100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Néha, olyan kellemetlen!:(( Főleg amikor idegen is vannak! És ahogy elkezdenek vinnyogni!:))
Na, ilyenkor szoktam, mondani, 107 kiló vagyok, mit vagytok úgy oda! Na, azt a döbbenetet. Kandi kamera kéne ilyenkor!!:)) Olyan jókat röhögök rajtuk.
néha idegesítő? :DD
főleg, ha az ember fáradt, egyébként is sok baja van, a munkahelyén is felidegesítették, stb. 1234.-re újra elmondani egy újonnan rádcsodálkozónak, hogy hogy is csináltad... mintha ismerős lenne a dolog :) Türelem kell...annak aki kérdi, annak új a dolog, és ha ő is fogyni akar, akkor még fontos is.. szóval türelem :)
Nagyjából végig olvastam amit a lány írt. Szerintem nagyon el van varázsolva. Erre én vagyok az élőpélda. Egyszer már írtam a történetet, szóval 169 cm vagyok. És amikor 73 kiló voltam az orvosnál megkérdezte a nővér hány kiló vagyok. Mondom 73. Aszondja 53? Mondom nem. 73. Viccelek. Mondom nem. Erre közli, hogy nem látszik. Persze hogy nem. Egyrész mert mindenhová hízom. Másrész olyan erős az izomzatom hogy csuda. Ha lefogynék 53 kilóra ahogy az az okos lányzó mondja, szerintem úgy néznék ki mint a halál madara. Most a célom 68 körül van. De mindegy szerintem nem kéne azzal a lánnyal senkinek foglalkoznia aztán szépen lassan lekopna.
Van egy jó kis idézetem:
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
sok uborka kell az egész testet beboritani!
1 flakon tejszínhab sokáig elég.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?