2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
A szülésznő nekem sem mondott konkrét összeget, csak százalékot!
a doki tarifájának a 20 - 30 %-a. Tehát 16-24 ezer forint! Mi többre számítottunk, kb 30 körülire. a párom azt mondta, hogy az összeg attól fog függeni, hogyan viselkedik a szülés idején majd.
Egyél is, Regike nehogy éhezzen:-)Jó étvágyat!:-)
Mi a mai menű nálatok? :-)
Itt nem felszívódóval varrnak, sztem nincs is nekik.
Viszont azon el vagyok képedve, hogy síma szülés utáni 4. napon varratszedés és zavarnak haza. Könyörgöm, 3 nap alatt mit gyógyul be egy vágás? Semmit! És ebből még kirángatják a varratokat a 4. nap reggelén... Én ettől tartok, a gátmetszéstől, varrástól, meg varratszedéstől, nem magától a szüléstől.
Akkor lehet hogy a dokimmal is mákom van, mert az osztályvezető fődoki helyettese (adjunktus).
Így lehet tényleg megéri a pénzét (80 ezerte).
Tényleg neked a szülésznőd mondott összeget?
Nekem az volt a mákom akkor hogy felszívódóval vartak kívül belűl. Igy nem is éreztem semmit odalent.
most is felszívódóval fog varni a doki, ha kell. Csak azt nem tudom, hogy csomósan, vagy másmilyen öltéssel. Mert ha csomóssal, akkor szívás, mert azt fogom mérezni addig, míg ki nem szedik a csomókat!
Én rákérdeztem a szülésznőtől, hogy a babát mikor viszik el tőlünk.
És egy kicsit megnyugodtam,mert a születése után egyből odaadják, és egy darabig ott lehet majd velünk. Majd elviszik rendberakni, felöltöztetni, és az apuci mehet majd vele oda is. Majd a kétórás megfigyelés alatt egy darabig otthagyják velünk, és így legalább a születésénel hármasban lehetünk!
De lehet, ha nem fogadtam volna szülésznőt nem így történne a dolog!