2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Örülök,h jó híreket hallottál,s a szülésznő is szimpi volt..:))
Most már te is a finisben vagy,gyorsan elrepül az a 4 hét..
Sziasztok!
Ma voltunk a szülésznőnél. Nagyon aranyos és kedves. Megmutatott mindet és elmondott mindent a szüléssel és utána történő eseményekről! Jó hír az, hogy a babát egy darabig otthagyják nekünk a születése után. Majd elviszik rendberakni és felöltöztetni, és utána is visszahozzák a babát. Ennek nagyon örültem!
Megcsinálta az első NST-t is, ami jó lett. Következőnek szerdán megyünk hozzá reggel fél 8-ra és utána a dokival is tudunk találkozni a kórházba, és ott a nagygépen megnézi a babát, az áramlást és a méhlepény állapotát!
Megkérdeztük a tarifát is. Konkrét árat nem mondott, csak százalékot. Vagyis a doki tarifájának a 20-30 %-át szokta kapni! Remélem ezzel is segítek nektek!
Gratulálok Csirkének, az éppen nem kicsi Aurához.
Így el is hiszem hogy az utolsónapokban már igen nyügös volt,és neha a fájásai is elkezdődtek!
Sziasztok!
Gratulálok Csirkének a babához, nem semmi lehetett akkora babát szülni!:-) Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Sziasztok!:)Gratula a bébihez,sok boldogságot és egészséget kivánok nekik!:)
Kellemes hétvégét kismamik!
Pussz:Hana
Duncan és Erithrea biztos tudják kiről van szó!
Apropó Eri! Lassan rábírhatnád már te is Csengét, hogy kibújjon!
Bár mi kevéssé ismerteük itt Őt, de azért nagyon gratulálunk! Remélem, baba-mama jól vannak.
Mindig jó jó híreket hallani, különösen, hogy nemsokára rajtunk a sor:-)))
Látom, Duncant kivéve azért mindenki nyűgsködik kicsit a finishben.
Bevallom, én egészen idáig azt hittem naivan, hogy majd az utolsó időben ha abbahagyom a munkát, akkor jól rá tudok pihenni az első babás hetek sokat emlegetett fáradtságára.
Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy már szülés előtt olyan leszek, mint a mosogatórongy.
Mindenesetre itthon készülődni már sokkal jobb, mint dolgozóba járni:-)))
Akkor az még 2 hét..:)) Szuper,h ilyen jól végigvitted a pocaklakódat a kritikus időszakon..:)))
Na,lépek kajcsit csinálni,üzenj ám,ha van vmi változás,én is fogok!
Az nagyon tuti,h így állsz hozzá..:))
Néztél egyébként ilyen műtétet?És mondott vmi tájékoztató jellegű időpontot?
Áhhh nem fog kísértésbe esni, legalábbis remélem:)))
Ma elmondta a doki a műtét menetét is, de még mindig nem ijedtem meg:D mondtam is neki:DD ez normális???:) azt mondta nem, általában ilyenkor már hívogatják mindenféle kérdéssel:DDD de ő tudja, hogy jó kezekben leszek:D
Én is drukkolok,h nehogy nálatok is kísértésbe essen Regike..:))
Már nagyon kíváncsi vagyok,h milyen lesz a kislányunk,babáznék szívesen..
Rendben..:))))))))))))))))
Én is mondtam,h akkor inkább visszatartom..
Apa szerint április 1-jén fog születni..:))
Hát remélem,h nem..