Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 áprilisi babákat várók fórum

2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)

4461. Afrodita (válaszként erre: 4459. - Duncan)
2008. márc. 7. 13:43

Szia-szia! :-))

De jó, hogy összefutottunk! :-)) Mi jól vagyunk, csak érzem, hogy nyílok szét. Veletek is minden rendben tudom, ennek nagyon örülök.:-)) Éppen majd készülünk mi is átrendezni a szobát a babaágy és a pelenkázó miatt. Nagyon telik ám az idő, ma itt éppen be is rezeltem ettől picit :-))

4460. Afrodita
2008. márc. 7. 13:40

Sziasztok!:-)

Jól vagytok Mamák-Babák?:-)) Hű, vészesen gyorsan fogy az idő, ma itt ülve hirtelen be is pánikoltam, ahogy megnéztem a vonalzómat, hogy hogy is állunk még idővel. Mondtam Apának, hogy a következő hétvégén mostmár át kell rendeznünk a szobát, és az ágyunkon helyet kell cserélnünk, mert a radiátor felöli falon lesz a pici ágya, és eddig Apa aludt azon az oldalon. Drága Hana, borzasztó ami a Kisfiaddal és Veletek történt, de próbálj meg bízni a jövőben és az új kis jövevényben! Meglesz minden gond nélkül épen, szépen, egészségesen. Amit a Teremtő tavaly elvett Tőled, azt most vissza fogja adni: egy gyönyörű kisbaba személyében! Egyébként én is tartok egy kicsit attól, hogy császáros szülésem lesz, mert már most is hatalmas a hasam.

4459. Duncan
2008. márc. 7. 13:39

Sziasztok:) szarakszik a netem, nem tudom mi van vele...

Szóval mindenkinek köszönöm a tegnapi napi szorításokat:) a véreredményt csak hétfőn tudom meg:) addig nyugi és csend:) remélem mindenki jól van:)

2008. márc. 7. 13:04

Sziasztok Csajok!

Ma meghozta a futárszolgálat a leo-polditól rendelt babarucikat! Olyan gyönyörűek és puhák és édesek és.... Még tudnám ragozni, de nem akarlak titeket untatni. Szóval csak annyit, hogy nyugodtam rendeljetek tiis a cégtől, mert a rucik olyanok mint a képeken, és a cég is megbízható. Ja és nem előre kell utalni a pénzt, hanem a futárnak fizeted ki. Majd ha apa hazajött akkor felrakatom a képeket amit készítettem a rucikról. Nem tudok betelni velük! Ja és már azt nézem hogy mit is rendeljek legközelebb. Tiszta hülye vagyok!

4457. hana
2008. márc. 7. 11:55

Sehol senki????Biztosan ebédeltek,jó étvágyat:)

Sziasztok

4456. hana
2008. márc. 7. 11:52
Jaj,képzeljétek,tegnap fürdésnél megnyomtam egy picit a cicim,és folyt belöle egy pici valami.az lenne az elötej?nem fehér szinü volt,de csak akkor jött ha megnyomtam/óvatosan/.egy hete hogy már megint olyan érzékeny mint a terhesség elején,meg mintha megint nött volna:)
4455. hana
2008. márc. 7. 11:49

Sziasztok:)Na voltam a házidokimnál,adott beutalót a börgyógyászatra,ugyhogy hétfön oda kell menni,kedden meg egyre szegedre,remélem mindent rendben talál a dokim,meg lesz egy csomó kérdésem hozzá:)

Dun,örülök hogy minden rendben veletek,szerintem kibirjátok,és a negyvenedik héten fogsz szülni:)

Hogy telik az idö,már mi is nemsokára a 30.hetet is elérjük,remélem a 34. vagy a 36. hétig mi is kibirjuk.Ilyenkor már megvolt a mi kisfiunk és már el is ment,nagyon sokat gondolok rá,nagyon hiányzik:((((((

én egyébként félek a szüléstöl,ha császár lesz/ami nagyon valószinü/ugye már tudom milyen és nagyon rosszul viseltem,de reménykedem ha velem lehet majd a kicsim akkor jobban viselem majd a dolgokat.

4454. 95897bc429 (válaszként erre: 4451. - Lucus)
2008. márc. 7. 10:28
Nekem a doki nevetett az olajos kérdésemen. Ő szerinte nincs hatása, de ha akarom csináljam nyugodtan ha ez megnyugtat!
4453. erithrea (válaszként erre: 4451. - Lucus)
2008. márc. 7. 08:43
Nem a védőnő,a szülésznő nem tartja eredményesnek,szerinte a málnalevéltea sokkal hatásosabb..
4452. Lucus (válaszként erre: 4450. - Erithrea)
2008. márc. 7. 08:13
Köszi, megnyugtattál:-) Közben én is arra jutottam, hogy eléggé nyugis a gterhességem, nyílván nem akar felesleges vizsgálatokat csinálni.
4451. Lucus
2008. márc. 7. 08:12

Jó reggelt Kismamik!

Olvastam a minap, hogy a gátolajozásra csak mosolyogtak a védőnőitek.

Én pont az ellenkezőjét hallottam. A szülésfelkészítős nő mtanácsolat, hoyg használjuk, mert az ő kismamáinak szép hányada megússza, részben ennek köszönhetően a gátmetszést.

Receptje a következő: tiszta mandulaolaj (a gátmasszázs olaj néven árultak nem olyan hatásosak), amit a fájások megindulása után minden fájás szünetben egyszer a gátra kell kenni, köröcskét a hüvely köré és hátra a popsi felé egy húzás, de csak hátra visszafelé nem.

Ettől állítólag 2-3 órás vajúdás alatt szépen fellazul a gát. + a 40. héten, ha valakinek eszébe jut már kencézhet.

Én ki fogom próbálni, és a málnalevélteát is, hátha megúszom metszés nélkül, vagy csak pirinkó sebbel:-)

Most megyünk az őssejtbankba, utána visszanézek hozzátok, remélem lesztek.

Puszi

4450. erithrea (válaszként erre: 4442. - Lucus)
2008. márc. 7. 08:00
Kórháza válogatja.Kecskeméten nem kellett volna,de ott nem is a szülőszobában végzik.Az meg biztosan nem gond,h a 37. héten kell menned,én a fiammal nem voltam egyszer sem..Csak már élesben..:))
4449. erithrea (válaszként erre: 4436. - Duncan)
2008. márc. 7. 07:58
Ez nagyon szuper hír!!Látod,nem szabad izgulni feleslegesen,bár tudom,h utólag mindig könnyebb okosnak lenni..:))
4448. 95897bc429 (válaszként erre: 4436. - Duncan)
2008. márc. 6. 19:00

Örülök, hogy jól vagytok!

És amúgy a vizsgálatok is jó lett?

Doki mondta, hogy meddig húzhatod még így pocakosan?

4447. Afrodita (válaszként erre: 4444. - Duncan)
2008. márc. 6. 18:47

Szia Barátném! :-))

Köszönöm az üzit, közben vissza is olvastam, látom minden a legnagyobb rendben van!:-)))))))) Nagyon örülök neki! :-)) A Kiscsaj is szépen fejlődik és még sokáig bent marad!:-)) Ez nagyon jó hír! A vérvételnek meg gondolom később lesz meg az eredménye?!

4446. Rzsbet (válaszként erre: 4436. - Duncan)
2008. márc. 6. 18:19
Örülök, hogy minden rendben. Szorítottam nektek.:)
4445. Rzsbet
2008. márc. 6. 18:18
Sziasztok:)
4444. Duncan (válaszként erre: 4442. - Lucus)
2008. márc. 6. 18:12
most nekem is csak 3 hét múlva kell visszamennem:)
4443. Duncan (válaszként erre: 4440. - Lucus)
2008. márc. 6. 18:10
A mai szúrkálást elég nehezen viseltem:( szerintem a sok idegeskedés miatt amúgy is nyűgösebb voltam, na meg ahányszor vért vettek annyi nővérke vette le, na most nem csak nekem volt ma nyűgös napom mert mindegyik szúrt egyet és mindegyik el is cseszte:( iszonyatosan fájnak a kezeim... de már nem érdekel, a lényeg, hogy a kislányom jól van és csak ez számít:)))Regike feje is szépen be van ágyazódva:) bár nálunk ez nem igazán számít, 20 percen keresztül figyelte az orvos a véráramlást, egyszerűen annyira aktív volt, hogy bezavarta a gépet, jót kuncogtunk rajta:)
4442. Lucus (válaszként erre: 4429. - Erithrea)
2008. márc. 6. 18:09

Az nst-hez kell vinni hálóinget?

Képzeljétek, nekem 2 hét múlva kell újra orvoshoz mennem és akkor fog csak kiírni nst-re. Ez annyit jelent, hogy nekem a 37. héten lesz az első.

Szerintetek ez gond? Eddig minden rendben van velünk...

4441. Duncan (válaszként erre: 4439. - Grenadin)
2008. márc. 6. 18:08
3 hét múlva megtudjuk a pontos dátumot:) akkor kell visszamennünk:)
4440. Lucus (válaszként erre: 4436. - Duncan)
2008. márc. 6. 18:07

Nagyon jó hírek! A 2 kg meg csodaszép:-)

Jól viselted a mai "szúrkálódást"?

Mi is pont annyi vagyunk 34,5 hetesen. kicsit aggódtam is, de a doki megnyugtatott, hogy enniy idősen lehetne több is, de ez is teljesen jó súly.

Én is voltam ma orvosnál. Azt mondta, hogy a baba feje negyon lent van, jól be van ágyazódva. Pozitívuma, hogy szerinte könnyebb vajúdás elé nézek, negatívuma, hogy többet kell pihenni, nehogy előbb kedve támadjon kibújni Fanninak:-)

4439. grenadin (válaszként erre: 4438. - Duncan)
2008. márc. 6. 18:02
Körvonalazódik már a konkrét időpont? Vagy így az még várat magára?
4438. Duncan (válaszként erre: 4437. - Grenadin)
2008. márc. 6. 18:00
Mi is :) Nagyon!:)
4437. grenadin (válaszként erre: 4436. - Duncan)
2008. márc. 6. 17:39
Szuper! Örülök!:)
4436. Duncan
2008. márc. 6. 17:26
Sziasztok:) VÉgre itthon:) nagyon köszönöm a szorítást:) Minden rendben van, jó a gyogyi, le is kell csökkenteni a felére:) Regikém már két kilós, úgyhogy nagyon szépen fejlődött:) az egész napos vércukros szúrkának az eredményét csak hétfőn tudom meg:) remélem az is jó lesz:)
4435. erithrea (válaszként erre: 4431. - 95897bc429)
2008. márc. 6. 16:10

Szia!

Igen,nagyon helyes volt,csak nem sok ideje volt ránk,mert két kismama vajúdott,s egyedül volt bent.Jövő 7en megint mennem kell át nstre,majd akkor kérdezek rá a dolgokra..

4434. hana
2008. márc. 6. 09:37
Sziasztok!Remélem mindenki jól van,most már én is jobban vagyok,bár kiütéseim még vannak,de múlóban holnap megyek vissza a házidokihoz.Jövöhét kedden du-án meg megyünk szegedre a dokimhoz:)))Már nagyon várom,összeirtam egy pár kérdést is,na meg akkor ad idöpontot uh-ra/kár hogy az nincs a magánrendelöjében/a klinikára,már alig várom,remélem minden rendben lesz,és nem kell még befeküdnöm és pihizhetek még itthon:)
4433. Rzsbet
2008. márc. 5. 20:21
Már vissza is jöttem, beiktattam a fürdést is közben.:)
4432. 95897bc429 (válaszként erre: 4430. - Erithrea)
2008. márc. 5. 20:09
Én is szorítok, hogy minden rendben legyen a holnapi vizsgálaton! Reméljük a baba nagyot nőtt két hét alatt, és a cukorvizsgálat is jó lesz, és a megengedett nasizás nem okozott galibát!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook