100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Cipe a csoki állitolag boldogit!!!
Nem tudom ez mennyire igaz?
már tettem róla, hogy jöjjön vissza valami.
Megettem vagy 1/2kiló csokit!
itt vagytok egy páran, akik segítenek nekem.
csak így tudtam eddig is talpon maradni.
Az ex agyát valószínű megtámadta az agyrágóbogár.
Ma is hozta a formáját.
Pfúú.sajnálom ami apukáddal történt....
Ez tényleg sok egyszerre!!!! De fel a fejjel!!!
Az asszonnyal meg mi történt? Szép kis családod van ahogy a képeket nézegetem.
A feleségem megcsalt,
Az Apukám meghalt,
A hétvégi házamba betörtek.
=re ennyi
Na, a böjtök, azok nekem nem mennek!:)) A testkontrollt 1991-ben próbáltam, amikor terhes lettem a nagyfiammal. Anyukám ajánlotta, arra jó volt, hogy naponta el tudtam menni WC-re A heti 1-2 alkalom helyet!:))
Sokáig, ha délelőtt nem csak gyümit ettem, hanem mást is csak szenvedtem...
Látod,ezért mondom ,hogy mindenki más.
Bár az elején ,még a nagy súlynál igyekeztem testkontrollosan enni,folyamatosan....és nagy híve vagyok a párnapos böjtöknek is:)
Na, ettől, amit te csináltál én klasszul felhízlaltam magam. Ugyanígy étkeztem, bár néhány gyümi volt délelőtt, tehát nem ettem tele magam. Bár volt hogy 1 kiló mandarint megettem együltőhelyemben...
Na, mindegy én éveken keresztűl ezt csináltam és sajna híztam.:((
Ez mindenkinél más szerintem.Én pl majdnem minden nap csak 5-6 körül vacsoráztam,napközben gyümölcs hegyek,vagy amennyi jól esett.Igazán evvel fogytam le azt a 20 kilót.
Amikor már napközben éhes voltam,akkor egész nap evős napom volt.Nekem a reggeli,meg ebéd,nem vált be.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?