2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok,semmi mocorgás?Mindenki így elfáradt a sütés-főzésben?
Sziasztok:) Tegnap szarakodott a gépünk, egész nap azt javítgatta apa ezért nem voltam:) ma pedig apukám látogatott meg:) nálunk minden oké:) megvettük tegnap Regike szobájába még a hiányzó kis komódot, úgyhogy nemsokára bepakolom a kis ruhácskáit a helyére és végre már csak várni kell:)))
Látom Angyalok Szárnyán babája megszületett, nagyon gratulálok nekik:)
Sziasztok csajok!
Remélem még mindenki egyben van és mindenkivel minden oké!
Nem kell ilyen hamar letenni a terhet!
Iagz én is tegnap este egy kicsit bepánikoltam, mert nagyon elkezdett feszülni a pocakom. A férjem is megilyedt, és közölte hogy még meg ne próbáljak megszülni! Aranyos nem!
Hála az égnek azóta semmi bajom, és remélem még hetekig nem is lesz, mertmég csak a 32. hét végén járok!
Én is megyek. Jó éjt Nektek!
csajszik jól eltüntetek:)Na megyek én is mert már sehogy sem jó,szépálmokat és nyugodt éjszakát mindenkinek:)))
Pussz!!!
elszált egy kicsit a net,de visszajött:)
Hé csajok, nem ezért csináltam a listát! :)
Bár a sorrend annyira nem borul, de hogy egy hónappal korábban jöjjenek a babák?!
Angyalok szárnyán gratulálok Bence érkezéséhez! :)
Lucus,már ti is nagyon haladtok a hetekben:)))
anyukám mondja mindig nekem hogy 30 hetes vagyok már,elszámolták,ö tudja ha már rámnéz:)Aranyos:))csak néha falra mászok hogy mindenki mindent olyan jol tud:)
+ hete leszállt a pocim,meg sokat keményedik ,plusz kósza fájásaim is vannak.
Jó íze van,remélem,h lesz ideje hatni is.Legalább 1 hétig kellene innom.Majd meglátjuk,h Csenge engedi-e..:))
Ne is mondd,na de reméljük hogy minden rendben lesz!!!:)))
Majd referálj, ...nemsokára én is elkezdem inni!
Sejtésem volt,de igazából az utóbbi 3 hét győzött meg..
Na azt még nem,majd 7végén.Bár csak a táskába kell belerakni a holmimat,mert mindent megvettem,ami kell.Sőt,elrohantam málnalevél teáért,most gurítottam le az első bögrével..:))
Tudod én május végére vagyok kiirva a kis drágámmal,de ugy érzem hogy április végén meg lesz.te is igy érezted végig????
Meg mondta a dokim,h az április nagyon zsúfolt,s én mindenképpen rooming-inben szeretnék lenni,s ez csak akkor lehetséges,ha éppen van hely..Szóval örülök,h így alakulnak a dolgok.
Hát nálunk most nagy lenne a pánik egy ilyen hírre:-)...remélem jövő hét végére nálunk is összeáll minden.
akkor gondolom már összepakoltad a korházi csomagod?
Igen,ezért vagyok ilyen nyugodt.
Nem,inkább már várom.Most már jobb lenne,ha kint nőne ilyen gyorsan..:))
Á,nincs még kör se,egy név sincs ami mindkettönknek tetszik,nagyon makacs vagyok:)))Ha a véletlen folytán fiú lenne,akkor Áron nak hivnák,de lány név:))
Azt azért nem hiszem,elég sokan vagyunk..:))
Nagyon szép kis súlya van Csengének:-) Minden előkészülettel megvagytok már?
Nagy nagy gratula nekik,kíváncsian várjuk a részleteket..:))
Megfogom nézni,köszike:)))
Micsoda hírek!:-) Tényleg jól érezted. Ha nem vigyázunk hip-hop el dog fogyni a fórum:-)
További ajánlott fórumok: