2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
nekem mire az egyik kinövi, a másik belenő, aztán mire mindkettő kinövi, majd szeretnénk még :D
De majd időnként kifestünk...
Nálunk a mágneses rajztáblát összetörte. Ráállt és a maga kis 10-11 kg.-jával összeroppant anno...
Még nálunk is váratni fog magára a festés. Eddig még radíroztam, de ezek után... hát...
:)
berci nem firkál, csak kint. Mert nincs mivel. Van egy mágneses rajzolója, arr atud rajzolni, meg régebben ceruzával összefirkált mindent, de meguntam törölni. Majd most tavasszal lehet kap kintre krétát :) van egy kis járdánk , oda rajzolhat vele.
Ezzel a harapással az a baj nálunk, hogy ha én visszaharapok neki, akkor elkezd sírni (hiába nem harapok akkorát),de azért bizti érzi. És én én mondom neki, hogy anyunak ugyan úgy fáj, mint most neked, ha megharapsz, de két sírás után újra kezdi.
Ma egész nap kint voltunk az udvaron, meg piacra sétáltunk. Szerintem én jobban elfáradtam, mint a gyerek, de most alszik. :) Nyugi van!
Hát én is nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fogok bírni majd kettővel, de csak lesz valahogy...?!
Kedden megyünk 4D-re este. Már tökre várom! Remélem, minden rendben lesz?!!
Rajzolással hogy álltok? Mi szoktunk, de csak akkor működik a papírra rajzolás, ha ott vagyok mellette. "Szerencsére" feltaláltak olyan játékokat (fa játékról beszélek), amik fognak. Drága gyerekem sec-perc rájött, hogy azzal lehet a falra firkálni. Nem volt elég pár hete, hogy kilopta a szenes kosárból a szenet és azzal rajzolt a falra... Áh! Tegnap este a fa kockával játszotta el ugyan ezt fél pillanat alatt míg beraktam a mikróba a vacsit...
Van élet nálunk is:)
Lehet ez a hétvége más lesz :D
Berci megy mamához, vasárnap.
én legszívesebben visszahisztiznék.
néha nincs türelmem. és estére megfájdul a fejem. ráadásul most kezd féltékeny lenni, és így, amikor szoptatomm borit, teli torokból üvölt, sír.
biztos neki sem jó ez . mindig próbálom megdícsérni, ha valami jót tesz. sokat ölelgetem puszilgatom, mikor hagyja. nem akarom, hogy abból álljon a nap, hogy mondom, hogy ne neeee, nemnem, nemár, hagyd abba stb. de nem egyszerű.
Hiszti... az nem kifejezés
hisztéria, földhöz vágódás, anyprovokálás.
tudja, mi idegesít, és azt csinálja csakazért is. néha nem tudom mit csináljak, kinövi, de addig.
szerintem a szomszédok már mondják: ez mindég pöröl azzal a kisgyerekkel, hát nem tud tisztességesen beszélni vele!
Akkor most kicsit megnyugodtam...
Ha megharap, és te vissza, akkor nem hiszi azt, hogy játszol vele és ő újra rázendít?
Mert nálunk ez van :(
Csajok! Nálatok mennyire hisztisek, akaratosak a gyerkőcök? Mennyire van az, amit ők akarnak?
Balázsra, ha rászólok, mert valami olyat tett, akkor az adott tárgyat fogja és eldobja a földre. Ti ráhagyjátok, ha egyáltalán van ilyen felétek, vagy mit csináltok?
Ami kiakaszt még nála, hogy ha olyanja van, akkor harap és mar. Ha rászólok, hogy nem szabad, akkor elkezd simogatni, de a harapás még mindig tart nála. Miért, és honnan szedte ezt? Soha senkinél nem látott ilyet!
Lassan kezdődik a dac korszak..? Nem korai az még?
Nálunk is harc a pelus csere, de csak akkor, ha apa az ágyba fekszik és Balázs látja. (általában ez hétvégén van csak) Hétköznap, amikor ketten vagyunk, akkor odanyomok a kezébe egy krémes dobozt és azt nyitogatja ki-be. Azzal van el. A popsikrémet nem merem odaadni neki, mert szétkeni az arcán, szájába, lábán, ahova csak elér a keze:)
Mosogatást én se tudok mellette csinálni. Ő is akarja. Van neki is kisszéke, mint Bercinek. Ő is elér arról mindent. Most, mielőtt elaludt volna a pelenkázón lévő dobozból dobálta le az összes pelust a földre. Hisztivel aludt el most. Mióta megkapta az oltást, azóta éjszaka is forog jobbra-balra. Kész...
Néha már engem is lefáraszt nagyon! Főleg, ha nyűgös és nem találja a helyét sehol és sehogy.Jaj...
REKORD! Három új szóval bővült a szókincse: kaka, néni, és dédi :)
Nehéz szavak:)))
Ildi! Amúgy nálunk is ha felébred Bazsi, utána nekünk is kelni kell. Ritka az, ha lustizhatunk. Ő sincs el egyedül. Még aludni se alszik el nélkülem...
:)
aki tud sziesztázni. bori akkor ébred, mikor berci végre a délutáni pihijét tölti.
azért szerencs, h. reggel berci nem sír.
Lehet reklámmal el lehetne bercit is varázsolni egy zdeig.de nem megy a tv napközben .így marad a birkózás:)
Sziasztok!
Szabolcs mindig sírva ébred. Ő ha 1x megébredt, nem marad el az ágyában:(((( Így nekem is egyből kelnem kell:((( Pedig olyan jól esne, ha ébredés után legalább 5 percet még forgolódhatnék!
Szabolcs pelenkázása sem egy egyszerű feladat. De én mindig keresek reklámot ilyenkor, mert azalatt rendbe lehet tenni, sőt még ha indulás előtt vagyunk, fel is tudom öltöztetni:))))
Már ő is alszik, én is lassan eldölök egy kicsit sziesztázni.
rakjuk be őket a kiságyba és nyugodtan hoxázhatunk :DDD
Na jó, csak vicceltem. Berci rikongatva szökell a lakás egyik végéből a másikba, majd vissza, kétlem, h. örülne, ha máris ágybadugnám :S
eleinte ment, de már rájött a trükkre, eldobja :)
de már végeztünk is :D
Berci 8 kor fekszik, 7-8 között kel.
Most át kéne pelenkáznom, de nincs lelki erőm, mert ehhez kb fitnesszbajnoknak kell lenni. Hogy elkapjam, lefogjam,ne nyúljon bele, ne szökjön el kakás fenékkel, letisztítsam, sírás közepette, elszökik, amíg alárakom a pelust, megfogom, ordít, kifeszíti magát hídba, végre rajta a pelus, ( popsikrém, csak este, ha apa is itthon :)) , utána felöltöztetni :'(
Megyek , erőt veszek magamon, mert már mondja, h. kaka. Csak az a bajom, ha nem szereti, miért cirkuszol, heccből????