2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
még iszom egy kvt is. Itt dőzsölök, amíg alusznak :D
berci is szokta néha fordítva olvasni a könyvet, de inkább az jellemző, hogy hasra fekszik a földön és úgy nézegeti. Már kiaolvassa az összes állatot :)
berci is sírva menekül, ha bekapcsolom, de azért ő is bekapcsolja...akkor már nem sír, régen nekem kellett kikapcsolni ilyenkor. most a legnagyobb rém a konyhai robotgép:)
nekem van mosogatógépem:P
kértem bori szülinapjára (mikor századjára kérdezte mindenki, h. nem lesz nehéz két picivel?) :)
Sziasztok! Nekem is most aludt el Bazsi pár perce. Most először esett úgy normálisan a hó nálunk, hogy látszata is van. Egész délelőtt kint kellett lennünk szinte, mert nem tudtam behozni őt a lakásba. Aztán fél 12-kor húzott befelé - gondoltam, hogy lassan ebédidő lesz :) Megkajáltunk és most alszik. Szerencsére! Néha engem is ki tud akasztani... Pedig igyekszem mindig lefoglalni őt, de nem sikerül mindig.
Nektek a gyerekek nem "olvassák" fejjel lefelé a mesekönyveket? Nekem mindig úgy kell megfordítanom Balázs kezébe, hogy normálisan nézegesse, ne fejjel lefelé.
Hú, halljátok, hogy elszaladt az idő! Márc.-ba már másfél évesek lesznek a lurkók...! Újabb szuri is jár ezzel. :(
én most tudnék, dehát alszanak:)
inkábbb söprök
:DDDDD Danus ma alig aludt, viszont amíg elmosogattam szépen elücsörgött az etetőszékben, és kopácsolt a fakanállal. Ez is valami! Legalább most nem áll már halomban a mosatlan edény.
Nálunk a porszívót el kell mindig rejteni, mert Dana is fél tőle, meg a kutya is:)
Vanda is elaludt...
a porszívó én szinte már ki sem húzom, folyamatosan porszívózok!!!
most alszik mindkettő
annyra idilli, ahogy itt ebédelek a szobában a gép előtt a rendetlenség közepén :)
Áááááá dehooooooooogy! :DDDDDDDDDD
Nekünk van egyébként egy nagy lécelből álló ládánk, egy pár éve vettük, fenyő, tök jól néz ki. Abban volt minden kacat ami épp nem kell. A telefonok dobozai, régi iratok, stb. Hát most már szinte üres, mert Danus egyik legjobb szórakozása, a bugyimmal a nyakában való rohangászáson kívül az, hogy kipakolja a ládát:)
ismerős...
épp gondolkodtam, hogy veszek vmi zárható ládát, és berci egxszerrre csak egy játékot szedhet ki, aztán visszazárom...
szerinted hisztizne, mikor becsukom? :DDD
:D
még, jó, hogy gyerekbarát a kutya :), de gondolom, ha megunja Danát odébb áll :)
Én bezártam szegény bercit a kalickájába, mert felmostam ( miután ragadt az egész ház, mert mindig figyeli hogy jön ki az itatóból a tea, és aztán szétkeni a földön :S). Adtam neki könyvet hagy művelődjön. Szereti, nincs kifogása most.
Megyek hajtogatni meg vasalni :)
Tényleg ti vasaljátok agyerekruhákat?
én nem nagyon, csak , ha a vasalódeszkán hajtogatok.
:DDD
Danus a bugyimmal a nyalában a motoron ülve nézi épp a reklámot, de előtte azon dolgozott, hogy valahogy átgázoljon a kutya hátán a motorjával...
jaja ki van halva... a túl aktívkodó gyerekek miatt is
berci itt poroszkál, az egyik lábán gyümólcskosarat húz, azt nem emeli, most nyávog a küszöbnél, hogy nehezen jut át. ujja a szájában, hümmög... róka lóg a másik kezében
eddig nagy éneklésben voltunk :)