2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Itt vagyok, csak épp egy jó kis babaruhás oldalt nézegettem. Nekem tetszik kukkantsátok meg:
www.gyerekshop.hu
Sziasztok csajok,nagy hírem van!!
Ma voltunk a doki bácsinál,Csenge 3200gr-os,s a külső méhszáj teljesen nyitott.Ez azt jelenti,h bármelyik pillanatban elindulhat kifelé..:)))
Szóval ez már tényleg a vége,jól éreztem..:))
Nagyon frappáns:-)
Mik a lehetőségek, milyen nevekben gondolkodtok? Csak leszűkült már valamennyire a kör?
tök jó hogy nektek már sikerült nevet választanotok:)
Nekünk még mindig nem sikerült megegyzésre jutni
Van egy ismim neki három lánya van:Fanni,Nelli,Molli,jól kitalált nevek:))
Szia Hana,
Én vagyok!
Szia!
Elkezdett szivárogni a magzatvíz. Aztán úgy felgyorsultak az események, hogy csak na. A kis drága nagyon szeretett volna már találkozni az anyukájával. :)
Gratulálok én is Angyalka születéséhez:-) Kívánok sok egészséget mindettőjüknek.
Lehet tudni, hogy mitől indult meg hamaarbb a szülés? Vagy csak türelmetlen volt a kisbaba?:-)
Minnél drágábban rendelsz annál több a szállítás (ugye nagyobb dobozban küldik). 0-20000 ft-ig a díj 1310 ft volt.
Én 14700 ft-ot fizettem összesen és amit vettem 3 plüss rugi, 1 pamutrugi, 2 pilótasapi (a vékony sapka) és egy manó sapiért.
Na nálunk a boltba ezért fizettem volna többmint 18000 forintot!
Apával este felrakatom a képeket amit készítettem a rucikról. Szerintem olyanok élőben is mint a webáruházban látni. És nagyon jó puha anyagból vannak.
Nem mellékes, hogy a sapi amit vettem 760 ft-volt és nem 1700 mint a boltban!
Múlthét csütörtökön rendeltem meg, és ma hozta a futárszolgálat. De csak tegnap adták át a futárcégnek!
De szerintem ez így is jó, hiszen nem kell futkosni sehova, és olcsóbb mint nálunk a boltban!
Szia!
Köszönöm jól! Éppen néztem, hogy nagyon fogy az időnk :-) Ti is jól vagytok?
Szia!
Hogy vagy?
Gratulálok a korán jött babócához!
Igaz így sem lett kicsike.
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az újdonsült családnak!
Várjuk a részleteket!
Sziasztok!
Jó hírem van kismamik!
Angyalok szárnyán a legjobb barátnőm. Képzeljétek, ma délután 14:50-kor (természetes úton, villámgyorsan) megszületett a kisfia, 2700 gramm és 52 cm a kis Angyalka. Mindketten jól vannak.
A részletekről majd beszámol.
Puszi:)