2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia-szia! :-))
De jó, hogy összefutottunk! :-)) Mi jól vagyunk, csak érzem, hogy nyílok szét. Veletek is minden rendben tudom, ennek nagyon örülök.:-)) Éppen majd készülünk mi is átrendezni a szobát a babaágy és a pelenkázó miatt. Nagyon telik ám az idő, ma itt éppen be is rezeltem ettől picit :-))
Sziasztok!:-)
Jól vagytok Mamák-Babák?:-)) Hű, vészesen gyorsan fogy az idő, ma itt ülve hirtelen be is pánikoltam, ahogy megnéztem a vonalzómat, hogy hogy is állunk még idővel. Mondtam Apának, hogy a következő hétvégén mostmár át kell rendeznünk a szobát, és az ágyunkon helyet kell cserélnünk, mert a radiátor felöli falon lesz a pici ágya, és eddig Apa aludt azon az oldalon. Drága Hana, borzasztó ami a Kisfiaddal és Veletek történt, de próbálj meg bízni a jövőben és az új kis jövevényben! Meglesz minden gond nélkül épen, szépen, egészségesen. Amit a Teremtő tavaly elvett Tőled, azt most vissza fogja adni: egy gyönyörű kisbaba személyében! Egyébként én is tartok egy kicsit attól, hogy császáros szülésem lesz, mert már most is hatalmas a hasam.
Sziasztok:) szarakszik a netem, nem tudom mi van vele...
Szóval mindenkinek köszönöm a tegnapi napi szorításokat:) a véreredményt csak hétfőn tudom meg:) addig nyugi és csend:) remélem mindenki jól van:)
Sziasztok Csajok!
Ma meghozta a futárszolgálat a leo-polditól rendelt babarucikat! Olyan gyönyörűek és puhák és édesek és.... Még tudnám ragozni, de nem akarlak titeket untatni. Szóval csak annyit, hogy nyugodtam rendeljetek tiis a cégtől, mert a rucik olyanok mint a képeken, és a cég is megbízható. Ja és nem előre kell utalni a pénzt, hanem a futárnak fizeted ki. Majd ha apa hazajött akkor felrakatom a képeket amit készítettem a rucikról. Nem tudok betelni velük! Ja és már azt nézem hogy mit is rendeljek legközelebb. Tiszta hülye vagyok!
Sehol senki????Biztosan ebédeltek,jó étvágyat:)
Sziasztok
Sziasztok:)Na voltam a házidokimnál,adott beutalót a börgyógyászatra,ugyhogy hétfön oda kell menni,kedden meg egyre szegedre,remélem mindent rendben talál a dokim,meg lesz egy csomó kérdésem hozzá:)
Dun,örülök hogy minden rendben veletek,szerintem kibirjátok,és a negyvenedik héten fogsz szülni:)
Hogy telik az idö,már mi is nemsokára a 30.hetet is elérjük,remélem a 34. vagy a 36. hétig mi is kibirjuk.Ilyenkor már megvolt a mi kisfiunk és már el is ment,nagyon sokat gondolok rá,nagyon hiányzik:((((((
én egyébként félek a szüléstöl,ha császár lesz/ami nagyon valószinü/ugye már tudom milyen és nagyon rosszul viseltem,de reménykedem ha velem lehet majd a kicsim akkor jobban viselem majd a dolgokat.
Jó reggelt Kismamik!
Olvastam a minap, hogy a gátolajozásra csak mosolyogtak a védőnőitek.
Én pont az ellenkezőjét hallottam. A szülésfelkészítős nő mtanácsolat, hoyg használjuk, mert az ő kismamáinak szép hányada megússza, részben ennek köszönhetően a gátmetszést.
Receptje a következő: tiszta mandulaolaj (a gátmasszázs olaj néven árultak nem olyan hatásosak), amit a fájások megindulása után minden fájás szünetben egyszer a gátra kell kenni, köröcskét a hüvely köré és hátra a popsi felé egy húzás, de csak hátra visszafelé nem.
Ettől állítólag 2-3 órás vajúdás alatt szépen fellazul a gát. + a 40. héten, ha valakinek eszébe jut már kencézhet.
Én ki fogom próbálni, és a málnalevélteát is, hátha megúszom metszés nélkül, vagy csak pirinkó sebbel:-)
Most megyünk az őssejtbankba, utána visszanézek hozzátok, remélem lesztek.
Puszi
Örülök, hogy jól vagytok!
És amúgy a vizsgálatok is jó lett?
Doki mondta, hogy meddig húzhatod még így pocakosan?
Szia Barátném! :-))
Köszönöm az üzit, közben vissza is olvastam, látom minden a legnagyobb rendben van!:-)))))))) Nagyon örülök neki! :-)) A Kiscsaj is szépen fejlődik és még sokáig bent marad!:-)) Ez nagyon jó hír! A vérvételnek meg gondolom később lesz meg az eredménye?!
Az nst-hez kell vinni hálóinget?
Képzeljétek, nekem 2 hét múlva kell újra orvoshoz mennem és akkor fog csak kiírni nst-re. Ez annyit jelent, hogy nekem a 37. héten lesz az első.
Szerintetek ez gond? Eddig minden rendben van velünk...
Nagyon jó hírek! A 2 kg meg csodaszép:-)
Jól viselted a mai "szúrkálódást"?
Mi is pont annyi vagyunk 34,5 hetesen. kicsit aggódtam is, de a doki megnyugtatott, hogy enniy idősen lehetne több is, de ez is teljesen jó súly.
Én is voltam ma orvosnál. Azt mondta, hogy a baba feje negyon lent van, jól be van ágyazódva. Pozitívuma, hogy szerinte könnyebb vajúdás elé nézek, negatívuma, hogy többet kell pihenni, nehogy előbb kedve támadjon kibújni Fanninak:-)
Szia!
Igen,nagyon helyes volt,csak nem sok ideje volt ránk,mert két kismama vajúdott,s egyedül volt bent.Jövő 7en megint mennem kell át nstre,majd akkor kérdezek rá a dolgokra..