dun,ma voltam Szigethalmon átutazóban,h mekkora te..ot húztak fel seperc alatt..
Remélem,mindenki jól van:DD
További ajánlott fórumok: