100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Az élet mindig nehéz,kivéve mikor nem:))
Egy kis csoki nem árthat!
Nem várok csodát, csak jó 1 kis mozgás.
Aki edz, az tudja, hogy nem csak bicepszre kell edzeni, mert a pálcikaláb nem tartja meg a súlyt.
Tehát - mindenre. Simán edzek 2 órát, és van, hogy utána még lemegyek úszni.
És nem szedek semmi féle sz.t, és nem is szurkálom magam.
A csoki evés, -most nagy szükségem van rá, mert összejöttek a dolgok.
A gyógyszertől nem fél,meg a cukorbetegség mellékhatásaitól?
Nekem ebben is könnyebb helyzetem volt.Ott volt előtte az apja példája,aki x évig cukros volt.Féllábbal ,szinte vakon,regiment gyógyszert szedve halt meg,mert egy idő után minden szerve felmondta a szolgálatot.
Mondom,én amikor nem ohajtott behódolni a szigorúságomnak elég volt annyit mondanom,
Jó lesz nekem özvegyen is,megöröklöm a nagy vagyont és élek mint hal a vízben!Szép dolog az 9özvegység!:)))))
Jó,én könnyebb helyzetben voltam,mert a férjem imádja a húst,sokkal jobban mint a többi kaját,így persze ,hogy könnyű:)))
De azért azt ő is érezte,hogy hiányzott mellé némi köret...
Szerintem akkor az egyiket váltsátok ki,erre a kapor teára.Persze azért beszéljetek a dokival először,hogy hogyan kellene csinálni.
Mi belevágtunk az öngyógyításba,de másnak nem merném ezt ajánlani,főleg amiket írtál hogy miket eszik.:)
Ja,azt elfelejtettem mondani,hogy ő nagyon kevés ch-t evett,inkább sülteket salátával.De a kenyérféleségeket sokszor napokig nem ette meg.
Rizst evett salival,párolt zöldségeket,salátával,meg ilyeneket.Én is ezt ettem.Most is áttérek majd újra erre.
Nem egyáltalában nem szed.
Az úgy volt ha jól emlékszem,hogy elég sűrün méregette a cukrát ,mert sokszor nem volt jól és mindig inkább alacsony lett neki egy idő után.Megbeszéltük,hogy csökkentjük az adagot és csak reggel este vett be.Aztán már az is sok volt,így iratott fel gyengébbet....aztán már az sem kellett napokat kihagyott a szedésbe,aztán végül arra jutottunk mi lenne ha,egyáltalán nem szedné,majd csak ha gáz van.
Nem is tudom szerintem már több mint egy éve nem szed gyógyszert.Nem is kell neki,bár most ő is hízott egy cseppet:)
Nem ,a mamaféle mérlegen szoktam lenni lánykoromban 47-48,szóval az a mérleg a jó.
A nyári fotóim is bebizonyították ,hogy valami nem stimmel:))))
Szia Myly!!
Rég találkoztunk! A ruháid mit mondanak? Lehet, hogy a mai mérlege nem jó. Szerintem, ne, kell neked már fogyni!:)) De, persze te érzed. 53 kiló? 5.-es koromban voltam 52 kiló, a tanárnéni 50kg:((
Sziasztok!
Szia Icus.Megmértem magam a mamáéknál,58 -at mutatott a mérleg!:((((Itthol 53-mat!!Szóval úgy tűnik ,rossz az itthoni mérlegem.Még 10 kilót kellene fogynom nem csak 5-öt,ez katasztrófa!!:(
Szia "sorstárs"!
A férjemen és a gyermekeimen kívűl én nem igazán ismerek férfit aki így áll a csokihoz!:))
Én is azt szoktam mondani, mint az alkoholisták: csokista vagyok x napja tiszta!:)) Most sajna csak pár óráról van szó, mert ugye a hétvége az nagyon nagy rizikófaktor...
Akkor viszont ne várj el szép eredményt:)) a csok szar szemét kaja!!
Mire szoktál edzeni? és mennyire veszed komolyan??
Köszi vazze!
Szoktam edzeni, de én nem szedek semmi sz.rt.
Az viszont megnyugtat, hogy nálad nem jön be a testem. :-)
A csoki nálam létfontosságú dolog, ez olyan, mint a drog.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?