Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2007 szeptemberi babák és anyukáik fórum

2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
849. pemete
2009. aug. 5. 09:38

Tényleg, most nézem én is!

Gratula a csajócához:)

Egyébként ki hogy van?

Tegnap vennünk kellett Danának egy szandált, mert amit nyár elején vettem olyan szuperl kinőtte mostanra, hogy lelógott róla a lába. Az 21-es volt, most 23-ast vettünk, és ez épphogy egy picikét nagy, a 22-es kicsi volt. 2 hónap alatt 2 számot nőtt a lába:p

2009. aug. 5. 07:47

Erika


Én is gratulálok a babádhoz és jó egészséget kivánok mindannyiotoknak.

2009. aug. 4. 21:10

Erika!


Gratulálok a kislányodhoz! Szép nagy baba lett! Sok boldogságot és egészséget kívánok mindnyájotoknak!

846. pemete
2009. júl. 31. 13:59

Én simán leírom c-vel azt jóvan:p

Olyan jól fúj a szél nálunk, végre nincs olyan dög meleg!

2009. júl. 31. 13:32

Sziasztok!


Detty! Üdv köztünk!


Erika! hogy vagytok? Hamarosan itt a bébi! Pontosan mikor is? Izgulsz már? Kíváncsi vagyok majd Balázs hogy viszonyul az új helyzethez?


Szabolccsal mi is csak márciusban voltunk utóljára védőnőnél méretckedni (ezzel a szóval minidg hadilábon állok, hogy kell helyesen leírni?), majd csak szeptemberben viszem, mielőtt a bölcsibe megyünk. Mindjárt itt van a következő szülinapjuk:) Milyen gyorsan megy az idő:(

844. pemete
2009. júl. 30. 20:48

Olyan aranyosak, mikor így tetszik nekik valami:)

Dana ma tisztára be volt pörögve, teljesen lefárasztott. Egész délután a játszótéren nyomultunk.

2009. júl. 30. 10:40

Sziasztok lányok.

Igen észrevettem hogy nagyon régen volt hozzászolás ebben a forumban.

Hát mi nagyon régen voltunk méreckedni de már szeptemberig nem is viszem szerintem.Tina szépen gyarapodik és ügyeskedik.Imádja a mondokákat és a játszoteret.Mindig menni akar.A lépcsözés Tinának is nagyon tetszik,persze neki az ugy nem jó ha fogom a kezét hiszen szerintem ő ugy gondolja hogy már nagylány:))

És pár hete megtanult ugrálni is ,páros lábbal.Na ez is egy darabog lekötötte mást sem csinált csak ugrált.Az alattunk lakó nem biztos hogy örült neki.

842. pemete
2009. júl. 29. 10:53
Tényleg Böbe, akkor összehozzuk majd március 15-re a műsort? Danának egyre jobban megy az Esik eső karikára:) De az Ó bújdosó székelyt is tudja már, úgyhogy más alkalomból is műsorozhatunk:D
841. pemete
2009. júl. 29. 10:51

Szió!

Talán egy új taggal jobban felpörgünk majd:)

Pár hete voltunk méreckedni, akkor volt Danus 88 centi, és 12,5 kiló. Képzeljétek, tegnap először teljesen egyedül ment le a lépcsőn végig a földszintig. Eddig mindig fogni kellett a kezét, mert szeleburdi volt, és le akart szaladni, de most olyan kis ügyi volt, egyenként szedte a lépcsőfokokat.

840. böbe83
2009. júl. 29. 09:08

Szia

persze:)

bár elég halódó a fórum :S

2009. júl. 29. 08:42

Sziasztok.

Én uj vagyok itt,szeretném megkérdezni hogy csatlakozhatok-e hozzátok.

Kislányomat 2007.szeptember.09.-én szültem.

838. pemete (válaszként erre: 837. - Pocak0515)
2009. jún. 25. 09:44

Hát én a méreteket nem tudom, mert már jó rég voltunk utoljára méreckedni:) Majd talán a jövőhéten eljutok oda is. Mi is kezdjük a bölcsit októberben, kiváncsi leszek mi lesz.

Amúgy Danus szerintem nagyon magas, van egy csomó nála fél, 1 évvel idősebb kisgyerek a játszón, akiknél magasabb! Már nem is igazán babás, inkább kislányos:) Plusz úgy mászik fel a csúszdára, mint a nagyok, pedig alig éri fel a létra legalsó fokát, meg végig tud menni a hídon, amelyiknek minden gerendája mozog, tudjátok melyik az! Az egyik kisfiú több mint 1 évvel idősebb nála és ő is még csak most tanulta meg.

Ráadásul sokkal szebben beszél Danus, mint jónéhány gyerek itt nálunk. Szóval van miért büszkének lennem a játszón:p Nálunk sok 4-5 éves még mindig sejpít, pösze, Dana meg általában amit mond, azt már tisztán mondja, kivéve ugye az r betűs dolgokat:)

837. Pocak0515 (válaszként erre: 834. - Naildi81)
2009. jún. 25. 07:08

Sziasztok! Jó rég jártunk erre valóban!

Köszi a kérdésedet Ildi, jól vagyunk és még egyben! Még a júliusunk van hátra - elméletileg.

Jelenleg keresztbe fekszik a kicsink, tehát még az is lehet, hogy császár lesz a vége, de még nem 100%. 2 hét múlva uh., addig vagy befordul, vagy nem?! Lehet, nem is bánnám, ha császár lenne?! Már mindennel kész vagyunk Brigi érkezésére: kisruhák, kiságy stb.minden a helyén szépen, tisztán. Kórházi pakk is összerakva:)

Balázs is jól van szerencsére. Már nagyon nagyfiú a szemünkben. Na de majd akkor lesz igazán nagy, ha a kicsi Brigi itt lesz köztünk. Nagyon várjuk már!

Ő is sokat dumál, de leginkább szavakat. Május közepe óta több szót tanult meg, mint valaha. Van 1-1 mondat, ami már megy neki, de inkább a szavakat használja.

Hú, nagyon eleven! Volt két hete, hogy sikeresen bezárt a fürdőszobába kulccsal. A szomszéd nyitotta ki az ajtót, mert neki nem ment. Vannak sztorik időnként, nem unatkozunk. :)

De most már egyre többet vagyunk anyukáméknál, mert nem nagyon megy az utána rohangálás nagy pocival. Van fent képem - ha érdekel, nézzétek meg!

Kanál/villa evészet: kanál jobban megy. A villával még próbálkozik.

Bili: ráül, de bele nem pisil, vagy kakil. Akkor szól, ha már teli a pelus. Még kicsit várok vele.


Húha: bölcsi? És készíted őt rá lelkileg, hogy hamarosan közösségbe kerül nap, mint nap?

Neked sikerül visszamenned melózni?


Dana mindig is ügyi volt, de hogy már a hinta palintát énekli...? :) Nem semmi!

Tegyetek fel képeket, hogy lássuk, hogy fejlődnek!


Méretekkel hogy álltok? (cm., súly, fogak száma stb.)

Írjatok! puszi nektek

sziasztok

2009. jún. 24. 20:45

Hali!


Szabolcs sem nagyon eszik kanállal. Mindig odarakom neki a kanalat, de ő inkább kézzel eszik. Még van két hónapja, hogy megtanuljon rendesen enni, mire megyünk a bölcsibe.

835. pemete
2009. jún. 23. 22:11

Szió:)

Dana is dumál egész nap. Most már próbál mondatokat összerakni, meg énekel. Tudja a hinta, palintát, meg ilyesmiket:) Ma tanulgatta a székely himnuszt is:D

A szobatisztaság nálunk sem halad valami hű de jól, de legalább már szól mikor jön a pisi, aztán nézi ahogy folyik le a lábán, és veti le a ruhát.

Nektek tud már kanállal enni a gyerek? Dana mégcsak villával eszik egyedül, a kanállal evés még nem megy neki, mert mindig kiönti a kanálból a cuccot:p

2009. jún. 23. 20:52

Sziasztok!


Rég jártam erre. Igazából nem sok minden történik velünk.

Szabolcs csak szavakat mond, de attól függetlenül egésznap beszél:) Örülök neki, hogy nem beszél még rendesen, mert olyan jó lesz majd mikor a kettő egyszerre dumál:)

Felvették Szabolcsot a bölcsibe, úgyhogy szeptemberben elkezdődnek a szürke, dolgos hétköznapok. Olyan gyorsan eltelt ez a két év! Valamennyire várom, hogy dolgozhassak, de azért jó itthon is.


Pocak, ti hogy vagytok? Hogy bírod így a vége fele a terhességet? Balázs nem lett anyásabb? Hogy álltok a szobatisztaságal? Mi sajna sehogy, és ahogy elnézem még egy darabig nem is lesz belőle semmi:( Annyira nem érdekli, az sem ha kisgatyában van, és bepisil. Vígan el van benne:(


Írjatok ha lesz időtök!

833. pemete
2009. jún. 2. 14:36
Persze, hogy normális, nem mindenki szereti a tejet! A párom sem issza meg. Az én kislányom egyébként még reggel-este mézes tejet iszik. Ő a gyümölcsökkel áll hadilábon, itthon nem is nagyon tudom beletukmálni, így csak hétvégente eszik anyáméknál, ott viszont úgy eszi, mintha máskor se lenne vele baja:DD
832. pemete
2009. jún. 2. 14:35
Basszus, írtam egy tök hosszú hsz-t és eltűnt:(
2009. jún. 2. 14:28
Csak azért kérdezem mert az én kislányom pl. a tejet nem issza meg egyáltalán. 1 éves koráig tápszerezett egyszer csak az sem kellett és azóta nem tudom rávenni sem a tejre sem a kakaóra. Így ő csak teázik és vizezik? Szerinted ez normális?
2009. jún. 2. 14:26
szia, örülök, hogy írtál de azért kiváncsi lennék hogy nálatok pl. mit eszik reggelire ebédre vacsira a gyerköc?
829. pemete
2009. jún. 2. 14:25
Az én kislányom egyébként szinte mindent megeszik, pár dolog kivétel, de azt általában az apjával együtt kollektven nem eszik. Ilyen pl a borsó, meg a krumplifőzelék. Epret még nem eszik, mert azt ugye nem ehet 2 éves koráig, amúgy a gyümölcsök nem valami nagy kedvencek, itthon pl úgy kell beleerőszakolni, anyuméknál meg két pofára tömi az almát, meg mindenfélét:)
828. pemete
2009. jún. 2. 14:24

Szia!

Az én kislányom is 2007 szeptemberi, szívesen bszélgetek veled, de van ár amúgy egy ilyen fórum, csak most kissé ki van halva:) Sőt van olyan is, hogy 2007 nyári/őszi/téli gyerkőceink mai menüje, de most az is alszik, mert mostanában mindenkinek a gyereke össze-vissza eszik mindent:)

2009. jún. 2. 14:21
Sziasztok, nekem van egy kislányom aki 2007. szeptemberi szívesen beszélgetnék hasonló korú gyerköcök anyukáival. Legfőképpen az étkezés érdekel hogy kinek mit eszik a hasonló koú gyermek?
826. böbe83
2009. máj. 24. 18:33

sziasztok

pocak örülök, hogy hallok rólatok. Remélem nem visel meg a meleg.

Berci már mindenfélét mond. Leginkább a madarak és a lepkék érdeklik most. Meg mesél könyvből :)

Berci is vagy meztelen fenékkel vagy egy alsógatyában van kint :) Kevés energiám van arra, hogy szoktassam a bilire... főleg, h. nem akar ráülni semmiképp sem.

825. Pocak0515 (válaszként erre: 824. - Pemete)
2009. máj. 23. 13:37

Egyem a szívét! Hát Ti akkor már nagyon ügyesek vagytok! Én még nem merem levenni Zsibiről a pelust, bár most, hogy már beköszöntött a kánikula, eszembe jutott, hogy legalább az udvaron legyen egy kisgatyóba, aztán itthon sec-perc kicserélem, ha gáz van. :)

Mondjuk jelenleg ott tartunk, hogy ha teli rakta a pelust, akkor szól, hogy kaka. De nem előtte! Tehát az ingert még nem igen érzi - szerintem, csak ha már becsúszott a kakszi, akkor jelez nekem.

824. pemete
2009. máj. 22. 18:14

Szia!

Mi jól vagyunk, Dana is nagyon sokmindent mond már, sőt mostanában pelus nélkül megyünk a játszóra! Igaz, hogy 3 váltás ruhát is kell még vinni, de nyár végére csak megszokja, hogy nem kell a pelus, és hogy pisiljen is mikor lehúzom róla a gatyót:)

2009. máj. 22. 17:59

Sziasztok!


Jó régen jártunk már ezen a fórumon.

Ki, hogy van? Kinek mekkora már a gyerkőce? Miket dumálnak már?

Mi jól vagyunk. Lassan eljön a mi időnk is, és négyesbe leszünk. :) Már nagyon várom!

Még 10 hét van hátra kb., ha addig egybe maradunk?! :)

A meleget és Balázs babakocsiztatását (főleg felpakolva) már nehezen bírom, de anyukám besegít elég sokat. Szerencsére!

Balázs is nagy kópé ám! Napról napra megtanul és kimond egy-egy új szót. Cukipofa!


Írjatok, ha erre jártok!


szia mindenkinek!

822. pemete
2009. ápr. 16. 14:14

Sziasztok!

De rég voltam erre!

Danus is mond már csomó mindent, az új kedvence a porszi = porszívó:D

821. böbe83
2009. ápr. 16. 11:20

Sziasztok

Erika, aranyos lehet Balázs, ahogy becézi a testvérét :)

Most Berci is már nagyágyban alszik, de , ha nem a hálózsák van rajta, akkor lemászik éjszaka. Tegnap egykor átköltözött az ágyunkba :S, aztán 3 körül raktam vissza :) De egyébként elalszik egyedül, mondja, hogy pápááá, mikor lefektetjük.

Már mond kétszavas mondatokat néha. Meg mindent utánoz. Hozott kisbárányt, mondta bálány, meg a nárciszra, h. sárga, meg amikor megérkeztünk autóval, hogy megé...

Szóval sokmindent tud... úgy fejlődnek, nem ? :)

2009. ápr. 16. 10:13
AZ UTOLSÓ KÉT ÜZIT NEM IDE AKARTAM, DE NEM BAJ, HA TUDTOK RÓLA TI IS! BOCSIKA!!
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook