100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
KEDVES HOXA!
Nagyon szépen kérlek, töröld ki ezt az idegbeteg, komplexusokkal teli nőt, a 100 kilós fórumokról. Egyszerűen hányinger amit az a (nő ) művel:((
Muffin!
Nekem úgy tűnik ,hogy ez már a vicc kategória.Szerintem vedd te is ilyenre a figurát és nehogy felhúzd rajta magad,mert nem komoly.
folyt köv...
figyuzzatok:- most ismét 2 új üzenetet írt, nem értem, hiszz az előzöre sem választam...
nézzetek be a 100 kg feletti fórumba:)))
szóval ő eldöntötte, hogy a kis zagyva leveleit nekem cimezi az én postaládámba:)
hurrá:DDDD
Kitôl: tangaNyika, 2007-10-08 10:59
Téma:
--------------------------------------------------------------------------------
Üzenet: Szerencsére intellektuálisan nem vagyunk egy súlycsoportban, hála a genetikának:))
Azt, hogy mit hová írok,hadd döntsem már én el:))
jó van rá beszéltél;)
a következőben küldöm:D
Szia Solider!
Te, állandóan edzzel. Hol futsz, hol baicajozol, hol súlyzózol... Ez a jó, én pedig csak nyavajgok, ez a nem jó. Egyszerűen nem tudom rászánni magam. Most is olyan fáradt vagyok, legszívesebben csak aludnék...
szerintem az uszodákban nem egymást nézegetik az emberek, mindenki el van foglalva a saját nyomorával, az úszással, uszodába nem egymást nézegetni járnak az emberek, hanem úszni, ellentétben a nyári strandokkal, vagy vizparti helyekkel.
én a helyedbe letojnék mindenkit és elmennék úszni, majd meglátod senki nem téged nézeget majd. Aki meg igen, az hagy nézzen, és akkor mi van ? :)
Szia Doryka!! Mi a helyzet!
Én nagyon fáradt vagyok. legszívesebben haza mennék. Sokára lesz még 3 óra!:((
Sajnos a kisebbik fiam péntek éjjel a nagyobbik fiampedig tegnap éjjel küzdött meg egy jó kis virussal, rám meg "csak " a takarítás hárult!:((
Most annyira tudnék aludni, fáj a fejem is nyügi vagyok...
lúgos és savas ételekről.........
FITNET.HU
HOXA
Tudásbázis - Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?