03. 28-tól 90 napos diéta ? Valaki velem tart? (beszélgetés)
Részemről jól, szénhidrát-nap, köszönöm kérdésed:DDDDDDDDDDDDDDDD
Hát neked hogy megy?
Sziasztok!
Gyümölcsnap. Eddig egy alma és egy liter víz :)
Kitartás!
Sziasztok :D
Bocsi,hogy nem voltam két napig,de dolgoztam :(
Remélem jól vagytok és minden rendben veletek :D
Fogyi,hogy megy???
Szia üdv! Te hova akarsz még fogyni? :DDDD
Milyen magas vagy ehhez az 53 kg-hoz? :)
Sziasztok! Csatlakoznék én is.
Március 28-án kezdtem a 90 napost, én is ma a gyümölcs napnál tartok.
57 kilóról indultam, 1 kilót fogytam két hét alatt kalóriaszámlálással, szóval az nem nagyon jött be nekem, főleg, hogy elvesztettem minden energiámat. Szóval hétfőn voltam 56 kiló. Ma, bár nem kellett volna, ráléptem a mérlegre, 53.5-54 kilót mutatott. Nem hittem el.
Írok naplót, nekem így könnyebb nyomon követni, hol is tartok. A fogyi mellett zumbázom, leginkább otthon, de néha eljárok közös zumba órára is.
Hát én a krumpli után is éhes voltam tegnap :(
Ma eddig csak pékárut ettem, de kellene valami gyors ötlet a meleg vacsira.
Sziasztok!
csatlakoznék én is a csapathoz:)1x már sikeresen végig csináltam a diétát, de azóta eltelt több mint egy év és a kilók sajna visszakúsztak.
igaz én 3hete elkezdtem már és 3 kilót már fogytam is:)
ma CH napom van, általában durumtészta paradicsom szósszal szokott lenni a menü, de tgnap vettem ilyen mirelit rántott hagyma karikákat lehet azt teszem be a sütőbe és az lesz a mai ebéd/vacsi.és "bűnözésként" ebéd után egy kis csoki..
Igen!
:)
Köszi :)
Ti nem szoktatok ilyen szendvicskrémet készíteni? Én pl. tojáskrémet elég sűrűn csinálok, szerintem zöldséggel fehérje napra megfelel (bár a mustárról és a majonézről nincs fogalmam :))
Hmmmm, de várom a szénhidrát napot!!!! Barátnőm ma kezdte el, így a kedvéért ma ismét fehérje napot tartok, h együtt tudjuk.
Háhá, akkor veled is szinkronba kerültünk, ugye?
Szénhidrát nap volt a kérdés, nem fehérje :DDDD
NUTELLAAAAAAAAAAA!
Eddig jól. Ma szétfőzőcskéztem magam, hogy egyrészt lefoglaljam a délelőttömet, másrészt mert így biztos az lesz a kaja itthon, amit én is ehetek.
Holstein szelet lesz, persze nekem krumpli nélkül, na meg hát orjaleves.