2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
JAj,csajok pont arra gondoltam,hogy milyen jó is nektek már a finishben vagytok,kicsit irigykedem:)))))
egyébként most jobban izgulok hogy kibirjuk még legalább az áprilist egyben,mint korábban,meg mostanában annyira lassan telnek a napok:)
Akkor azt se etted meg? Úgy értem 3 órakor ettél ma először? Olyat nem szabadna csinálni... Enyje Dunci :-)
Ez abszolút jogos.Inkább a babára költsd azt a pénzt..
de képzeld, a reggelim is a kocsiban volt ...
Szia Hana! :-) Jól vagytok?
Csak nem most ettél reggeli óta? Ha igen, akkor ne csodálkozz, hogy Regikéd ki akarta rúgni a gyomrod a helyéből :-)
Bizony, én is leékszerezem magam, mert az a biztos ha itthn hagyom az értékeimet!
Pénzt is csak 1-2 ezret viszek apróba, hiszen úgysem tudok sehová menni a babától. A telefon meg lóg majd a nyakamba.
De képzeljétek el, két éve a rokonunknak a sportcipőjét lopták el a kórházban. Mivel császáros volt, ő nem lehetett a babával egyáltalán, így sima szobába került a kisebbségiekkel! így a kórházi papucsában jöhetett haza!
Ahogy olvaslak benneteket, azon gondolkodom, hogy itt miért tartják a markukat a szülészorvosok és a szülésznők szülés után? A hanyatt fekve szülésért? A kötelező beöntésért? A kötelező gátmetszésért? Azért, mert azonnal elviszik a babát az inkubátorba?
Azért, mert csak szoptatáskor láthatom? Ezek pont olyan dolgok, amiért az ember nem szokott hálálkodni....
Én is imádom,de csalános leszek tőle..:((
már éhes voltam, hogy lenyugodtam:D
Az jó..Én akkor leszek elégedett vele,ha nem piszkál minket..:))
Ne is mond! Azért nyomom most ezerrel az íztelen epret, mert akkor csak nézhetem. a védőnő azt mondta, napi egy -két szemet még lehet enni az nem okoz problémát. De mi az az 1-2 szem eper? Semmi!!!
Ne haggy magadnál semmilyen értéket,ami nem feltétlenül szükséges..
Eddig elég szimpatikus! És egyik ismerősőm is vele szült, és nagyon dicsérte!
Nálunk is sok a kisebbség!
De általában őket nem teszik be a babás szobába. De ha annyira gázos a helyzet, akkor van alapítványi szoba, ami egy ágyas. Legfeljebb fizetek érte!
Én vettem a hétvégén epret, mondván, úgysem ehetem ha szoptatok, gyönyörű volt a gyümölcs, de íze az semmi nem volt. Pont akkor lesz majd az igazi eper szezon, mire éppen megszülünk.
Igazából ő végzi majd a munka oroszlánrészét..Az a lényeg,h szimpatikus neked,s remélhetőleg nem kell majd ingáznia közted meg másik kismamák közt.
Kész gyomorrontás amit egyben kívánok!
Hát ez az, hogy milyen szobatársai lesznek az embernek. Itt elég sok cigány van sajnos, nem akarom bántani őket, de tudjuk, hogy egynémelyik milyen. Holnap be is akarok menni a szülészetre és megnézni, hogy a szobákban zárhatóak-e a szekrények...
További ajánlott fórumok: