100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Most jó rövidre vágattam,majdnem olyan,mint Neked a képeiden! :)))
Én lakásra járok,mert a fodrászom visszaadta a vállalkozó eng.-t,aztán otthon elvállal egy-két törzsvendéget...Keleti kényelem! :DDD
Köszi megint csak!Én is ugy örülök,hogy haladtam kicsit!:)
Én se használtam még keményitöt!De most azthiszem veszek!
Fodrász!Ne is mond!Én minden reggel mosom!ÁÁÁÁ...
Mármint a hajamat!:))
Jövöhéten én is megyek!De ugy utálok ott ülni!
Nekem abszolút nem jön be,úgyhogy bocsi a HP rajongoktól! Szerintem andreamano is azt nézi,azért nincs itt! :DDD
Hétfőtől befizettem a gyereknek az üzemi kaját,nagyon remélem ,hogy bejön neki. Így nem kell főznőm,meg csipegetnem utánna...
Szia-szia!
Harry - ke megy a tv-ben,így szabad a pálya! :DDD
Na,de komolyra fordítva a szót!
Pimpi,tök ügyi vagy,de már annyiszor mondtam :DDD
Délután már írtam ide,de kidobott a gép,úgyhogy hagytam, pedig egyszer kivágom addig szórakozik.
Ma délelőtt eljutottam végre fodrászhoz,úgyhogy ott töltöttem a szokásos ugri időt!
Amúgy meg minden másnap fogok csak futni,mert eszméletlenül leizzadok már 10 perc után is,és nem akarok naponta hajat mosni!
Ha meg itthon van az ember,nem tudok semmit csinálni,mert nem akarok neki ingyen-cirkuszt! :DDD
A sűrítésre való ötleteket majd én is kipróbálom,van amelyik egészen jónak tűnik. Csak elcaplatok pl. keményítőt venni. Sosem használtam még.
Remélem kihasználtátok a szép időt!
Vigyázzatok magatokra!
Szia Elmex!
Hogy telt a napod?
Szioka!
Köszi neked is a tippet!Nem is gondoltam volna,hogy ennyien adtok majd tippeket!:))
Én is szedtem a szűztea kapszulát,de az nem mondhato egészségesnek!A másikat még nem hallottam!De majd utánanézek!:))
És Te mijen diétára gondoltál?
Én itt még új vagyok, de néhány napja olvasgatlak titeket.
1 tipp: főzelék sűrítéshez még nagyon jó a krumplipüre por. Az sem lesz csomós.
még 1 tipp, ha megengeditek: nekem szorulásra bevált a szűzteakapszula mellett a chitosan tabletta. Ez egy bizonyos tengeri rák őrölt páncélja. Ismerik úgy is, hogy zsírmegnes. Magához köti a kajában lévő zsiradékot és nem engedi felszívódni, aztán meg úgy kijön, mint a sicc. Főleg, ha tényleg zsírosabbat ettél és rendszeresen szeded.
Hétfőtől kezdem a fogyit, mert sajnos elértem a bűvös 100-ast. Sőt...
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a gratulácioját!:))Aranyosak vagytok!
És köszi a süritös tippeket is!Jövöhéten veszek akkor keményitöt is!Ma mégse fözelék lesz,hanem rakottkrumplit kértek!Majd holnap!
f15!Tuti neked is sikerülni fog!Látod nekem se akart beindulni!Én drukkolok mindenkinek!Képzeld a gyogyci még mindig hat!:))
Sziasztok!
teljeskiőrlésűt vegyél. Mindegy melyiket. Mindegyiknak más az ize. A tönköly búza liszt nekem nem igazán vált be, olyan savanykás az íze és nem sűrűsődik be a főzelék tőle. Nagyon sokan a sűrítéshez az étkezési keményítőt ajánlják, mert jóval kevesebb kell belőle, mint a lisztől és selymesebb a főzelék:) Én még nem használtam, sosem találom a boltban, amikor eszembe jut, hogy vegyek!
Nekem van itthon teljekiőrlésű rozs és búza lisztem is. Szerintem nagyon jók, Sütit is sütöttem belőle. A rántott húsihoz is ezt használom és zabkorpába forgatom. A diétás kajáktól messze van még igy is diéta szempontjából, de még is, azért a cukrot mégsem emeli meg olyan gyorsan, mint egy sima CH-s kaja!:))
szia pimpi3!
Gratulálok a 4 kg minuszhoz! szertném ha már nekem is annyit mutattna a mérlegem, elhiszem hogy tök jó érzés, mivel nekem is évek alatt nem mutatott ennyit!
Jó éjszakát mindenkinek,
nagyon-nagyon finom a Herbalife kekszes-csokis vanilia shake-je. Meg tudnék 1 liter tejjel inni belőle sokat...de azt sem lehet.
Hát meglátom holnap, ha reggel és este is csak ez lesz...most még csak a vacsora volt ez, kevés friss répalével lekísérve és rengeteg teával.
A rosttabletta is jónak tűnik...
Azt vettem,köszi!Teljskiörlásü tönkölybuza liszt!Azthiszem ez a neve!
Meg ettem egy kis nasit!Nagyon fini volt és el is mult az éségérzetem!Amarath!Ez a neve!
Ja és voltam szolizni!Feltöltött teljesen és kezd jo szinem lenni!:))
Voltam még a hivatalos mérlegemnél is!Megjavitották!11.-e óta 4 kilo ment le!Tudom másnál több is lemegy ,de én évek óta nem voltam 130 kilo!
Sziasztok!
Én ma egész nap éhes vagyok!Nem szoktam igy lenni,de most nagyon szenvedek!Nemsokára indulok lefelé éss veszek magamnak valami magot ,meg almát!
Kenyér!Na az nem nagyon hiányzik már!Csak néha!A tészta volt a mindenem ,de már az se hiányzik!
Holnap én is tökfözeléket csinálok!Csak nemtudom milyen lisztet vegyek a rántáshoz!
Sziasztok! Szép napot!
Én tiszta idegbeteg vagyok,mert a szomszédban kalapálnak, a gyerek meg alszik! Már szóltam is pedig! :(
Gyors helyzet-jelentés a napomról, volt ugri,futás,amit már kivételesen 15 percig is bírtam.
Alma hegyeket eszek ma.
A plus-ban meg sikerült vennem zabpelyhet 150 ft-ért, fél kg-ot! Tök jó,nem?
Vigyázzatok magatokra!
Kitartás mindenkinek!
Szép hétvégét,ha addig nem jövök!
Sziaszok!
Köszi a tanácsot!
Legyen ma szép napotok!:))
Sziasztok!
Ha majd ittad legalább 1 hetet beszámolsz az eredményekről?Érdekelne,mert már nem veszek meg fejetlenül mindent,mert ki tudja mennyi doboz hasonló készítményeket dobtam ki,mert vagy semmit nem használt,vagy úgy görcsölt tőle a hasam,hogy fellélegeztem amikor kitisztult!
Pimpi!
Próbálj meg reggelire rendszeresen reszelt almát enni sok-sok lenmaggal és szezámmaggal. Én még teszek hozzá répát és egy TK mézet is. Tutira rendbe rakja adolgaidat.
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: