Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 18 éves budapesti és környéki lányok fórum

18 éves budapesti és környéki lányok (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
2009. szept. 5. 09:02
a vidámparkos a kedvencem, de csak ilyen néven szólítva:D Miiiiiiindjárt névnapja, ha most tartja.:D
2009. szept. 5. 09:01

3nagyszájú egy rakáson!:P

mégsem ittam tegnap sört.:(Lusta voltam elmenni érte.:D majd talán ma, de már magam sem tudom.:D

Ma sütni fogok napközbe, mert holnap jönnek keresztanyámék, este meg beülünk vhova, csak ilyen lightos este..Tegnap este tesómmal voltunk meg a barátnőjével(ribanc:D) 2.szava után már felhúzott a nyávogással. Aztán megivott egy felest meg egy sört, és telejesen kész voltam...:D Aztán megjelent a pasi(akivel sztem még mindig tartja a kapcsolatot és csak átbassza tesómat). A pasi mikor meglátott minket csak úgy szaladt ki gyorsan a kocsiba, és száguldott el.:D Ennyit arról, hogy fasza gyerek.....

408. arpak
2009. szept. 4. 23:48

nekem a 7 óra a legjobb eset:D és nincs parti, mert szar az idő és szabadtéri cucc lett volna:(

írt ám smst a SZINes srác, úgyhogy elsmsezgettem vele így este:D suliból meg a vidámparkossal, akit nem merek nevén nevezni, de amúgy ádám, de maradjunk a vidámparkosnál vagy Á. vagy nemtudom:D

na és Fati valami helyes srác esetleg vagy valami a sulidból?:D

én is olyan vagyok, hogy sokat pofázok, de itt még nem:) de már szóltak rám mondjuk itt is:D

2009. szept. 4. 20:26
amugy Ella, nevezzük már nevén a "vidámparkos" pasit :D
2009. szept. 4. 20:26

álohá! na nekem még mindig nincs órarendem :D csak hétfőre ideiglenes, de bebasztak 7 órát :@ hát ez remek..na mindegy..ez már haladás :D oszt.főmet még nem is láttam :D talán jövőhéttől lesz :P

na hát ez van...naaaa Ella, akkor partytime van nálad :P jó neked..Brigi én is olyan vagyok h egész órán beszélek :D rám ma már rám szóltak :D na de sebaj...

405. arpak
2009. szept. 4. 15:18

tényleg milyen sulid van már, nekünk már évnyitón volt órarend:D és amúgy szerdán és csütörtökön 10 órám van:D mi is tanulunk aktívan, ma már feleltetés is volt, hihetetlen. Brigi, majd számolj be a sörélményedről:D

ma este megyek elvileg partizni hajógyárira. holnap barátomnál alszom, de.... szóval na, mindegy.

ééés ma van a vidámparkos szülinapja^^ ti még mit terveztek?

2009. szept. 4. 14:02
jó suli...mi már tanulunk is.:D nekem nem volt ma se semmi meg tegnap sem.még nem szidnak a tanárok, pedig folyton beszélek.:D éééééés ma megiszom a söröm!;):D
2009. szept. 3. 20:49

köszi Ella, neked is:P

jó érzés 16-nak lenni :D

hááát, elég jó napom volt :D szakadtunk ma is mint állat :D:D:D szóval ilyenek...

órarendem még mindig nincs "-.- ez a legjobb az egészben :P nektek milyen volt a napotok? hétvégén csináltok vmit?

402. arpak
2009. szept. 3. 20:29

boldog szülinapot, Fatiii! milyen érzés?:D

milyen napotok volt?

2009. szept. 3. 16:25
juuuujj köszönöm Brigii :)
2009. szept. 3. 16:11
Nagyon Boldog szülinapot Fati!!!:)
399. arpak
2009. szept. 2. 21:46

jó híre van ennek a jelkynek úgy látom:D igazából mindenki kurva itt, úgyhogy úgysem ismerném fel az ismerősöd:)

lehet, hogy nekem is le kéne feküdnöm, de éjfél előtt nem megy. hulla vagyok, utálom az iskolát.

2009. szept. 2. 20:15

jaajj gondoltam h a Jelkybe jársz Ella... jár oda 2 ismerősöm..na hát nem mondok róluk véleményt...oda illenek hát na :P lehet h pont oszt.társad az egyik :D ááá nem hiszem..nem tom hanyadikos az a csaj..de kurva..meg úgy is öltözik..úri ő is..csak azért ismerem..másik meg volt oszt.társam...

ja Emil :D:D gondolhatod hogy kiröhögtem..már első nap :D:D szegééény lime...

mert nem szeretenm ha itthon van..nem mintha sok vizet zavarna mert reggel elmegy este hazajön és én csak este látom..na de akkor is..menjen csak...kell egy kis hawaii nekem is :P

na jó éjt ma már nem hiszem h leszek..majd hnap ha hazaértem suliból... :)

397. arpak
2009. szept. 2. 19:58

na mostmár kimegyek németországba, csakhogy megkóstoljam a narancsos beckset:D

Fati, az életbe nem jutott volna eszembe, hogy Emil = Lime:D:DD

amúgy én örülök ennek az időnek, így a sulit is könnyebb kibírni. visszasírod te majd még ezeket az időket, amikor pár hónap múlva befagy a seggünk:D

a jelkybe járok, nem tudom mennyire ismered. a kurvák iskolájaként ismertes:D rákóczi téren.

nekem ma 8 órám volt és a napszemüvegemet is eltörtem. :/ úgyhogy voltam westendben vettem újat meg találkoztam barátnőmmel. és mi is kaptunk házit, és nem csak matekból, hanem magyarból és töriből is. fántásztikus:D

és amúgy Fati miért örülsz ennyire, hogy elutazik apád?:D

2009. szept. 2. 17:29

nekem holnap 6 :P

jaja reggel hideg volt :/

igen, még tart...na de majd ha vége lesz (H) akkor, pia, vizipipa, haverok, buli, ilyesmi :) mert apám nem lesz itthon még akkor..1 hónapra utazik(H) ahhhjjj holnaaaaaaaaaaap(*) :D

amugy most szarul vagyok ám :S fáj a fejem, szédülök, éhes vagyok, szomjas, fáradt, álmos, ráadásul suli is kezdőtött, még a könyveket is be kell csomagolnom..de most kb ez tart életbe h hnap megy apám :D

2009. szept. 2. 15:29

sziaaasztok!

Én reggel fagytam meg, de ilyenkor meg olyan meleg van.:S

Nekem már matek házim is van:O:D

Tényleg Fati, nálatok még mindig tart a ramadan?

mennyi időre utazik apukád? majd fog még hiányozni:P

Holnap 7órám van aaaaaajjj:(:D

2009. szept. 2. 15:00

naa sziasztok!! vicces volt a mai nap is...megismertük a tanárok egy részét..a töri tanárom Emilnek hívják :D de nagy arc..és amikor bemutatkozott, mondta h Emil, úgy elkezdtem röhögni, na de csak azért mert gondolkodtam és visszafelé Lime..:D:D:D nagyot szakadtunk ma is..alakul..csak ne lett volna ilyen meleg meg ilyesmi :S suliba járni nem jo ilyen nagy melegbe...

és áááá holnap végre utazik apám..ajj de miota vártam én már ezt :D

na Ella, majd meglátod h jó lesz...amugy mi a suli neve?

Brigi, nem vészes az órarended...én még mindig nem tudom az enyém..csak a holnapit.. :P

2009. szept. 1. 20:33

jaja a gösser citromos finom:) Magyarországon nincs ízesített becks úgy tudom, de pl. Németországba mindenféle van. Hát nekem most ilyet hoztak ajándékba.:D

hát én meg sajnállak:/. végülis mindent ki lehet bírni, ha jó a társaság. Hátha kellemesen fogsz csalódni pár emberbe.:)

392. arpak
2009. szept. 1. 19:47

én is remélem, hogy jó lesz:)

aj de irigyelleeeeeek. nekem hétfőn egésznapos gyakorlat van például gyártási technológia címen:D

és narancsos becks? még az életben nem hallottam róla. ilyen tényleg létezik?:D én nem szeretem a sört amúgy, de pl. ezek a citromosak (radler, citromos gösser) ízlenek:D

2009. szept. 1. 17:34

nah, hát remélem azért jól fogod magad érezni az új sulidban.:)

ééén ma nem csinálok semmit, nincs kedvem semmihez.:D egyébként nekem egész jó, mert csak csütörtökön van 7 órám, többi napokon 6, pénteken meg 5.:P pénteken megkapom végre a narancsos beck's-em, már várom, lehet suliba meg is iszom.:D (nem vagyok amúgy oda a sörért, de erre várok már mióta:D)

390. arpak
2009. szept. 1. 15:56

sziasztook

én reggel még suli előtt találkoztam egy ismerősömmel és kitaláltuk, hogy pezsgőzzünk, úgyhogy pezsgőztünk:D

az osztályom nagyon kicsi, 16-an vagyunk, az egész 3 klikkből áll: a legnagyobb, ahol vannak jóarcok meg kicsit nyomingerek, van három igénytelen fehér cigány (arany pulcsi, igényes smink, stb...:D), meg kettő pletykás kurva. egy cigány is van, ja meg egy darab fiú, az is 20 éves:D na én a fiú meg a normális lányok között ülök. eddig egész elviselhető, de persze még ezt a 16 fős osztályt is csoportbontják és persze hova kerülök? a pletykás kurvák-igénytelen fehér cigányok-cigányhoz. naná:D és ráadásul holnap ilyen csoportbontós órával kezdek és 8 órám lesz. egyébként az iskola tele van ilyen igénytelen fehér cigányokkal, hagyományos cigányokkal, meg telepirszingezett fejű jajdekemény lányokkal:D

az osztályfőnököm meg szerb és nem tud rendesen magyarul, ezért minden második szót angolul magyaráz, meg azt mondja, hogy "jaj hogy kell ezt mondani" és akkor mindenki elkezd találgatni, hogy vajon mit akar mondani:D

összeségében eddig nem voltak gondjaim, beszélgettem több emberrel, viszont a csoportbontós dolog miatt aggódom. nagyon nem szimpatikusak a csoporttársaim.ráadásul az egyik csaj az igénytelen fehér cigányok közül nagyon vicces, legaláb százötvenezer kiló, de azért kirakja mindenét, igénytelen a haja, nem tud sminkelni, de hangsúlyoz mindent..:D tulajdonképpen vicces, hogy ez az igénytelen stílustalanság minden második emberre igaz ebben a suliban, pedig ez elvileg valami divatiskola féle.

na bocsi, kicsit hosszúra sikeredett:) mit csináltok még maaa?

2009. szept. 1. 15:43

jajj nekem is jó volt az első nap, de elég is volt. szüneteeeeeeet megiiiiint!! Az még oké, hogy suliba járjak, elvégre időtöltésnek nem rossz, de hogy tanuljak is???!!:D annyi xar tanárt kaptunk h az hihetetlen. De mind közül az ofi a legdurvább nagyon követel..

igen Ella, milyen volt az első nap? A suli? Vannak jó arcok?:P

2009. szept. 1. 13:50

na sziazstok!!

meg volt az évnyitó, nagyon vicces volt...2 bnőmmel stílusosan beértünk késve..midnenki bent volt..ráadásul oszt.főnk már ma hiányzott ugyh helyettesítő tanár volt..beértünk egyből elkezdtünk röhögni..midnenki lesett kb hogy "úristen ők hiányoztak" :D:D:D sőőt van 5 új oszt.társunk, 3 ott volt, megláttam őket, na mondom ezek kik :D:D de szakadtunk már első nap..de amugy csak könyveket kaptuk meg..meg ellenőrzőt...órarend meg sehol semmi, hnap menjünmnk be 8ra aztán ennyit tudunk :D:D szal vicces nap volt...

köszi Ella előre is :D

na és milyen az új suli?

2009. szept. 1. 13:50

na sziazstok!!

meg volt az évnyitó, nagyon vicces volt...2 bnőmmel stílusosan beértünk késve..midnenki bent volt..ráadásul oszt.főnk már ma hiányzott ugyh helyettesítő tanár volt..beértünk egyből elkezdtünk röhögni..midnenki lesett kb hogy "úristen ők hiányoztak" :D:D:D sőőt van 5 új oszt.társunk, 3 ott volt, megláttam őket, na mondom ezek kik :D:D de szakadtunk már első nap..de amugy csak könyveket kaptuk meg..meg ellenőrzőt...órarend meg sehol semmi, hnap menjünmnk be 8ra aztán ennyit tudunk :D:D szal vicces nap volt...

köszi Ella előre is :D

na és milyen az új suli?

386. arpak
2009. aug. 31. 20:57

nekem még arról sincs fogalmam, hogy hány órám lesz meg ilyenek:D

Fati, boldog szülinapot előre is, ha esetleg elfelejteném:)

elég viccesek ezek a nevek, mondjuk az én nevem nem átlagos, de legalább nem vicces (szerintem).

a vidámparkos kicsit mintha féltékeny lett volna, meg poénból oltogatta a srácot:D aztán megállapította, hogy vetélytársa akadt.

ééén meg tényleg kezdek izgulni a holnap miatt:D de amúgy én is szeretek pofázni évnyitó alatt, de idén még szerintem nem lesz kivel:)

2009. aug. 31. 18:57

Ella! hogy reagált a vidámparkos?:P

Fati! még jó hogy nekem átlagosnak mondható nevem van, hálát adok az égnek hogy ez a nevem, pedig nem vagyok oda érte.:D

Amúgy meg volt az évnyitó, jó volt látni a sok idiótát:D a felét imádom, a másik felén meg csak röhögünk, annyira nyomik, meg kockák.:D

megvolt az első lebaszásom is, amiért beszéltem, mi közbe az ofi beszélt. Nem bírom befogni a számat, na.:P:D

2009. aug. 31. 18:01

:D

jaja pénzkidobás :/ én asszem hnap kapom meg, meg évnyitó, meg 3 oszt.fő óra, meg még ki tudja mi a faszom... :S

ja amugy csütörtökön leszek 16 :D

na Ella, falod a pasikat:)

amugy tegnap néztem vicces neveket a neten, de a végén nem láttam a könnyektől annyira röhögtem :D:D:D nézzétek meg ti is ezeket: [link]

nagyon LoL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

na éljétek túl a holnapot :S majd csütörtök körül leszek sztem..

383. arpak
2009. aug. 31. 17:32

hajaj sziasztok. megint jól lemaradtam:D

amúgy én sem tudom mikor kapok könyveket meg ilyesmi, erről engem senki nem informált:D de amúgy én is olyan pénz kidobásnak érzem ezt az egész tankönyv dolgot.

Fati, mi ez a férjes dolog? tényleg a férjed lesz?:D vagyfaszvagyok:D amúgy remélem meggyógyul, nem olyan vészes amúgy a h1n1, csak a média fújja így fel. egy sima sétába is belehalhatsz. na de tényleg, legyen jó kedves és nagy adag erőt neki:)

és én is 5 évfolyamosba járok, most 4-be megyek. szóval még nekem a legjobb úgy érzem:D de fogalmam sincs még hol tanuljak tovább. saját bizniszbe akarok fogni, tehát a kapcsolatépítésre kéne építenem leginkább:) ti?

amúgy SZIN érdekes volt. képzeljétek megismertem egy srácot, akiről kiderült, hogy ugyanúgy hívják, mint a vidámparkost és ő is pesti:DD úgy volt, hogy hazahoz majd kocsival, de végülis miután szétázva-szétfagyva végigcsöveztük az estét én inkább eljöttem az első vonattal. de végülis elkezdtünk smsezni és elkérte az msnem, szóval már beszéltem is vele:D vicces helyzet.

tegnap pedig barátom szülinapját ünnepeltük, jó volt:) ma pedig elutazott. beszéltem a vidámparkossal is, elmondtam neki a szines srácot, cukin reagált:D

és wááá holnap suli, senkit nem ismerek és nem tudom hova kell menni, jajdejólesz:D

2009. aug. 31. 15:18

mikor is van a szülinapod?:$

nekem 5-től évnyitó, már voltam a könyvekért is, fodrásznál is.. egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon sajnálom könyvekre a pénzt.:D pénzkidobásnak találom..:D hát, na mindegy, jó lesz majd szalonnát sütni:P, vagy eladom, nagy hasznát nem fogom venni...:D

2009. aug. 31. 12:43

naaa sziasztok :)

csütörtöktől sokat leszek netközelbe mivel tesóm nekem adta a gépét szülinapomra :P

ahh hnap suli...

na de mindegy, túléljük...

felétek mi a helyzet?

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook