2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Csak az a baj, hogyha ez vagy az nem is kell erről a listáról, akkor az kidobott pénz volt, mert pl egy bimbóvédővel mit lehet kezdeni ha nem kell? Gondolom kidobni.. Az ára meg sztem elég borsos lehet.
Én is ezt hallottam,meg hogy fájdalmasabb is.És a szoptatás alatt a legintenzívebb
HÁT EZ A HÁROM HÉT ELÉG HOSSZÚ LESZ!MÁSKOR AZT A 4 NAPOT IS ELÉG VOLT KIBIRNI!MOST MEG ENNYIT:)))
Mármint hogyan zavarja be a légzésfigyelőt?
Elovastam a kezelését a gépnek. És ott van, hogy hiába lehet 12 cm vastagságig matrac, de ha túl sok réteg van a baba és a légzésfigyelő között, akkor vagy nem jelez, vagy állandóan tévesen fog jelezni. Főleg az első időben, míg kisebb a baba súlya!
Az a baj,h előre nem tudod,h te mit fogsz ezek közül hasznosnak tartani..Ez egy általános lista lehet,amira mindent ráírnak,ami kellhet..
Én hétfőn voltam Dm-ben ott csak inkontinenciára volt. Megvettem azt. De ha 3 hétig fog tartani a vérzés úgyis kell még venni
Igen kb. 3 hét,de lehet hogy még utána is lehet kisebb vérzés, amíg a méhed rendesen vissza nem húzodik.
Én azt hallotam, hogy a másodikkal már ez intenzívebb dolog. Hát ennek nagyon örültem!
Akkor ennyi minden "feleslegesnek tűnő" dolgot megvetetnek a kismamával?
Hát nekem sokkal tovább tartott,igaz,h a 12. naptól már csak barnáztam
3 hét??? NE MÁR! Ezt nekem senki sem mondta mielőtt teherbeestem :)
Én is gondolkodtam a baba alá venni ilyen lepedőt. de attól tartok, hogy a légzésfigyelőt bezavarja majd4
[link]
itt azt írják, hogy ne használjunk bimbóvédőket...
3 hétig? Nekem 1 hetet mondtak, abból kb 3 nap, amig erős vérzés van.
Műanyag tejfogót én biztos nem veszek, mert azért vana melltartóbetét. Gézlap nem tudom minek kell, max a baba köldökéhez, de azt majd ír fel a gyerekorvos!
a tea az jó ötlet én a lányommal a laktoherbet ittam , és szerintem most is azt fogok.
Amúgy már néztem a teákat a gyógynövény boltban, van többféle. van a milupának is de igen extra az ára. Ja meg most kaptam ajándék mintát a hipptől de az is drága szerintem
Én még a babának is veszek teát a Mecsek babateát. Mert ha hasfájós is lesz, abban van kömény ami ezt csillapítja!
igaz általában a tejszaporító teák is tartalmaznak köményt!
Nem biztos,h mindenre szükséged lesz..Én csak a kenőcsöt használtam ezek közül..
Elvileg 3 hétig,utána meg fokozatosan tér vissza a fehér színű hüvelyváladék./Fúj,de ronda szó!/
HÁT IGEN,MÁR ELÉG NAGY!MÁR CSAK 23-NAP VAN VISSZA!:)))
Képzeld, én is úgy tudtam, hogy az csak inkontinenciás betegeknek van, aztán láttam a drogériában, hogy van belőle intim betét is, illetve
Duncan is mondta, hogy Ő is abból vett.
igen van külön betét, legalábbis nekem a gyógyászati segédeszköz boltban ezt mondta a csaj!
Van a Tennának eldobhatós nagy lepedőbetétje,ami olyan anyagból van,mint a pelusok,én olyat veszek a baba alá is,mert a műanyag lepedő nem szellőzik..
Viszont kaptam a védőnőtől hétfőn egy listát, hogy mi az amit be kell szerezni. Van még egy pár dolog, amit meg kell még vennem. Pl: Bimbóvédő, bimbóvédő krém, műanyag tejfelfogó /azt sem tudom milyen az/,steril gézlap,melltartóbetét, anyatejserkentő tea /de azt nem írják, hogy milyen legyen/.
kb hány napig vérzik az emberlánya a szülés után?
Amúgy én már most rosszul vagyok attól hogy ismét megkezdődik majd a havonkénti vérzés. Legalább a terhesség ideje alatt ezzel nem kellett foglakozni!
Remélem olyan szerencsés leszek most is, mint a lányommal, hogy addig meg sem jött míg szoptattam!
én még azt sem tudom, hogy a tena lady-ből van külön szülés utánra, vagy mindegyik inkontinenciabetét?
Én is akarok venni sima betétből jó vastagot - ugye az éjszakait-, de már tökre nem emlékszem hogy mennyi is fogyott amikor a lányom született. És milyen röhej akkor a betétet a kórház adta még. Nekünk nem is kellett bevinni, ja és még haza is adtak az első napokra. mennyit változott a világ azóta4
Lehet,h Szabcsi meg Vadmálna meg Kitti is már babázik..:)))
Jó nagy már a pocakod.:))
Én nem Tenna Ladyt vettem, hanem másfajta extra betétet. Ami később is jó lesz.
De lehet hogy előrébb vagyunk már jócskán, mert elég sokan az elejéről,mér be se néznek a fórumba. így nem tudjuk, hogy mi van velük!
További ajánlott fórumok: