03. 28-tól 90 napos diéta ? Valaki velem tart? (beszélgetés)
Hát, ennyi bűnözésért sztem se menj a Dunának...
vagy a Tiszának, ha az közelebb van:)
Hát vége a fehérje napomnak. A vacsin azért elcsúsztam, bevallom. Mekis kaját ettünk, így nem igazán volt ebbe a diétába illő ... Bár salátát ettem, azért csíptem hozzá egy-két darab csirkefalatot (sajna paníros), és egy vagy két szál krumplit :( Nem tudtam ellenállni :(
De nem keseredek el! És főképp, nem adom fel!!!
Vettem egy mérleget is ma ... :D
Én a magam részéről szívesen látlak, jó h idetaláltál!! :o)
Látom, nem egyszerű neked, de kitartást kívánok, és sok sikert, h visszanyerd az önbizalmad!!!
Oh, szegénykém.... ne add fel, kérled, menni fog!!! :)
Én nem tudom, mi van velem, de nekem most egyáltalán nem esik nehezemre ez a diéta. Nem csalok, és mégsem vagyok éhes, pedig ma gyümölcsnpaom van!!!!!!!! Reggelire tejeskávé, ebédre egy narancs, egy alma, fél üveg bébikaja(csak gyümölcsből), uzsira fél marék sótlan mandula. Eddig ennyit ettem, meg megittam egy liter gyümilét, az is 100%os, és 1,5l vizet.
Azt hittem, ma olyan éhes leszek, hogy a falat fogom kaparni, erre tessék, egyáltalán nincs étvágyam!!!! :DDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Örülök, hogy rátok találtam. Én is 28-án kezdtem a 90 napos kúrát, de előtte 1 hétig méregtelenítettem, valamint 2 hétig szénhidrátmentesen étkeztem. Tudom, hogy ezeket nem szabad sokáig csinálni, ezért váltottam most a 90 naposra. Sajnos nekem 30 kg-tól kellene megszabadulnom, ami egy csúnya bőrallergia, ebből kifolyólagos önutálat miatti nassolás, valamint egy hosszas szteroid kúra (ami csak úgy szívja fel a kilókat) együttes eredménye. Remélem, hogy nem késő, hogy most csatlakozok, és még befogadtok :@
sziasztok...
A tegnapi napom maga volt a káosz, mindent ettem, mindennel, pontosítok zabáltam... és már ma is neki kezdtem...
De befejezem...nem szabad ilyet csinálni...
esküszöm,hogy összekapom magam és jó kislány leszek...
Veletek mi újság? Jól bírjátok?
Köszönöm a választ, a második recepted szimpatikus :) A következő fehérjenapra el is készítem!
Tegnap túléltem a gyümölcsnapot egy kis mogyoróval és 100%-os Hohes-C-vel. De ma farkaséhes vagyok :)
Üdv! :)
Sok sikert az újrakezdéshez...én is visszatérő vagyok! :) Menni fog! ;)
Sziasztok!
Nagyon örültem amikor véletlen ráakadtam 28-án este erre a fórumra. Én már korábban végigcsinátam 1,5 éve, de nem tudtam tartani a súlyomat. Mert MOZOGNI is kellene, meg egy kicsit jobban odafigyelni az evésre. Nade ki ne tudná ezt elméletben aki itt van az mindenki tudja.
De ismeritek az érzést mindig van fontosabb dolog..., és jönnek a kifogások meg a 3 gyerek. Akkor lemet 13,3 kg. Most 64,8kg-ról indultam, hogy mennyi lesz a vége, abban nagyon számítok a segítségetekre nehogy feladjam, mert már volt egy próbálkozásom mostanában, de nem ment
Mndenkinek Jó Éjszakát
Szia! Nekem is elküldenéd priviben
Köszi
Ok, de tényleg nem akartalak megbántani, csak furcsa látni nekem, h vki ötvenakármennyiről akar fogyni:D
Persze, nem vagyunk egyformák, és az anyaságért megéri bármi, ha a kislányomra nézek, vagy ő rám, az sem érdekelne, ha 800 kg lennék... csak amikor szaladni kell utána a játszótéren, na akkor már nem mindegy.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
én szoktam enni majonézt, egy keveset az íze miatt... nem tubus számra... és csak fehérjén...
ketchup keményítőn, mustár Ch-n...
szerintem a majonéz nem nagyon "fogyókúra-barát". de találtam egy light-os házilag készült majonéz receptet:
1 tojássárgája * 1 teáskanál citromlé * 1 mokkáskanál mustár * só * bors * fél dl olaj
Habverővel 1 tojássárgáját kikeverünk. 1 teáskanál citromlével, 1 mokkáskanál mustárral, kevés sóval, borssal, majd a tojással azonos hőmérsékletű (legjobb, ha mindkettőt a hűtőből vesszük elő) olajat csurgatunk lassan hozzá, míg mártás sűrűségű nem lesz. (Aki kívánja, parányi cukrot is tehet bele. )
vagy Majonéz helyett
* 2 dl zsírszegény joghurt
* 2 evőkanál olíva olaj
* 1 kis citrom leve
* stevia
* őrölt mustármag
A joghurtot, olívaolajat, pár csepp steviat, a citrom levét, mustármagot egy tálban keverjünk simára. Majonéz helyett egészségesebb, zsírszegényebb változat.
E: 143 kcal, F: 5 g, Zsír: 10 g, CH: 7 g
Nem, még nem, előbb szeretnék fogyni egy keveset, utána szeretnék majd igen...
a zumbát javasolták...
Ne keseredj el, mert az csak bukáshoz vezet!!!! Be fog indulni, csak légy kitartó! Egy reggeli süti nem a világvége, csak ne legyen következő.
Mozogsz valamit a diétához?
kicsit gáz...tegnap gyümiztem, és ügyes voltam, ma meg már ettem sütit, pedig nem szabadott volna, korán reggel, azóta semmi...
megyeget a kajálás,csak a kilók nem mozdulnak, legalábbis lefelé nem...
Már meg ne haragudj, de irigylem a problémádat, így 76 kg-os tanker-anyaként....
:)