03. 28-tól 90 napos diéta ? Valaki velem tart? (beszélgetés)
Nálam a gombapaprikás a nyerő. Kevés szalonnán pirítom a gombát, amit mikor készen van, kiválogatok, mert a nagy éhség közben a tányéromon már nem állnám meg, hogy ott hagyjam. Utálatos a keményítő nap. Ma ott álltam az üzletben, és semmit nem bírtam megvenni holnapra, nem kívánok semmit. De látom, nem csak nekem megy ez a nap a legnehezebben.
Én is 3 kiló után álltam meg, bosszúból két hétig nem álltam mérlegre. Ma, a 17. napon mérlegeltem, nálam eddig -7 kg az eredmény, tulajdonképpen elértem, amit akartam.
Adjatok már valami jó kaja tippet keményítő napra...a paprikáskrumplit, lecsót, sárgaborsó főzeléket unom.
Így van! Legközelebb jobban fog menni a gyümölcsnap! Én is tartok tőle, hogy most fog megállni a fogyás, szóval nagyon kitartónak kell lennünk...hajrá!
0,6 kg-ot fogytam egy hét alatt... De ez is több, mint a semmi :) Összesen 2,5 kg-nál járok.
-3,4 kg-nál tartok!!! Huhúúú! :) Megy ez szépen lassan... nektek hogy ment a mérlegelés reggel?
Sziasztok!
A tegnapi gyümölcsnapom volt eddig a legnehezebb! De túléltem, és igyekszem a jövőben jobban koncentrálni, próbálom csökkenteni az adagokat. Igaz, eddig lement 3 kiló (ma van a 17. nap), de tudom, ez nagyrészt víz, és most fog megállni. Megpróbálom nem feladni, hosszú még az idő! Van még 73 nap :) Kitartást Nektek is!
Minél nagyobb a túlsúly, annál gyorsabban mennek a kilók...te mennyiről indultál? Én is tejjel iszom a kávémat, néha naponta 2-szer is. Én a 16. napomnál tartok és -2,7kg ment le az előző méretkezéshez képest. Holnap meglátjuk hogy megy tovább... Amúgy én 80-ról indultam és 70 lenne az álomsúly, mivel 180 cm magas vagyok. Szerintem ne csüggedj, be fog indulni! ;) És nem hiszem, hogy sokat eszel, és a kávé miatt se aggódj! Kitartás!!!
Köszi a bátorító szavakat! :) Én is megírom holnap, hogy hol tartok...és nem csüggedek, ha már nem mennek olyan könnyen a kilók, mint az elején. Kitartást neked is! :)
Én örülnék annak is ha hetente 1kiló menne,de sajna nem:(:(19napom van,és csak -1,5.:( de végig csinálom,talán később jobban potyognak lefelé. UGYE?? holnap gyümi nap ismét. Bár lehet h azért nem mennek úgy lefelé mert én tejjel iszom minden nap a kávét? de utána 2óráig semmit nem eszek,csak vizet iszok. V talán sokat eszek? Szerintetek egy pudingos tányérra való adag az sok?? Ti hogy csináljátok? Gratulálok azoknak akik már a végén tartanak!:):):)
Én is pont azért jöttem, hogy erőt merítsek belőletek. A mai nap nekem is nagyon nehezen megy, de eszembe se jut, hogy abba hagyjam. Holnap reggel mérlegelés után, ha sikerül ismét eredményt elérnem, akkor jelentkezem. Egyébként ne csüggedjetek, hogy nem fogytok gyorsabban, hiszen 1-2 kilónál többet fogyni hetente nem egészséges. Amúgyis nekem van a legnagyobb túlsúlyom, mégis pozitív vagyok, szóval: ELŐRE!!! :o)
Eléggé kihalóban van a fórum...feladtátok, vagy mi van? Tisztelet a kivételnek...
Nekem ma gyümölcsnapom van. Jól jönne a segítség, van még aki velem szenved? A barátom, aki szolidaritásból elkezdte velem a diétát épp ma adta fel. Én próbálok még kitartani...de lelki szemeim előtt már látom, hogy a húsvét vasárnapi gyümölcsnap nem fog túl könnyen menni. :)
Nekem a 4 kiló 12 nap alatt ment le. 2 éve amikor csináltam, akkor látványosabban mozgott a mérleg nyelve. :)) Most egyébként nem mennek olyan nehezen a gyümi napok. Víznapot én nem tervezek, akkor a gyerkőceimmel csak ordítanék egész nap. Az senkinek nem lenne jó. ... és még éhes is maradnék.
A mozgással is vannak problémáim, futásba gondolkodok, de még csak a fórum olvasgatásáig jutottam. Az meg igazán kevés.
Jó éjt mindenkinek
Sziasztok Lányok:D
Látom mindenki picikét lassabban halad...de nehogy feladjátok!!!
Tartsatok egy víznapot, vagy próbáljatok ki más mozgást is... Vagy csak legyetek türelemmel, tudom,hogy nem pont nekem kéne magyarázni,de higgyétek el nem szabad feladni...ügyesek legyetek, le fog menni,csak türelem...
Sziasztok!
látom mindenki kitartóan halad előre:)
Krisztaforo: én is sajnálattal vettem észre h már nem mennek le olyan gyorsan a kilók mint régen..
most vagyok túl az egy hónapon és -5kg az eredmény.mondjuk most ch napon péksütiket is ettem, nem tudtam ellenállni:(
a fejem nekem is szokott fájni, de azt olvastam attól, h a felhalmozódott méreganyag így távozik a szervezetünkből
Mindenkinek szép napot!
Szia és mennyi idő alatt ment le a 4kg?
Nekem most lassabban megy. -4 kg
Én sem. Nincs az az Isten... Minden elismerésem rencsikke!!! :) Sok siket! ;)
Sziasztok!
Én is pont 28.-án kezdtem a diétát. Nincs nagy súlyfeleslegem, csak mostanában össze-vissza ettem, fel is ugrott pár kiló. 62kg-ról indultam, vasárnap 58kg voltam, remélem most vasárnap még kevesebbet fog mutatni a mérleg egy kicsivel. :) 168cm vagyok egyébként, 53-54kg a cél. Eddig nem csaltam egyik nap sem, viszont víznapot nem tartok. :)
Én ugyan csak tegnap kezdtem a 90napost, egy víz-nappal, de gondoltam csatlakozom ide, hiszen nekem is gyümölcsnapom van ma. A víznapot jól bírtam, bár reggel arra ébredtem, hogy hú, szédülök, és éhes vagyok. Már megettem egy "gyümölcs-tálat", egy fél kiwivel,egy almával, és egy kisebb körtével, aztán befaltam egy fél marék mandulát is.... Ajaj, előre félek, hogy bírom majd....
Sok sikert! :) Én is küzdök a gyümölcsökkel ma...
Holnap, illetve már ma ismét gyümölcsnap.
Remélem jól sikerül.
Szombat barátok, buli...
Nekem is mennek a kilóim lefele, igaz nem úgy mint régen. -2,9nél tartok. Nekem meg a keményítő nap nem jött ma be. Csak egy kis főtt krumplit ettem. Este meg a kis kenyér helyett lement néhány ropi. :(
De jó ötlet a tócsni! :) Köszi, a következő keményítő napon én is azt csinálok. ;)
Hm én kicsit bűnöztem,ettem dután párolt karfiolt.:( de csak 3kis rózsát,:( de utána meg is bántam. Na ez van. Ma csirkecombot,és korpás zsömlét hamizok.:)Holnapra tócsnit tervezek. Sok sikert mindenkinek.
Ja és gratulálok! Lehet épp a koplalás miatt lett meg :DDD Na jó nem, azért sikerült, mert ügyes voltál! :D
Elég jól. Mivel a tegnapi gyüminap nálam is elcsúszott egy kis vacsival (de fájt a fejem, s azt gyanítottam, hogy kajamegvonás miatt van).
S ennek ellenére ma víznapot tartok, hátha nem fájdul meg a fejem :DDDDDDD
Eddig kiválóan bírtam, s azt gondolom, hogy fél napon túl vagyok már, úgyhogy a többivel se lesz gond. A víznapot valahogy mindig jobban bírom, mint a gyümölcsnapot. Ezt nem értem....
Kööööszi, meglett!!! Igaz harmadszorra, de mit számít??? :DDDDD (bocs h off:))
A gyüminapot "kicsit" eltoltam, megettem ebédre két virslit. Upsz...
Hogy vagytok ma, kedves sorstársak?
Egy kalappal mára!
Aztán várjuk az eredményt!
Én -2,3 kg-nál tartok. :) Én örülök neki. De ma túl jókat ettem, és nem 2-szer, hanem 3-szor. :S Szóval most kicsit eleresztettem magam, de majd holnap! :)
További ajánlott fórumok: