ZooMumba... (beszélgetés)
Elvileg ma megszüntetik a szemek és mancsok előugrását...
Ez még mindig lassú, pedig hálózaton vagyok már...
Sziasztok!
Tegnap végre betudtam lépni írtam a supportnak,de nem nekik köszönhetem mert amit ők írtak,hogy ezt és ezt csináljam már rég megcsináltam ma is lassan tölt kb 20-30 perc mire betölt a fórumot meg hadjuk nem lehet olvasni mert nem görget alig mozog valamit.Próbáltam az új játékot megcsinálni mire végignéztem egy témát akkorára már meg is volt a 10 leggyorsabb.Érdekes mert a farmeramán ilyen gond nincs most ugyebár ha a gép lenne rossz akkor az sem működne!
Az újításokról meg annyit,hogy ez nem hiányzott olyan lassú így órákat kell ülni előtte és így elmegy a kedvem!
Ha valaki tudja ha nem kattintok a csillagra akkor is megkapom a tp-t vagy akkor nem?
Ez miatt már én is 2x is félbehagytam,én nem bírom ezt idegekkel.Már 2 napja ezt csinálja.
Én is úgy próbáltam, de olyan szinten bekavar, hogy van akit nem tudok ugye etetni, mert van kajája, akkor őt mondjuk takarítom, mert ugye örülök, hogy meg tudtam nyitni.. Ááá, remélem gyorsan javítják a dolgot!
De olyan jó, hogy valaki azt a fórumot is olvassa és tájékoztat! Tényleg egy nagy KÖSZÖNÖM-öt küldök érte!
nekem is volt 1dollárom azt írta de nem kaptam meg még mindig 9van..
Megnéztem a fórumon, nagyon sokan panaszkodnak erre. Annyit válaszoltak, hogy már jelezték a főnökségnek. Majdcsak történik valami...
Én most mindent sorban csinálok. Először etetek, aztán itatok, stb.... Így azért nem olyan zavaró.
hali nálam nem volt semmi gond hamarosan 17es leszek,nyertem egy oposszumot meg zebrát de nem tudom hova tenni fullosak a kifutók.Meg egy italos bódét pörgettem
Ne is izguljatok rajta..egy rakás kaka lett az egész. Komolyan már az idegeimre megy! Folyamatosan mikor gondozod őket, jönnek fel csillagok, mancsok és szemek, nem lehet tőle rendesen játszani. Komolyan mondom abba fogom hagyni, ha ezen nem javítanak valamit!!!
Sziasztok. Akkor én meg sem próbálom a belassított mobilnetemmel, ha tegnap vezetékesre netre csatlakozva is fagyott...
Sziasztok!
Tegnap egyáltalán nem tudtam belépni,ma sem megy,de legalább már az autó mozog kíváncsi leszek meddig fog még tartani.
Nekem is ilyen szokott lenni, a karbantartás után, de most véletlenül nem. Másnapra meg szokott javulni magától.
Sziasztok!
Ti tudtok játszani mert én már órák óta nem tudok nem akarja tölteni befele!
Hmmmmmmmm.........akkor nem tudom sajna.
Egy nap csak 1 pörgetés van......mintha olvastam volna.....
136 mancsnyomom van. De szerencsekereket pörgetni nem tudok. Azt, hogy kell? Az épületet megvettem, de ha rákattintok, nem történik semmi.
Jézusom, hogy pörög a fórum. :)
Kaptam egy oposszumot vagyis nyertem a kerékkel :)
Alakul...de gyorsíthatnának a dolgokon, mert így idegölő, hogy egy óráig gondolkodik minden klikken...
Csak ki nem szúrta a szemem... Nekem 108...
raktárban, a 3-ik pontban:)
Jaja, én vagyok balfácán... Ha ezt írom, egyből tudtad volna! Csak nekem nem ugrott be... Bocsi!!!