ZooMumba... (beszélgetés)
Én pörgettem már 1 fiú Rudolfot.
Tegnap és is bölényt, ma viszont 1050 pontot.
Ha valaki valami értelmeset, zoodollárosat kipörgetne, írja már meg ide. Kíváncsi vagyok rá, hogy egyáltalán olyan előfordulhat e.
én is szeretem mind2-őt, meg a zoomumbát is, de intenzívebben farmeramazom, azt be kell ismerjem, találjátok ki mit pörgettem, na mit, tegnap bölényt, ma denevért, hurrá...
Azzal már nagyon jól állok. Könnyebben lehet benne haladni, mint a tanyával. De ez nem hátránya a tanyának. Csak más a játék...
Így már értem. Mondjuk én a farmeramat nagyon hamar abbahagytam. kb 2 nap után.
A farmerama-n most farmaranyért lehet venni ajándékot. 5 farmaranyért és 100-ért. Mindegyikben csak 1 ajándék van, de arról volt szó, hogy ezek az ajándékok a tavalyi küldetések ajándékai lesznek... Kiderült, hogy olyan ajándékok vannak benne, amiket akár egymásnak lehetett küldözgetni, pl: egyszer ad 7 pontot. volt aki 100 farmaranyért csak dekorációt kapott, nem is ad pontot.
Ezen aztán mindenki felháborodott, szerintem azért jogosan.
Más okból, de ezen ment egy nagy vita a farmerama fórumán. A végén már sértegetés lett a vége...
Hát az bizti, hogy tőlem nem csikarnak ki egy forintot sem. Addig csinálom maximum, ameddig tényleg ingyen játék!
Mindegyik arról szól! Csak a tanyánál és a kertnél meg tudod kerülni a piacon vásárlással, de a farmerama-nál és itt nincs erre lehetőség... :((((
Nap 3-4 alkalommal lépek be. Se időm, se energiám nincs rá több. Ja, és utálom, hogy ez is a pénzről szól/na!!!
Én gondozom rendesen nekem eddig nagyon bejön a játék!
Hűű,de ügyesek vagytok. de én már csak napi 1x lépek be
13.600... Nem szoktam nézegetni, de most már elindíthatnák a fejlesztéseket, kezd nagyon monoton lenni...
Nekem kerek 10.000 mancsnyomom van. Kicsit meglepődtem rajta, mert én is a kezdetén néztem meg utoljára...
Köszönöm:) Én is meglepődtem, mióta ide beírtam, azóta nem is néztem:) Neked mennyi van ?
Nektek mennyi mancsnyomotok van?
Megvan a 23. szint... Vettem 2 jegesmacit, mert azt nem sikerült kipörgetni. Na majd ezután hegyekben fog jönni...
Akkor nem csak az én kerekem ilyen szerencsétlen. Ha egy hülyeség van a táblán, akkor én az tuti kipörgetem. Már annyi orvosságom van/sima/, hogy ha 10 évig játszom sem kell többet venni. :O
Hóember? Hóesés? Erről mesélhetnél!
Sziasztok!
Ti pörgettetek már valami noooormálisat? Nekem csak pp-s állatok jönnek, meg fűcsomó, szakadok meg a röhögéstől. A hóembernek meg nem tudtam ellenállni, megszereztem, olyan szépen esik a hó az állatkertben. Szívesen le is fényképezném, de nem tudom hogy kell.
Itthon lesz apa 5.-ig. Addig csak hébe-hóba tudok jönni.
Már hiányoltalak, nagyon eltűntél...
Itt vannak az ünnepek, majd januárban indul be újra, mikor minden visszatér a régi kerékvágásba.
Őszintén szólva még az állatkáimra sincs annyi időm, amennyit szeretnék.
Milyen kihalt lett ez a fórum...
Van 1.500.000 PP-m, és nincs mire költeni... Kíváncsi leszek, erre mit találnak ki...
Én ezt fel sem használtam... A feladatok miatt, nem tudom, hogy jött volna össze...
Na, az van, hogy nem a raktárban, hanem az igazgató fejénél...ahol vannak az asszisztensek, ott klikkeltem mindenkire... aMÚGY MŰKÖDIK...