100 kiló felett vagyok, de újra jól fogok kinézni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én jelenleg 96 kg vok, 173 cm, 30 kg-t szeretnék leadni.
jelenleg 98.3 kg vagyok :( és szeretnék 85 kg-val férjhez menni :) addig 102 napom van hátra :)
Hát igen... jó lenne nem fehér bálnának lenni :)
Bár mondjuk viszonylag szerencsés testalkatú vagyok,mert derekam mellem van és ehhez társul nagy fenék és vastag láb :)
Köszi szépen, neked is sok sikert!
Te mozogsz valamit? A Level diéta után mit tervezel? Én anno elég nehezen bírtam, sokszor voltam éhes és szédültem is, alatta mozogni nem bírtam egyáltalán :( viszont nekem is lement vele hat kiló, én azt hiszem csak kétszer csináltam meg az öt napot, de ez már vagy 6 éve volt :) nem igazán emlékszem :)
Sziasztok én is szívesen csatlakoznék!
Nekünk esküvőnk lesz augusztus közepén, ez a motivációm :) sajnos én pár éve állandóan jojózok, nyárra lefogyok 10-13 kg-t, télen visszaszedem :( Tudom, hogy én vagyok a buta, főleg, hogy egyre többet szedek vissza...
Először négy éve 90 naposoztam, aztán , ja nem előtte LEVEL diétáztam is, aztán az utóbbi időben a szénhidrát kerülése és kalória számolás amit választottam. Tavaly is, idén is. Mindig mozogtam is, csak aztán ősszel mind az odafigyelést, mind a mozgást abbahagytam, ez oktozta a visszahízást. Egyébként is erős testalkatú vagyok, család egyik ága is ilyen. A másik persze nem :D
Szóval a kalóriákat most még nem sikerült leszorítanom 1400 alá, de heti négyszer sportolok, vibrációs trénerre is járok 3-4 szer egy héten, hátvágán van hogy túrázunk, kirándulunk. Eddig kemény 2 kilót sikerült lefogynom április közepe óta, vagyis 23 nap alatt. :) centik kb. 3 cenitk mentek le, nem adom fel megyek tovább, bár örülnék ha gyorsabban menne...
Most a vacsijaimat gondoltam kiváltani fehérjeturmixal, úgyis edzés után jót tenne.
A hétvégékkel van a legnyagyobb gondom... barátok, programok... ott nem tudom tartani magam :(
Naplót vezetek, írom az ételeket és a kalóriákat meg a mozgást. :)
Sok sikert mindenkinek! Gina
szerintem azokat a zabanapokat olyanok tarthatják, akik tudják ezt kontrollálni és eleget edzenek :D
MErt ha mondjuk nekem lehetne ilyen (és év elején mondjuk minden héten edzettem 6*), akkor tuti visszaálltam volna... :D SZóval óvatosan az ilyenekkel :)
be kell állítani egy olyan kcal-tartalmű étrendet, ami gyorsítja a fogyást. Tehát nem a túlzabálós étrend, és nem is koplalós... Ugyanis ha nekiállunk jó keveset enni, akkor egy idő után a szervezet "bepánikol" és minden létező morzsát elraktároz, tehát hízni fogunk és általában többet, mint amit eddig leadtunk... PErsze ezt kudarcnak éljük meg ezért még többet eszünk, majd mikor ebből is elegünk lesz kezdődik minden előlről...
Szerintem érdemes egy 1500 kcal körüli étrendet tartani, heti 3-4* sportolni. Én is így csináltam és szépen mentek le a kg-k, és a bőröm is feszes maradt...
Szóval a kaja is fontos, de a mozgás is. Nem mellesleg az alacsony kcal-taralmú diétákat hamar meg lehet unni, szóval semmi értelme.
1. nap
Reggeli: 1 db narancs, 2 db kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
Ebéd: 1 db narancs, 1 tojás, 2 dl tejföl, 2 db kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
Vacsora: 2 db paradicsom, fél fej saláta, 2 db tojás, 2 db kétszersült, 1 dl tejföl
2. nap
Ebéd: 1 db narancs, 1 tojás, 2 dl tejföl, 2 db kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
Vacsora: 6 dkg tatár bifsztek, 1 db paradicsom, 1 db narancs, 1 db kétszersült, 1 dl tejföl, 1 csésze kávé vagy tea
3. nap
Ebéd: 1 db narancs, 1 tojás, 2 dl tejföl, 1 fej saláta
Vacsora: 3 szelet gépsonka, 1 db narancs, 1 db kétszersült, 1 dl tejföl, 1 csésze kávé vagy tea
4. nap
Ebéd: 12 dkg túró, 1 db paradicsom, 1 db csemege uborka, 1 db kétszersült
Vacsora: 6 dkg tatár bifsztek, 2 db paradicsom, 1 alma, 1 db kétszersült
5. nap
Ebéd: 20 dkg gépsonka, 1 db paradicsom, 1 db kétszersült
Vacsora: 25 dkg vízben főtt répa, 1 tojás, 1 db paradicsom
Ez a menü 5 napra,3-szor lehet ismételni egymás után.Egyszer már megcsináltam,akkor 6 kilót fogytam a 15 nap alatt.Remélem most több lesz :D
Szia Éva:) Nagyon tetszik a hozzászólásod. A mozgással én is így vagyok, de inkább azt írom, hogy voltam, mert nemrégiben rájöttem, hogy anélkül nem megy. Nekem ráadásul kivették mindkét pajzsmirigyemet. A műtét után kb két hét alatt rámjött 10 kiló, bár a nővérem azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint akit felfujtak. Már beállították a gyógyszeremet, de csak 103-ig mentem vissza. Én 50 vagyok.az sem mai csirke:):)
Megmondanád a könyv címét? Érdekelne. Én is most kezdtem el olvasni Kerényi Gabriella tartós fogyás fogyókúra nélkül című könyvet. Ha akarjátok átküldöm e-mailre.
Sziasztok!
Én szülés után 108 kg-mal mentem vissza dolgozni...
Most vagyok 79 kg, és még lesz ez kevesebb is...:D
én két éve 110 kg voltam, aztán diétával és sporttal fogyogatok, mert még nem értem el a 75 kg-t, ami az "álomsúly" :) Mozgás nélkül sajna nem jobb, és a diétát is tartani kell, hogy feszes maradjon a bőrünk.
Most újra nekiálltam, edzek rendesen, nem mellesleg 89 kg körül vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Én vagyok a lúzer?Negyven felettiek sos!!!
- Mivel lehetne értelmét találni az életemnek? 30 feletti vagyok és se saját lakás, se jó munka, se rendes párkapcsolat, se család?
- 37 éves vagyok, de ma 40 felettinek néztek, és kb...
- Hogy lehet bírni idegileg ezt a várást, hogy jobb legyen? Már régóta idegesen kelek, rosszul vagyok, beteg vagyok, bele fogok őrülni.
- Helló! A térdem felett megvan ereszkedve a bőröm. 19 éves vagyok..csak tehetnék még valamit ellene, de mit?
- Sziasztok! 34 hetes kismama vagyok Debrecenbe a Kenézyben fogok szülni Dr. Boros Miklós főorvosnál.