2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Meglátjuk..:))
Már kezdek hinni a misztikus dolgokban.A fiam az apai nagymamám szülinapján született,az apai nagyapám szülinapja pedig csütörtökön lesz.Mellesleg már tizenéve meghaltak..
Itt ilyen nem lesz, max azt kapod ha otthon szülnél, hogy hogy lehetsz ilyen felelőtlen meg nem igaz, hogy nem tudtál bemenni stb.stb...
Azt elhiszem, én sem szeretnék mesterséges szülésindítást. Mekkora fájásokat mért a gép?
Nyomni nyom, de legtöbbször ha megyek. De ha választhatok, hogy ülök vagy állok, inkább az állást választom, mert ahogy leülök, ő egyből befeszít! Ma úgy is egy büntetés volt a délelőtt, mert tegnap hoztak még egy kis munkát, és gép előtt ültem kb 3 órát. igaz kisebb-nagyobb megszakításokkal!
Sétálni meg muszály a kutyával, de már csak igen rövideket.
Nálunk is lehet,csak ha nincs hely,akkor marad a régi rend..
Annyira nem tartják tiszteletben, hogy sok helyen ilyen baba-mama szobák sincsenek. Én is csak hallomásból tudom, hogy léteznek olyan kórházak, ahol együtt lehet non-stop baba-mama.
Irigylem Csirkét,nálunk mikor nem kezelik végre betegekként a terheseket?????
holnap szülni fogsz én azt mondom:))))
Én is azt mondtam hétvégén a családtagjaimnak, hogy kész üdülés lesz a kórházban töltött idő. Furcsa lesz, hogy se főzni se takarítani nem kell!
Képzeljétek el, nálunk a kórházban teljesen el van különítve a babás szoba azoktól akik nem akarnak babázni. Mert ugye lehet választani.
De van,tegnap nst-n is mértek fájásokat.Szívesen maradtam is volna,mert kihalt volt a szülészet,csak nem tágultam semmit,nem lett volna értelme.Azt meg nem szeretném,h mesterségesen indítsák be a folyamatot..
Fájásaid vannak? vagy jóslók?
Nem azt írtad a múltkor, hogy nagyon nyom a babád feje? Nekem ugyanez a nyomásérzés állás és jövés-menés közben a legkellemetlenebb...
bizony ez tényleg így van... pedig jogunk lenne... de csak lenne...
Na én éppen állni tudok a legjobban. Se feküdni se ülni nem jó!
Ez tényleg nem hiányzott most nektek..Én is még küzdök a céggel,plusz EEG-re kell mennümk Zsombival,mert megismétlik a múltkori vizsgálatot..Már furcsa lesz,h pár napig pihenhetek a kórházban..:))
Olvastam,h az anyukáknak joguk van ahhoz,h vele helyezzék el a kisbabát,kár,h ezt sok kórház nem tartja tiszteletben..
Ismerős érzés! Nekem NST alkalmával csak a bórdámat és a gyomromat rugrosta végig a kiscsaj! Meg is kérdezte a szülésznő, hogy valamim fáj?
Válasz: Igen a bórdám!
Nekem ülni a legkellemesebb.:-) Csak feküdni meg állni ne kelljen.. Mostanság már nem szúr a hátam egy pontban amikor a gépnél ülök. Erithrea, nincsenek jóslóid?
Én már nem ülök fekszem, teljesen kipurcantam agyilag is mára meg mindenhogyan. Szegény babám is érezte, hogy gáz van meg sem moccant, most meg hogy nyugodt vagyok a gyomrom helyén akar kijönni szegénykém:) betojok úgy fáj...
hát hallod nagyon szarul is lettem... aztán tök piti dolog miatt kellett bemennem, látta is rajtam a rendőr, hogy ez nem hiányzott nekem, szegény próbálta gyorsan írni a gépen a jegyzőkönyvet de bénázott:D a lényeg az volt, hogy kitúrtam és saját magamnak gépeltem le, hogy minél hamarabb végezzek:) hála istennek jó lett a vége, na de amire kiderült minden hát ezt nem kívánom senkinek!
Egyetértek!Csak kár,h nincs egy jó fotel a közelemben..,akkor sűrűbben tudnék itt ülni..
Igen! Már régen volt ilyen. Igaz mindenki egyre kevesebbet tud ülni!
:DDDDDDDDDD ihihihihi most nagyon röhögök:DDDDDDDDDD
Hú,ez nagyon gáz...:(( de az a lényeg,h nem lett komolyabb baj belőle..Ilyenkor már nem szabad semmi másra koncentrálni,csak magatokra..:))
Milyen bűnügy?
Csak nem agyonverted a szomszédasszonyodat? Na ez csak vicc volt!
Sziasztok!
De szépen összegyültünk! :-) Ma szülni nem szabad, csak itt beszélgetni :-)
Ne is mond! Engem a kisdrága vasárnap hajnalban nagyon megijesztett! 2 pecenként jöttek fájások, és kb fél percig tartottak. Már éppen azon voltam, hogy felkeltem apát, mikor abbamaradtak a fájások. Azóta semmi hála az égnek, és remélem még nem is akar mostanság kibujni a pocakból.
Igaz rengeteget feszül, keményedik a pocakom, és a szeméremcsontom olyan mintha ketté akarna tőrni!
húúúú hosszú leírni de megpróbálom... voltam reggel ekg-n ott nem is volt semmi leszámítva a parasztokat 2 órát szinte álltam... na mindegy a lényeg, hogy amire hazajöttem itt volt a postaládában egy értesítő a rendőrségtől egy levél de nem tudtam mi az mert ugye csak értesítő volt bedobva... hát megállt a szívem, hogy mi a fene jöhet nekem... aztán elkezdtem telefonálgatni, hogy mondják már meg mi van... közölte velem a csaj, hogy bűnügy és idézés, na mondom neeee én nem várok péntekig akkorra idéztek volna be, kértem a kapitányt és lebeszéltem vele, hogy ma odamegyek! na de amíg ezek kiderültek és odaértem és ott kiderült miért is hívnak be hát majdnem megszültem:DDDDD
Az ismerőseinknél nov. 1-jén bújt ki a baba..
Senki nem szülhet ma:) mindenki babájával megbeszéltem, hogy csak holnaptól szabad ma kifejezetten tilos:))))
További ajánlott fórumok: