2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Dehogy butaság,hallgass nyugodtan az ösztöneidre.Ha már teljesen lent van,az is arra utal..
Szépen kinőttek a "púpjaink":-). Holnap én is megkérem Férjecskét, hogy csináljon egyet rólunk.
mindenki babája siet:) a végén még az áprilisi topikból márciusit kell csinálnunk:))))
Hát igen,de talán utoljára volt ilyen mostanában..:))
most tettem fel 4 napja:DDDD
Igen, zárt vagyok. Csak első baba, és nem is tudom, hogy mit kellene éreznem, mikor és mit, hoygan értékeljek. Azt modnjuk valahogy érzem, hogy előbb fog Fanni születni. Lehet, hoyg butaság, de ezt valahogy Ő sugallja...
Azt hittem,h azóta..:)) Én a kis telhetetlen..
Akkor ez a nap nem éppen rólad szólt,...ennyi Zoltánnal!
feltettem már:) regike ágyával együtt:)
Mázlista!Nálunk névnapozás is volt,3 Zoltán van a családban,így háromfogásos ebédet csináltam.Eléggé el is fáradtam.
Haladunk a hetekben, igen, ...de a kilókban olyan nagyon azért nem. Még csak 2 kg a kis drága a 35. héten, remélem azért még 0,7-1 kg feljön ránk.
Mióta mondta a doki, hogy jól lent a van Fanni fejecskéje, azóta én is izgulok. Rájöttem, hogy én is simán érzem, olyan anygon közel van:-(
én is csináltam egy pocis fotót:) nekem is lejjebb ment:)
na remélem is, hogy mindent megtesznek, hogy kényelmesen szülj:) Én is meglepődtem Angyalon:) de látod sietnek ezek a babák:)
Pedig 1100gr a diferencia..:))
Azért nem feltünő,mert már lent van nagyon.
Az én pocakom is keménykedik tegnap óta, remélem pihenéssel tudok hatni rá.
Nagyon nehéz kímélnem magam, szívem szerint pörögnék a hátamon, mint mindog.
Kinek, hoyg telik a nőnap? Én kap szép kis vörös rózsát és Párocska elvitt ebédelni:-)...azót meg sem tudok moccanni, úgy televagyok.
Az még jó soká lesz..:))
Mondjuk nagyon meglepődtem Angyalok szárnyán,azt hittem,h én leszek az első..
Csenge nyakán rajta van a köldökzsinór,de nincs hurkolva,s megkérdeztem,kötelező-e fekve szülni,mire azt a választ kaptam,h akár a tv tetejére is felmászhatok,ha az esik jól..:)))
Szép kis pocid van, bár a 32. héthez képset mintha nme is híztál volna.
hát kíváncsi leszek:) én hála istennek zárt vagyok még:) és jó is a gyogyi, jó lett a véráramlás, de még kicsike a babuka 2 kilós egyem meg, úgyhogy jó helyen van:) 27-én kell visszamennem, akkor megtudom a nagy napot is:)
Lehet,h hullámban jönnek..A januáriak-februáriak nem akartak kibújni,a márciusiak-áprilisiak meg lehet,h az ellenkezője lesz..Mondta a dokim,h áprilisban babadömping lesz.
már meg is néztem:)))) olyan korán jönnek most valahogy a babák:) senki nem húzza tovább 36 hétnél nagyon:))) bár elég őket így is megszülni:)))szupi kis képek:))))
Csk a táskába kell bedobálni.Igazából csütörtökön kell menni megint nst-re,akkor lesz ügyeletes a dokim is,úgyhogy most szugerálom a babót,h addig még bírja ki..:))
Tettem fel friss képet!
igen olvastalak amikor írtad, hogy voltatok a dokinál:)))) jó kis súlyban van már a kis drága:))) hát akkor izgulhatunk értetek:) mindent összecsomagoltál már?
Méhszáj teljesen nyitva,súly 3200gr,indulás bármelyik pillanatban..:))
végre minden a helyén van:) a maradék cuccot kivasaltam még a babukának:) és tényleg már a kórházi kis rucicsomagját is összekészítettem:) úgyhogy mostmár nyugiban vagyok:)
Nálad mi újság?
További ajánlott fórumok: