ZooMumba... (beszélgetés)
Nem a kitüntetésre, hogy amint kész lett a kép, megkaptam e autómatikusan, vagy írni kell valahová?
Mire gondolsz? A bónuszkódra?
Naná, hogy érdekel, lehet gyíkot is kéne olvasnom...
Még valami, azt autómatikusan megkaptam már, csak nem vettem észre? Vagy kérni kell? És ugye a kép nem tünik el, mert akkor inkább lemondok róla...
Bocsi, nem olvastalak. Csak gondoltam érdekel titeket...
Köszi! :DDD Lehet olvastál a fórumban, lehet nem, de pont ezt kérdeztem :D...
A bronz kirakó jutalma 10.000 pont, és 5.000 petpenny.
És azt mikor kapod?
Én még olyat nem kaptam..
Nekem 450.000 van, de minek???
A bónuszkódot ha beírod az oroszlános menünél, akkor kapsz 1 farönköt, és 2 fenyőt.
Szia! Petpennyt zoodollárra nem tudsz átváltani, csak zoodollárt petpennyre. Zoodollárt csak forintért tudsz venni sms-ben, vagy néha, ritkán a napi feladatoknál lehet kapni, és szintlépésenként kapsz 3-t.
helló,akkor tud valaki segíteni hogy zoopennyt át tudjak váltani dollárra,
és mi az a zoo mumba bónuszkód?
helló,,a zsákra már én is rákkantitottam,és látom hogy ott van az átváltó,de hiába megyek rá,nem váltja át a pénzt.
Ha dollárt akarsz pennyre, akkor alul van egy zsák. Arra katt. Megjelenik az ablak melynek aljában ott lesz az átváltó.
akkor most hogy váltsak át dollárt pennyre?ki tud segíteni?
Na én úgy vettem észre, hogy csak a dollárt tudod átváltani pennyre, de fordítva nem lehet. Nekem is jól jönne egy ilyen opció, 150ezer penny mellett.
probáltam úgy is pénzt váltani,hogy rá klikkeltem a bal felső sarokban a pénzre,utána bejött hogy állati bank,és azon belül zoo dollár beváltása,és zoo dollár vásárlása.a beváltásnál van egy + és - jel ,de hiába nyomok rá semmi nem lessz?mit csináljak?vagy valamit rosszul csináltam?
zoo dollárt szeretnék mert van 8000zoo pennim,de nem tudom átváltani.
Mit szeretnél?
Zoo dollárt vagy pp-t?
helló.zoo dollárt hogyan tudok átváltani,mire klikkeljek rá?egy pontos leírást tudna valaki adni?
Nálam meg minden ok, tiszta szemét vagyok :DDD fizet a budim és a mérőm is le-lecsúszik a béka popója alá...
Nálam sincs szemét és a mutató maxon. :D
Tőlem ne vegyen el semmit, a budim napok óta nem fizet!
Én meg már azt hittem ilyen ügyes lettem, hogy maxon van az elégedettség mutató. No meg a sok zsén is meglepődtem. De miért vonják le, ők rontották el! :)))
Az állatkert bővítés nekem is 30.000 pp-be került. Most pedig zoodollárt kér a még nagyobb területért.
Nem rég olvastam a fórumon, hogy hiba történt, ezért nincs szemét, és az elégedettségi mérő is kiakadt, így több pénz gyűlik, de holnap lefogják vonni a többletet.
Bal felső sarokban (ahol a pénzt számolja) ott klikkelj a szürke pénzre.
hogyan tudok átváltani pénzt?
Csak két kukám van.13. szinten vagyok. De még azóta sincs egy szemetem sem. Akkor nem tudom mi lehet, de remélem így marad. :))
Sok a kukád valószínűleg :) nekem mindig van szemetem, de akkor se rakom tele az állatkertet kukával...
Modesz, ez a tökéletes megoldás a problémádra :D, én ugyanezt csinálom, bár eleve ki akarom törölni őket, mert nem minden állatot tudtam abba a kifutóba tenni, amibe szántam, ugye alacsonyabb szinten, nem mind elérhető...