2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
Sziasztok! Hát ezen olyan jót nevettem! :)
Nagyon aranyos lehet Danus! Kis édi!
Hogy mennyi eszük van, hogy tudják, hogy egyes szavakat mikor, mire kell használni. Csúcs kisemberek!
Balázs ennyit még nem beszél, mint ő. De majd fog...
Böbe! Még nem tudjuk, hogy mi lesz a tesó. Pont ma voltunk 18 hetes uh.-n, de úgy feküdt a drága, hogy nehogy lássuk a lábaközét. :) Kis bestia már most :) De hála a jó égnek, minden rendben van vele. Nem mondott semmit a doki, hogy bármi eltérés is lenne a normálistól.
Most itt rugdossa a jobb oldalamat. - nemrég vacsiztam. Bizti leért hozzá a kaja :)
Nálunk csak a nálas puszi megy még:DDD
Hát azt hogy kapd be azt tőlem tanulta bevallom. Akkor szoktam mondani neki, amikor etetem, hogy finom, kapd be... Ő meg használja máskor is:DDD
miket tanul tőletek:D
itt reklámnézés folyik
meg ma pusziadós . borit is, meg engem is puszilgatott
Dana elég sok mindent mond, nem is tudom hirtelen felsorolni, de azért megpróbálkozom vele, de nem ígérem, hogy mineden eszembe jut!
Ezeket mondja: mama, papa, anyu, apa, szia, pápá, cica, nyau, vau, kutya, kuka, addide, köszi, iszi,
néha mondja a kutyánk nevét: Sefo, visz= vinni kell valamerre, ő megmutatja merre, de, nem.
Most ennyi jut eszembe, meg egyszer mondta nekem, hogy nagyon szeretlek, persze kissé sejpítve:) Igazából kb így hangzott: nadjon cejetjek.
Meg az orvos ért is hozzá, azért orvos nemigaz?!
Ma már annyira tavasz van, hogy vászoncipőt adtam Danusra, mikor lementünk. A csizmáját már nagyon utálja, úgyhogy bevetettem a mamitól kapott vászoncsukát:) Azt imádja, tetszik neki nagyon!
Nem minden gyerek egyforma! Majd elindul, ha itt az ideje! Az én kislányom már 10 hónaposan tudott pár lépést egyedül menni, én viszont anno csak másfél évesen kezdtem el járni! Próbálkozik ugye?
Most olvasom, hogy igen:) Akkor ne aggódj, majd egyszercsak beindul, és akkor sitty-sutty megtanul, aztán majd rohangászhatsz utána. Beszélni egyébként próbál már, mond szavakat?
Sziasztok!
Én még nem jártam ezen a fórumon, de lenne hozzátok egy kérdésem.
A kisfiam 2007 szeptember 20-án született, és nagyon aggaszt, hogy még nem megy. Vagyis most már, ha a kezét fogom, tesz néhány lépést. Mindenki azt mondja, hogy majd elindul..., de engem aggaszt.
Sziasztok!
Lassan mi is lemegyünk a boltba, meg sétálunk is egyet.
sziasztok:)
pocak, már aranyos a pocid :)
lehet tudni, h. kislány vagy kisfiú, vagy nem is akarjátok tudni ?
Berci rohangászik :)
hozta a cipőjét, ki kell mennünk az udvarra:)
én is próbáltam pénteken spenótot adni bercinek, de meg sem kóstolta.
:) hétvégén juhtúrós sztrapacska volt, a z ízlett neki
mmeg szószos csirke az is :)