100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
De hát ha 5 nap alatt lement neki 15 kiló, akkor már fogyott.
Én azt hittem most 9-én kezdik el az igazi diétát/mozgást.
ezek már most fogynak???
az hittem, hogy majd mától indul a fogyás
Én fenn leszek, mert az uram ma délutánra ment, és már hajnalban mondta, ugye megvársz???
Én azért kiváncsi leszek rá. Legalábbis belenézek egy kicsit olvasás közben, ha nem tetszik úgyis könyörtelenül kikapcsolom a tv-t. az az igazság nem nagyon szeretek tévézni.
A másik olyan sok negatív előhangja van ennek a műsornak, hogy nem sok kedvem van hozzá....
Rendszeresen szoktam olvasni az ehez tartozó topikot, de nagyon lehangoló.
Tegnap nem voltam éhes és megmaradt az ebédem. Ugyhogy nekem zöldség leves reszelt sajttal. A fiúknak otthon vacsira rizs lesz, rántott sajttal és csibe fasírttal.
Holnapra valószínű, hogy krumpli főzeléket csinálok tükörtojással! Csak még azt nem tudom paradicsomos vagy sima verzíót!:))
szia Icus,..örülök neki, hogy jobban vagy:)
mi lesz az ebéded?... én még gondolkodom rajta:-
Eszemben sincs!Te!:))))
A mozgás jó,mindenkinek csinálnia kellene!
Csak te vagy fanatikus!:DDDD
Hiányoztál ,merre jártál?
Ne is mondd,tudom!:))
Szerintem sem gaz.
De inkabb ne azzal foglakozz, h mikor szukul ossze a gyomrod es mennyit fogysz. Allits ossze egy etrendet vagy, hogy milyen dietat akarsz kovetni. Es kezdj el aszerint kajalni. Ha este ehes vagy ,egyel. Nehogy emiatt ne erezd jol magad. Merlegre megcsak kethetente allj. Es igyal jo sokat. 2-3 liter szensavmentes vizet vagy teat cukor nelkul. Probald ki, hogy ha ehes vagy, akkor igyal 2-3 poharral. Utanna 15 perccel, ha meg mindig ehes vagy, egyel. Akkor mar sokkal kevesebbet fogsz enni. Es ne gorcsolj mindig azon, h nem ehetsz. A dieta nem a koplalasrol szol!
♥♥ ♣♣ Sziasztok ♥♥ ♣♣
Szerintetek ha megettem egy fél doboz paradicsomos olajos halat este 7-kor, az nagyon gáz? Annyira igyekszem de nagyon nagyon éhes vagyok,szerintem nekem elég sok idő lesz amíg összeszűkül a gyomrom.
Biztos lett volna.
De ahhoz sokkal jobban kellene tudnom angolul. Aztan a magyar diplomamat kellene itt valahogyan amerikaira atkonvertalni, h el lehessen fogadni. Az meg ido, penz es rengeteg utannajaras. Es kulonben is olyan munkat akartunk, ami nincs hivatalosan bejelentve. Vagyis feketemunkas lettem.:)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?